اگر 2 ظهر وست خیابون ازش استفاده کنی آب میشه :دینقل قول:
ولی وقتی در منزل استفاده می کنید مسلما اگر از گرما برای شما مشکلی پیش بیاد برای اون هم پیش میاد!
میشه با خرید یک کول پد مشکلات رو حل کرد
اگر 2 ظهر وست خیابون ازش استفاده کنی آب میشه :دینقل قول:
ولی وقتی در منزل استفاده می کنید مسلما اگر از گرما برای شما مشکلی پیش بیاد برای اون هم پیش میاد!
میشه با خرید یک کول پد مشکلات رو حل کرد
سلام . من میخوام یه لپ تاپ بگیرم با مشخصات زیر :
- cpu و گرافیک مهم ترین قسمته برام .. cpu corei7 سرعت بالا باشه .. ( i7 2nd generation)
- بهترین گرافیکای بازار روش باشه
- مانیتورش 15 الی 17 باشه
- قطعاتش قابل ارتقا باشه
- FULL HD
- ترجیحا 3D (نباشه هم اشکال نداره )
قیمت هم تا 2میلیون .. بیشرم شد اشکال نداره
منم می خام بگیرم 6090 ولی این جور که شنیدم گرافیکش مشکل پیدا میکنه چون خیلی گرم میشه 6770 گرافیک قدرت مندی هست.نقل قول:
من هنوز منتظر جوابم ... :25:نقل قول:
نقل قول:
سوالات شما در مورد قیمت و وجود داشتن در ایران هست ، فقط کسانی که در بازاری مثل پایتخت و یا رضا فعالیت و یا حضور دارند می تونند پاسخ گو باشند.
پس بهتره مستقیما از فروشنده ها بپرسی تا مطرح کردن در فروم
نقل قول:
چیزی که شما می خواهید فعلا در بازار ایران نداریم
سونی سری F 3D هست و بالای 2300 قیمت داره اما گرافیکش چندان قدرت مند نیست.
از HP هم Envy 17 3D هست که ایران نماید
از ایسوس هم سری G73SW هست که شاید در بازار پیدا کنی، البته ورودش فکر کنم طول بکشه اما شاید هم باشه!
من تبریز زندگی می کنم.نقل قول:
فروشنده ها اینجا درست و حسابی جواب نمیدن.
واسه همین تو فروم مطرح می کنم.
در هر حال، ممنون از وقتتون. :20:
سلام من توی شیراز چندتا مغازه گشتم کیبرد فارسیhp 6080 رو پیدا نکردم.همش عربی بودن. فارسی داره؟
کدوم گارانتی بهتره؟
آقا من نمیدونم اینی که میخوام بخرم ایران چه قیمتی داره ، ولی اینجا بین 1200 تا 1800 یورو قیمتش هست ، برای همین - همینجا پستم رو میزنم ،
به نظرتون بین سری E و F سونی کدومش بیشتر به درد من میخوره و قدرت بیشتری داره برای این کارها :
برنامه نویسی
بازی
ادیت فیلم
و انگولک به هر نرم افزار سنگین دیگه ای ،
من بالاترین حد CPU و کارت گرافیک رو توی بخش کانفیگور هر دو انتخاب کردم که شد این :
برای سری F :
Intel® CoreTM i7-2630QM 2,00GH
NVIDIA® GeForce® GT 540M 1GB
و برای سری E :
Intel® CoreTM i7-640M, 2.80GHz
ATI MobilityRadeon HD5650 1GB
فقط میخوام اگر توی یک بازی مثل رد آلرت آنتی آلیاس رو گذاشتم روی 4 و باقی مشخصه های گرافیکی رو گذاشنم روی Ultra High کم نیاره .
رمش رو هم 8 گیگ در نظر بگیرید .
شما سری F رو بگیرنقل قول:
هم گرافیکش و هم سی پی یوش بالاتره.
NVIDIA® GeForce® GT 540M 1GB گرافیک متوسطی است ولی خوب بازی مثل رد الرت رو به راحتی می کشه. فقط تو بازیهای سنگینی مثل کرایسیس و مترو 2033 و رایزن رو تو اولترا کم میاره.