اینو توو دفترچه راهنمای مدل bm632w زده اگه چراغهای وایمکس به طور منظم چشمک بزنه مودم در حال ارتقای سطح سیگنال اما اگه نامنظم باشه نرم افزار اسیب دیده است صفحه 7نقل قول:
Printable View
اینو توو دفترچه راهنمای مدل bm632w زده اگه چراغهای وایمکس به طور منظم چشمک بزنه مودم در حال ارتقای سطح سیگنال اما اگه نامنظم باشه نرم افزار اسیب دیده است صفحه 7نقل قول:
اگه مصرفتون از 600 مگابایت کمتره مصرف ازاد بهتره اما اگه از 600 مگابایت بیشتر شد بسته افزایشی به صرفه تره در ضمن اگه بتونی با طرح مصرف ازاد بسته افزایشی بخری فکر نکنم بشه :41: عزیز مصرف ازاد بگیر بعد از اینکه تا 6 ماه بهت 1 گیگ هدیه دادن بسته به نیازت تغییر تعرفه بده :27:نقل قول:
سلام
من امروز حساب را 15000 شارژ کردم ( مصرف ازاد را انتخاب کردم ) حالا میخوام طرح مصرف 2 گیگ را انتخاب کنم ولی هنوز اون قسمتی که در کنترل پنل نوع تعرفه را مشخص میکنه چیزی نزده مگر نباید اونجا چیزی زده بشه 1 گیگ هم که میگن جایزه میدن ولی تا الان که خبری نشده ایا روال همینطوره یا جایی اشتباه کردم ( پول را نشون میده جلوی تعرفه چیزی نزده )
ديشب تلويزيون داشت تبليغ ميكرد به مناسبت روز مادر و آزادسازي خرمشهر قيمت مودمها 50 درصد كم شده اما توسايتش هيچ خبري نيست . كسي ميدونه آيا اين تبليغ فقط براي يك روزه يا ادامه خواهد داشت؟
نقل قول:
منظورت اینه که میخوای بسته افزایشی 2 گیگ بخری؟ بازم میگم به نظرم با طرح مصرف ازاد نشه بسته افزایشی بخری.... من مودم قبلیم 2 ماه رایگان دادن نزده بود 6 گیگ فقط حسابم 20 هزار تومان شارز شده بود...
معمولا 2 روز 50% تخفیف میدن... اولش sms میدن که تا بهت زنگ نزدیم پول واریز نکنی حالا بشین تا بهت زنگ بزنن وقتی هم که زنگ زدن میگن متاسفانه منطقه شما انتندهی ضعیفه :41: بعد که این مراحل سختو گذروندی sms میاد که فقط 3 روز بعد از ثبت نام فرصت دارید که مبلغ و واریز کنین :20: و اما برای اینکه زود کارات پیش بره بلافاصله بعد از ثبت نام زنگ میزنی 707 میگی این مودم دوم که میخوام بگیرم انتندهی خونمون عالیه لطفا مراحل سریعتر انجام بشه میگه باشه طی امروز تا فردا بهت زنگ میزنن بعد که کارشناس زنگ زد میگه متاسفانه پوشش نداره منطقتون میگی این مودم دومیه که ثبت نام کردم و انتندهی خوبه با مسئولیت خودم میپذیرم اونم میگه ok بعد بلافاصله میری بانک و پول و واریز میکنی :27: تازه اینجوری روز سوم کارات تموم میشه اگه پیگیری نکنی 50% تخفیف بهت تعلق نمیگیره ( در ضمن این نوع ٍثبت نام برای کسایی که از پوشش انتن وایمکس منطقشون مطمئنن )نقل قول:
سلام
حمید اقا ممنون باببت پاسخگویی یک سوال دیگه میپرسم و میرم تا کتک نخوردم .من حساب را 15000 شارژ کردم و مصرفم هم ازاد است ایا تا زمانیکه شارژ دارم میتونم استفاده کنم یا اینم محدودیت داره مثلا اگر من هفته اینده برم مسافرت و 4 ماه بعد برگردم ایا میتونم ازش استفاده کنم یا باید دوباره شارژ بزنم
سلام
من تو نقشه که دیدم خونمون ناحیه سبزه ... یعنی هیچ مشکلی نداره دیگه؟؟اگه زنگ زدن گفتن پوشش نمیده اصرار کنم که میده؟(واسه اون 50%)
راستی نصب مودم و بقیه کاراش سخته ؟ میشه تو ثبت نام بزنیم که نمی خوایم کارشناس وصل کنه؟؟؟
ممنون
سلام اگر خونتون در ناحیه سبز هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون خونه ما یکی از بدترین نقاط است و هیچ خطی داخل خانه انتن نمیده من میخواستم مودم خارجی بگیرم ولی دل را زدم به دریا و داخلی گرفتم جالبه نصاب که امد گفت فکر نکنم داخل اینجا بگیره ولی به لطف خدا گرفت البته مودم من wifi 105 هست راجع به سوال دومت هم نصبش هیچ کاری نداره ولی بهتره بگذاری خودشون بیان تا فردا اگر مشکلی پیش امد بتونی بهشون گیر بدی چون اگر این کار را نکنی هزار تا اما و اگر میارن و میگن شما در نصب دچار اشتباه شدی .حالا دوستان دیگر هم توضیح میدن اطلاعات من همین قدر بود .نقل قول:
نقشه ی ایرانسل مشکل داره جدی نگیرینش... فقط با مودم باید تست کرد که انتن دارین یا نه این بهترین راهه... نصب مودم اصلا کاری نداره اما بگو خودش بیاد نصب کنه... نه نمیشه بزنی... مودم usb ثبت نام نکنین که تموم شده 2 تا مودم wifi هم هیچ تفاوتی با هم ندارن به جز شکل ظاهرینقل قول: