سلام دوستان مگه نه وقتی بست های باتری رو برای بیش تر از 15 دقیقه می کشیم. ecu پاک میشه.(این چیزایی که پاک میشه چی هستن).
2- با دیاگ زدن پژو 405 چه کار هایی انجام میدن.
Printable View
سلام دوستان مگه نه وقتی بست های باتری رو برای بیش تر از 15 دقیقه می کشیم. ecu پاک میشه.(این چیزایی که پاک میشه چی هستن).
2- با دیاگ زدن پژو 405 چه کار هایی انجام میدن.
نه اصلا همچین چیزی نیست و فقط یک سری چیزای جزیی اونم نه 15 دقیقهنقل قول:
دیگا زدن همون وصل کردن دستگاه تنظیم کننده دیاگ هست که با اون میشه خطاهای سیستم برقی ماشین رو دید و خطاهای برطرف شده رو پاک کرد و ممکنه بشه یه تنظیمایی برای سیستم سوخت و جرقه انجام داد نه چیز دیگه
با سلام
دوستان مدتیه زمانی که 1- دور موتور ماشین بیشتر از 3000 میشه و بعد دنده عوض میکنم یا 2- اینکه کولر ماشین روشن باشه و بعد کولر رو خاموش کنم، یا 3- مدت زمان زیادی کلا ماشین روشن باشه و درحال حرکت باهاش باشم، با این مشکل بر میخورم که؛ به طور مثال پشت چراغ قرمز هستم و زمانی که میخوام حرکت کنم اولش ماشین خیلی به کندی با دل دل کردن (انگار که یه ذره لاستیکای ماشین واسه خودش سر بخوره و بچرخه) خیلی کمی شروع به حرکت میکنه.
مدل ماشین L90 E2 سال 90 هست.
شمع و روغن های ماشین رو 1-2 ماه پیش عوض کردم، (بعد از اینکه عوض کردم این مشکل نبود، الان بعد از یک ماه تازه این مشکل به وجود اومده) دیگه کار خاصی نکردم.
مشکلش از چیه؟ :n03:
ممنون از جوابتون اون چیز های جزیی شامل خطا ها هم میشه.نقل قول:
برای 206 هم همین طوره.
ســلام...
مشکل کم کردن آب رادیاتور که هنوز پا برجاست..چطوری میتونم بفهمم که از ترموستات هست یا نه...پیش کی باید ببرم..؟؟آخه چون آب تخلیه میشه بعید میدونم برایواشر سر سیلندرمشکل ساز بشه..//.چون اب تخلیه شده و با روغن مخلوط نمیشهپست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
فن (بخاری / کولر )هم کار نمیکنه..فیوز ها رو چک کردم...مشکلی نداشتن...7-8 ماه پیش فن رو باز کردم و مدولاتور اش سوخته بود اون عوض شد تا جایی که خاطر هم هست مدولاتور فقط به دور فن مربوط میشه الان که کلا کار نمیکنه بازم ممکنه برای اون باشه..؟؟
و بیشترین حدس میزنم به این رله مربوط بشه....نمیدونم برای فن (بخاری / کولر)هست یا خیر....عوض اش بکنم..؟؟
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برداشتنِ سر باتری در بعضی ماشینها باعث به هم خوردنِ برنامه ی اِستپِر موتور یا همون موتور پله ای میشه که کارش تنظیم هوایِ موتور در حالتِ خلاص و بدون گاز دادن ( دور آرام ) میشه .
در این ماشینها اگر سیم مثبت یا منفی باتری برداشته بشه یا فیوز کامپیوتر ماشین برداشته بشه یا بسوزه یا رله ی کامپیوتر ماشین برداشته بشه , بعدش باید موتور پله ای برنامه ریزی بشه دوباره تا ماشین در دور آرام لرزش نداشته باشه ) با کولر و بی کولر ) و یا دور موتور در دور آرام بیش از حد تعیین شده نباشه .
مثال :
در ماتیز اگر کامپیوتر برای چند ثانیه بی برق باشه , بعدش موتور پله ای به این ترتیب برنامه ریزی میشه :
1- سوئیچ رو برای 5 ثانیه باز میکنید ( پنج ثانیه بعد از باز کردن سوئیج , چراغ چک انجین خاموش میشه )
2- بستن سوئیچ برای پنج ثانیه
3- دوباره باز کردنِ سوئیج برای پنج ثانیه .
4- استارت زدن و روشن کردن موتور بدون گاز دادن .
5- انتظار تا گرم شدنِ کامل موتور .
6- روشن کردن کولر برای پنج ثانیه بدونِ گاز دادن .
7- خاموش کردن کولر برای پنج ثانیه بدون گاز دادن .
8- خاموش کردنِ موتور ( بستن سوئیچ )
حالا شما باید ببینین آیا ماشین شما هم احتیاج به این setting داره؟
به هر حال ضرری نداره که شما هم همین مراحل رو برای ماشینتون انجام بدین .
البته به جای پنج ثانیه , ببینین بعد از باز کردنِ سوئیچ , چراغ چک چند ثانیه طول میکشه تا خاموش بشه , همه ی مراحل رو به همون مدت انجام بدین .
