در میان انواع مودم های Adsl مارک |آلفکس هم توصیه میکنم که علاوه بر قیمت مناسب 30000 تومانی
دارای امکانات خوبی از قبیل : DMz- Nat- ACsess list و fire wall داخلی میباشد
Printable View
در میان انواع مودم های Adsl مارک |آلفکس هم توصیه میکنم که علاوه بر قیمت مناسب 30000 تومانی
دارای امکانات خوبی از قبیل : DMz- Nat- ACsess list و fire wall داخلی میباشد
سلامنقل قول:
من الآن 4 ساله سرویس ART1 شاتل دارم. 3 سال مودم asus-am602 داشتم و حدود 10 ماهه که Asus-wl600g دارم. همونطور که sajad عزیز گفت مسئله سازگاری رو واسه قالب کردن مودم های خودشون میگن.
تا 7-8 ماه پیش asus رو هم داشتن و جزو لیسی که شما گفتین بود . حالا احتمالا asus ندارن از لیست سازگاریشون هم حذف شده:31:!!
من خودم سر این موضوع خیلی حساس بودم ( 10 ماه پیش کلی فروم رو شخم زدم ). نتیجه اینکه :
یا حق . . .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3843283&postcount=3160
نقل قول:
دوست عزیز این کار را هم انجام دادم ip ادرس را هم دارم اما برای اینکه وارد سرور نمی شه می خواستم ریستش کنم تا پسوردش به حالت اوله برگرده که نمی شه ایا نمایندگی پس از فروشی داره این مدل از دستگاه در تهران tp-link
سلام جناب a6l3iنقل قول:
جديداً asus يك مدل جديد wireless adsl router اعلام كرده
dsl-n11 wifi adsl2+/2
فعلاً فكر نمي كنم وارد بازار هاي دنيا شده باشد .اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خود سايت asus در قسمت محصولاتش نبوداما در قسمت news بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وقتی آی پی رو میزنید وارد نمیشه یا پسورد میخاد؟
اگه پسورد یادتون رفته و ریست هم نمیشه باید با خدماتش تماس بگیرید.
چون بدون یوزر پس هیچکاری نمیشه کرد.
همونطور که گفتی هنوز تو تنوره و وارد بازار نشده. مودم های adsl موجود تو بازار ( از منوی سمت چپ گزینه ADSL رو انتخاب کنید ):نقل قول:
N13 اش هست که نسبت یه wl6oog دارای 2آنتن اضافی و دو پورت usb هستش. منکه 10 ماه پیش wl600g رو 160 تومن گرفتم . الآن نمی دونم . ولی بعیده زیر 140 - 150 باشه.کد:http://www.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=d1ZYpgq6iBbAabG3
مودم فقط level one ،تحت لیسانس آلمان.
یه چند تا سوال :
مودم من اکسس پویته ، 4تا هم لن داره ، حالا راهی هست که برای یوزر هایی که با وایرلس وصل میشن، پسورد گذاشت؟ برای اونهایی که با لن وصل میشن چی؟
میشه با وایرلس شبکه درست کرد ولی همه به انترنت دسرسی نداشته باشن؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از همه دوستان که راهنمایی کردن ممنونم. راستش خودمم کم کم دارم به این نتیجه میرسم. که همه این چیزا نقشه واسه جیب ماست.نقل قول:
فقط چون وارد نیستم نمیدونم توی تنظیماتش دچار مشکل نمیشم.asus am 604 چطوره. نمیدونم شیراز گیر میاد یا نه قیمتش توی همین رنج 80 تا 86 هست که دوستمون گفته؟ کاراییش چطوره؟ شنیدم این مارکایی که خودشون گفتن هم سخت گیر میاد توی بازار. در واقع تو انحصار خودشونه.
اگه مجبور شدم از بین مارکای خودشون بگیرم کدوم رو پیشنهاد میکنیدParadyne، Billion و 3com، که البته وایرلس هم باشه
از همگی ممنونم
سلام.چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1-مودم من 5 تا چراغ داره که یکیش واسه USB هست.آیا نصب USB الزامیه؟
2-از کجا متوجه شیم که خط اینترنت ای دی اس ال راه اندازی شده؟ممنون از جوابتون
بله دوست عزیزنقل قول:
امکان پسورد گذاری و انکریپشن سیستم وایرلس در همه ی روتر ها وجود داره .:20: