lol
اینجا هم reborn دارن.یکیشون رنک 10 داره.
Printable View
lol
اینجا هم reborn دارن.یکیشون رنک 10 داره.
لایت ها یه hacker هم دارن.اسمش TimeToDeath هست.بازی هم بلد نیست.
اسم چند تا از nosser هاشون رو می نویسم به دردتون می خوره.
ُShein
1-1
R4NC 10
Romeo
nosser های ما کارشون درسته:
Zero_Cool
X-D-X
Romeo من تا حالا ندیدم نوز کنه ولی خوب حالتونو با جولیت می گیرن ولی اون worm شما چی یه بار نشد بدون نوز بیاد :دی
اصلا در صد نوزر های دارکی با لایتی قابل مقایسه نیست !
من از jan خوشم میاد . نوز نمی کنه آرمر قوی هم نداره ولی خوب می کشه ...
یه butcher هم دارید که لعنتی خیلی قویه ...
امشب پرومو بود از شانس خوبم یه 500 آپ مونده بود برام دو تا دیفنس لپیسیا نصیبم شد . گذاشتم برای فروش ببینیم چی می شه...
تا حالا بالاترین لولی که دعوت کردم 33 بوده که قبول کرده:31:نقل قول:
فرقی نداره کی پارتی بگیره ! فقط پارتی بگیر . سعی کن با لول بالا تر از خودت بگیری تا مب های قوی تری رو بتونین بکشین.
--------------------------------------------------------------------
دیروز یه Quest گرفتم رفتم تو اون Gate که به ناکجا آباد باز میشه. رفتم با یه یارو صحبت کردم گفت برو ترتیب لایت هارو بده. منم فعلا قبول نکردم:5:
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان Lvl 14م. برم بجنگم؟
اگه جواب مثبته یه توضیحی هم لطفا بدین که دقیقا چه باید بکنم.
دیشب worm نوز نکرده بود ولی romeo یه نوز داشت.شاید Vanilla کرده بود.همش Crit میزد.نقل قول:
ولی بازیکن خوبیه.اینو قبول دارم.کسی که رنک 10 داره noob نیست.3 نفر از Reborn بودن که خیلی خوب بازی می کردن.
3 تا از هانترهای ما هم خیلی خفنن.
Zax و Butcher و Zero-Cool که البته Zero نوزر هست.به نظرم PVP اینجا برابر هست.خوشم میاد.
3 ساعت اومدم 400-500 تا kill گرفتم.تازه می گفتن امشب زیاد خوب نیست.
UM رو با Armor خودم با Enchant بیارم حال میده.
اولش به خاطر رنک می خواستم بیام ولی الان به خاطر حالش میام.دیگه مصمم شدم تا رنک 10 برم.
تو 3 ماه به راحتی میشه رنک 10 یا بالاتر شد.شنبه و 1شنبه که آخر هفته ی اوناست می گفتن
1K تا 1.2K میشه kill گرفت.
راستی این Romeo و Juliet شما BF/GF هستن؟
جفتشون خوب بازی می کنن.من که طرفشون نمیرم.1-1 هم نوز کرد که دینوز کردیمش.
راستی اسمت تو بازی چیه عزیز؟
با هم صمیمی هستن ولی اینکه جولیت دختر باشه رو نمی دونم !نقل قول:
اینجا اونقدر بازی کن خوب داره که هر وقت بیای حوصله ت سر نمی ره (هر دو طرف). من دیشب بازی نمی کردم ولی پستت رو دیدم رفتم یه نگاه کردم دیدم راست می گی 1-1 نوز کرده بود ولی کیکش کردن .
من ERFANN هستم . آرچر . فعلا نوب و ضعیفم و زیاد نمی رم پی وی پی. دارم می سازمش تا وقتی فایترم به + 50 نرسه چیز بدربخوری نمی تونم فارم کنم که بتونم خرج پی وی پی کنم . قبلا با فایترم زیاد میومدم خیلی هم فان بود . اینجا چون جمعیت زیاده مهم نیست اگه ضعیف باشی یه اثر کوچیک هم می تونه کمک کنه .
در کل من استراتژی های دارکی هار رو بیشتر دوست دارم با شیوه های مختلفی حمله می کنن . کمین و دام و ... خوب می ذارن و مدیریتشون انگار بهتره . ولی ما فقط یه استراتژی داریم ثکث تری ! (اون درخته هست که می ریم پشتش :دی)
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
دیروز یه Quest گرفتم رفتم تو اون Gate که به ناکجا آباد باز میشه. رفتم با یه یارو صحبت کردم گفت برو ترتیب لایت هارو بده. منم فعلا قبول نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان Lvl 14م. برم بجنگم؟
اگه جواب مثبته یه توضیحی هم لطفا بدین که دقیقا چه باید بکنم.
اصلا با کاراکتر nm وقت خودت رو تلف نکن.سریع لول 40 اش کن تا HM برداری.نقل قول:
من که تا UM رو آزاد نکنم PVP نمیام. فعلا هم اصلا حوصله KH و سرو کله زدن با NOB ها رو ندارم.