سلام .نقل قول:
خرابی ترموستات باعث کم شدنِ آب نمیشه اما خرابی واشر ترموستات میتونه باعثِ نشتِ آب بشه .
برای پیدا کردنِ نشتی اول باید مقدار کم شدنِ آب رو تعیین کنین .
نشتیها چند مدله :
1- داخلی مثل نشت آب به درون موتور به دلیل سوختن واشر سرسیلندر.
2- نم پس دادن که اصلاً قابل روئیت نیست و فقط از آثارش مثل شوره و زنگ زدگی و تغییر رنگ میشه بهش پی برد.
3- نشتِ قطره ای به مقدار کم که فقط مکان نشتی کمی خیس میشه .
4- نشتی قطره ای به مقدار زیاد که باعثِ قطره قطره چکیدنِ آب میشه .
5- نشتِ آب به مقدار زیاد که باعثِ شُرشُر ِ آب از مکان نشتی میشه .
شما با توجه به اینکه چه مقدار آب کم میشه , بگردین دنبالش.
بیشترین جاها که نشتی احتمالش میره :
1- درب منبع انبساط
2- گلوی شیلنگها یعنی محل اتصالشون که بست روش نصب میشه .
3- جاهائی که واشر داره مثل جای ترموستات و واتر پمپ و سرسیلندر .
4- سوراخ شدنِ رادیاتور موتور یا بخاری .
5- سوراخ شدنِ منبع انبساط .
6- خراب شدنِ کاسه نمدِ واترپمپ .
7- سوراخ شدنِ شیلنگها .
8- در بعضی از ماشینها مثا ماتیز , از کنار منیفولدِ هوا هم ممکنه آب نشت کنه .
==================================
برای پیدا کردنِ علت کار نکردنِ بلوور , اگر میخواین اصولی کار انجام بشه باید با ولت متر مسیر برق چک بشه تا پیدا بشه
مسیرش در بیشتر ماشینها اینه :
برق از کلید میره برای رله ( برق با آمپر بسیار کم )
برق از رله میره برای فیوز بلوور
برق از فیوز میره برای موتور بلوور حالا شما باید از یک طرف شروع کنین تا ببینین کدوم قطعه برق رو رد نمیکنه؟
ســلام..همانطور که توی پستی که لینک اش رو دادم توضیح دادم از بالا اثری از نشتی دیده نمیشه...بست ها هم سفت کردم...
===============================================نقل قول:
..از اون موقع حدود 300 الی 400 cc کم میکنه...هرچی زیر ماشین...بست ها و شلینگ هایی که میدونستم رو نگاه کردم دیدم چیزی نمیریزه.....تا دیشب مثل قبل دوباره اون 300ccرو پر کردم و مسیر کوتاه رو رفتم و برگشتم....دیدم داره چکه میکنه....از زیر ماشین....اینطوری که من متوجه شدم دقیقا توی مسیر پیچ هواگیری هست..60 cmاز چرخ راننده به سمت داخل کاپوت از اونجاس....جک زدم رفتم زیر..هیچی مشخص نبود از بالا هم چیزی دیده نمیشه...ولی توی مسیر همون پیچ هواگیری هست..
.
قطره ایی هست...و بعد از پارک ماشین و خنک شدنش از زیر ماشین کم کم شروع میکنه به چکیدن...و همون حدود 400 تا 500 cc که خالی میشه دیگه تخلیه نمیشه...چنددفعه که تست کردم همین مقدار بوده....مسیر اش هم که خدمتتون عرض کردم..///نقل قول:
1- داخلی مثل نشت آب به درون موتور به دلیل سوختن واشر سرسیلندر.
2- نم پس دادن که اصلاً قابل روئیت نیست و فقط از آثارش مثل شوره و زنگ زدگی و تغییر رنگ میشه بهش پی برد.3- نشتِ قطره ای به مقدار کم که فقط مکان نشتی کمی خیس میشه .
4- نشتی قطره ای به مقدار زیاد که باعثِ قطره قطره چکیدنِ آب میشه .
5- نشتِ آب به مقدار زیاد که باعثِ شُرشُر ِ آب از مکان نشتی میشه .
شما با توجه به اینکه چه مقدار آب کم میشه , بگردین دنبالش.
درود دوستان.
اطفن یه صفحه کلاچ خوب معرفی کنید برای پراید.
سپاس.
سلامنقل قول:
اینجور نشتیها از نوع آشکار هست که پیدا کردنِ علتش ساده هست و فقط احتیاج به دقت و حوصله داره .
هر چیزی که در نزدیک مکانِ آب چکیدن هست باید چک بشه .
ممکنه از شیلنگی باشه که آب میبره برای بخاری
یا یک شیلنگ سوراخ شده
اگر دیدنِ مستقیم براتون امکان پذیر نیست میتونین دوربین فیلم برداری موبایل رو روشن کنین و دستتون رو ببرین به جاهائی که مستقیماً دیده نمیشه و فیلم بگیرین موقعی که آب میچکه .
البته باید موبایل لرزش نداشته باشه تا فیلم واضح باشه .