با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
آخه شما سوالت خيلي حالت كلي داره ! ، لااقل بايد يكي دوتا مشخصه تعيين كني تا بشه راجعش صحبت كرد. به صرفه ترين يعني چي؟ ارزون باشه ؟ خوب اگه مدل 15 اينچ پيشنهاد بدم نميگي كوچيكه ؟ يا منظور كم مصرف بودنه؟ خوب آخه اين مونيتورها بالا و پائينش فوقش 20،30 وات با هم توفير داشته باشن. يا لااقل سقف قيمت تعيين ميكردي مثلا تا 200 تومن ، اينجوري 20 تا جواب گرفته بودي تابحال.نقل قول:
قيمتهاش دقيق نيست ولي يه ايده اي بهت ميده :
کد:http://www.digionline.ir/CategoryPricelist.aspx?cat=10305
میگن بازار ایران پاتو نزارین همینه من ازبازار ایران پرسیدم میگه400یه ثانیه بعد ازبازار رضا اون نمایشگاه سامسونگ کوچیکه پرسیدم میگه330تا350!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا عزيز جان خيلي هم گرون گفته . من ديروز از نماينده سام 360 شنيدم كه بازهم بنظر من خيلي پر گفت فكر كنم قيمت قبلي داشت . كمي صبركني بهتره.
تازه میگه اونا ازماخرید میکنن!!!!!!!!!!!!
كلا گرونفروش همه جا داره ، هم رضا هم ايران هم علا بهترين كار اينه كه آدم به قيمت يكي دوجا اكتفا نكنه تا كسي نتونه مورد عنايت قرارش بده :27:
بفهمن قيمت درست نداري يا عجله داري دخلت اومده !
دوستان عزیر؛ آیا قیمت دقیق EVGA و Gaimward را دارید؟ GTX 470.
Evga قيمتش 380 و gainward هم 362 هستنقل قول:
آها،چشمنقل قول:
چیزایی که می تونم بگم اینه که قیمت حول و حوش 200 تومن حالا 20 30 تومن بالا پایین مهم نیست(اگه هم که ارزونتر شد چه بهتر:31:)
حداقل 19 اینچ(19" به بالا باشه اندازه اش)
led یا lcd بودنش زیاد مهم نیست(البته اگه تو مصرف زیاد با هم فرق ندارند و کیفیت و رنگ تصویرها هم زیاد با هم متفاوت نیست)
و در آخر باید بگم کارم قراره با 3d max و cad و photo shop و sketch up و کمی تا حدودی هم بازی کردن باشه.
ممنونم که وقت میزارید:40:
اقایون و خانوما جون هر کی دوس دارین هر کی میتونه کمک کنه قیمت gtx 570 و gtx 580 تو تهران چقدره؟من یک هفته دنبال قیمتشونم.متشکرم
دیروز یه جا قیمت زوتاک 460 1 گیگ رو داد 210، راستش قیمتش مشکوک میزد نگرفتم، گفتم شاید مرجوعی ای چیزی باشه یا دست دوم.
چنده زوتاک 460؟ جای دیگه قیمت نگرفتم.