دانلود رایگان مکس از 2 شروع میشه تا 8 . جمعه ها هم تا 10 . شما 512 بگیری شبا 70 تا داری . روزم حدود 100
Printable View
دانلود رایگان مکس از 2 شروع میشه تا 8 . جمعه ها هم تا 10 . شما 512 بگیری شبا 70 تا داری . روزم حدود 100
انتخابام فقط محدود شد به 512 مکس نت یا 1 مگ وایمکس مبین نت
به تظرتون کدومشو بگیرم؟
ریسک کنیم کلی پول مودم و ... وایمکس بدیم یا بیایم رو مکس نت ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
راستی
شماره تماس با مخابرات بره گرفتن adsl چیه؟
سرویس های مخابراتو پیشنهاد میکنید؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سرویس مخابرات و مکس نت در یک حد هستند ، هر چقدر سرعت بگیری ، همون رو میدن. نه کمتر ، نه بیشتر . ولی اگه بخوای ترافیک اضافی بگیری از مخابرات بگیر که هنگام تمدید هر گیگ رو فک کنم هزارتومن حساب میکنه !نقل قول:
اینم آدرس واسه ثبت نام مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : مخابرات ماه اول رو فقط 128 میده ، ولی از ماه دوم میتونی اینترنتی 512 بگیری .
واسه ثبت نام حضوری کجا باید برم؟نقل قول:
مخابراتم ساعت ترافیک رایگان داره؟
شماره تماس واسه اطلاعات بیشتر دارن؟
واقعا؟ اینطوری که خیلی خوبهنقل قول:
فلکه مخابرات, امور مشترکیننقل قول:
بله سرویش شبانه داره
مخابرات هر گیگ 5 تومان هست ! مکس هم 1 گیگ 5 تومان و 5 گیگ 18 تومان . البته سرعت 512 مکس یکم از 512 مخابرات بیشتره
آرش من مخابرات دارم .
شب و روز سرعتت ثابت هست .
برای ثبت نام باید بری اون ساختمان تو فلکه مخابرات طبقه اول همونجا برای 128 1 گیگابایت ثبت نام کن بعد از اینکه وصل شد از خونه تو پنل مخابرات تمدید کن به 512 همون لحظه میشه 512 .
ترافیک هم مفته 14 گیگابایت با 512 فک کنم چند روز پیش تخفیف داشت من زدم حدود 30 هزار تومان شد :دی
رفتم زدم این شد قیمت :
سرعت 512 یک ماهه با ترافیک 10 گیگابایت 28500 تومان .
تمام امور مشترکین مخابرات ( پست بانک ها ) هم ثبت نام میکنن . من از چهار راه همافر ( جلوی دبیرستان امام خمینی ) واسه آشنامون گرفتم .نقل قول:
بله داره ، فک کنم 1 تا 8 باشه
نه، شماره ای ندارم ، ولی فک کنم تو سایتش باشه.