خوب همون چون من با 11 مسنجر كار نكردم !نقل قول:
Printable View
خوب همون چون من با 11 مسنجر كار نكردم !نقل قول:
آرشیو یاهو مسنجر من دیروز پرید!کاملا پاک شدن همش
ولی امروز برگشته سر جاش!!
مشکل از چی میتونسته باشه؟
با سلام فکر کنم شما درست میفرمایید در ورژن 11 همینطوره !!!نقل قول:
اما امنیت چی میشه؟:41:
با سلام من از ویندوز سون استفاده میکنم ولی تو چت نمیتونم talk بگیرم گزینه ی تالک هست ولی وقتی میگیرمش صدایی نمیره رو چت میگم حتی دکمه ی سبز تالک هست و میتونم بگیرمش ولی صدایی ردو بدل نمیشه با چن تا هدست هم امتحان کردم
چکاری انجام بدم تا وقتی تالکو میگیرم صدام بره تو چت روم
نقل قول:
امنیت دست خود شماست
حفط و مراقبت از آرشیو شما با حفظ و مراقبت از پسوردتون رابطه مستقیم دارهشما اگر مایل نیستید به ذخیره آرشیوتون میتونید کنسلش کنید که آرشیوی ذخیره نشه
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
نقل قول:
با این تفاسیر احتمال داره جای پورت های میکروفن رو اشتباه زده باشید و یا اینکه میکروفن رفته باشه رو حالت Mute که باید از تنظیمات صوتی در کنترل پنل بررسی بشه
مشکل عدم مشاهده پیام ها
دوستان خودم مشکل نشون ندادن پیام های ارسالی و دریافتی رو در یاهو مسنجر داشتم که بالاخره حل شد.گفتم راهش رو به شما هم بگم شاید به درد بخوره:
رجیستری رو باز کرده و کارهای زیر را انجام بدین .
1. run 'regedit.exe' to open the registry editor
2. open the following registry key:
+HKEY_CURRENT_USER
|- Software
|- Microsoft
|- Windows
|- CurrentVersion
|- Internet Settings
|- Zones
|- 0 and پوشه بدون نام
3. right click this key(0) and key (پوشه بدون نام) export themes as a file for backup usage;
4. delete these keys;
5. restart messenger;
ابتدا از دو کلید 0 و یک کلید بدون نام که در بالای کلید صفر ساخته شده یک پشتیبان بگیرین بعد این دو کلید را پاک کرده و مجدد مسنجر را اجرا نمایید.
کلید ها همون پوشه هایی که می بینید.
pm های من واسه کسایی که دارم باهاشون چت میکنم دوبار دوبار میره!!!!! چجوری درستش کنم؟؟؟؟؟ مشکل چیه؟؟؟؟؟
سلام
دوستان وقتی فارسی می نویسم بعد می خوام یک کلمه انگلیسی بنویسم متن بهم میریزه . تو یاهو مسنجر باید چیکار کنم تا درست بشه
نقل قول:
.................................................. ...............................
در اکثر مواردی که این مشکل ایجاد میشه ...بعد از اینکه متن رو نوشتین...کافیه متن رو به طور کامل انتخاب کنید و دکمه های crt+shif رو بزنید...به احتمال قوی مشکل حل میشه.
کسی نیست کمک کنه ؟