سلامنقل قول:
گرچه این گیرنده دیجیتالی نیست اما میتونه RMVB رو پخش کنه سیگیت مدل
FreeAgent® GoFlex™ TV HD Media Player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم به خودم جواب دادم!!!:31::31:
Printable View
سلامنقل قول:
گرچه این گیرنده دیجیتالی نیست اما میتونه RMVB رو پخش کنه سیگیت مدل
FreeAgent® GoFlex™ TV HD Media Player
خودم به خودم جواب دادم!!!:31::31:
فيلم MONSTER كه همراه تلويزيون 3D سامسونگ ميدن.نقل قول:
---------- Post added at 06:41 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------
بازگشت صدا چه مزيتي داره؟نقل قول:
سلام یک گیرنده مارشال دارم (معمولیاش)
دوسوال دارم
1- اولا اینکه از دیروز یه دفه با اینکه وضعیت اب و هوا خیلی بد نیست ولی تصویر مکث پیدا میکنه و اذیت میده
2- چطوری میشه فیرمورهاشو دانلود کنم(از کجا دانلود میشه کرد) و اینکه چطوری خود فیرمور رو اپیدت میشه کرد؟
سلام
چند تا سؤال در مورد مدلهای پایونیر داشتم.
1. سینما خانگی HTP RS33 جایگزین RS30 و همینطور HTP RS77 مدل به روز شدۀ RS70 هستند؟! مدل های RS Series 2010 هنوز گیر میاد تو بازار؟! اصلآ با وجود مدلهای جدیدتر، خریدشون رو توصیه میکنید؟!
2. تفاوت های این دو مدل جدید (HTP RS33 و HTP RS77) با مدلهای قدیمیتر در چیه؟!
3. مدلهای HTP-ES3TB و BCS-707 و PHT 77T چه تفاوتی (جز ظاهری) با مدلهای سری RS دارند؟!
4. هنوز دو اسپیکر ساروند این سیستم ها، بدون پایه ست، یا این مشکل رو برای سینما خانگی های نسل جدیدشون برطرف کردن؟!
5. اینطور که من دیدم، دیگه پلیرهای پایونیر جز سیستم سینما خانگی نیستن و خدا رو شکر نیازی با چونه زدن با فروشنده برای نگرفتن پلیر نیست، درسته؟!
6. توی پلیرهای جدید پایونیر، دستگاهی هست که فرمت mkv رو ساپورت کنه؟! به جز سامسونگ، برند دیگه ای هم هست که پلیرش این قابلیت رو داشته باشه؟!
7.لطفآ نمایندگی های پایونیر رو در تهران با آدرسشون لیست کنید.
8. قیمت های اخیر هر کودوم از 4 مدل RS رو کسی داره؟!
با تشکر :15:
از نظر سخت افزاری و فیزیکی فرقی بین ورژن 1.3 و 1.4 نیست. این ورژن ها بیشتر برای ساپورت دستگاه هایی که بهش وصل می شن هست. ضمناً دستگاه ها هم روی ورودی و خروجی اچ دی ام آی Backward Compatible هستندنقل قول:
ببخشید حذف شود
سلام .از طریق کابل HDMI 1.4 میتوان صدای تلویزیون را بدون نیاز به کابل اضافی به سینما منتقل کرد:8:نقل قول:
نقل قول:
با سلام مجدد به دوستان
كسي جواب ما رو نداد دوستان...!!!!
سلام
من يك رسيور دارم كه صداي دالبي رو ساپورت ميكنه يك dvdپلير دارم كه اون هم صداي دالبي رو ساپورت ميكنه خروجي رسيور hdmiواوپتيكال است ولي پلير optecal out داردتلويزيون من سونيw550به نظر شما ميتونم با اين وسايل صداي دالبي بگيرم يا بايد يك سينماي خانواده با ورودي اوبتيكال بخرم؟ ايا راهي وجود دارد؟براي صداي دالبي بايد از كابل اوپتيكال استفاده كنم؟
دوستان تو شیراز جایی هست که محصولات دنون و پایونز داشته باشه؟