بدون شک شرکت PMDG یکی از قدرتمندترین شرکت هایی هستش که در عرصه ی شبیه سازها فعالیت میکنه! و اکثریت شبیه ساز بازها!!(چی ساختم از خودم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) با محصولات این شرکت آشنا هستن. هواپیمای MD-11در واقع یکی از هواپیماهایی هست که همیشه مثالی هست از دوره ای که کامپیوترها در عرصه ی هوانوردی تازه وارد بودند و شرکت مک دانل دوگلاس به بهترین نحو به سایرین شیوه ی استفاده ی بهینه از کامپیوتر ها در هواپیما را نشان داد. این هواپیما که استفاده ی دو گانه (مسافربری و کارگو) دارد در ارلاین های بزرگ دنیا در حال حاضر فعال می باشد که از جمله می شه به لوفتهانزا(المان) ، دلتا ارلاین(آمریکا)، کا ال ام(هلند) ، ژاپن ارلاینز(ژاپن)، فدکس و ... اشاره کرد. حالا این هواپیمای زیبا رو فرض کنین! وقتی شرکت PMDG اون رو برای شبیه ساز ارائه بده چه اتفاقی می افته؟؟؟ می شه یه محصول حرفه ای در حد بی نظیر واقعی در دنیای مجازی!!!(خودمونیما امروز چه اصطلاحاتی می گم من!!
)
این هواپیما توسط خلبانان ارشد این هواپیما تست شده و همانند بوئینگ 747 محصول PMDG این محصول هم تعجب و حیرت خلبانان را برانگیخته!
دینامیک واقعی پرواز، جزئیات دقیق و ملموس به همراه پنل حرفه ای و ادوات دقیق که خاص PMDG می باشد زیبایی خاصی به این هواپیما در دنیای مجازی بخشیده به طوریکه پرواز با آن را از بسیاری جهات نزدیک به پرواز واقعی کرده! حتی برخی طرفداران دوآتشه ی PMDG معتقدند کسانی که می توانند با محصولات این شرکت پرواز کنن به راحتی می تونن از عهده ی مدل واقعی آن نیز بر بیان!!!
خلاصه اینم نظریه دیگه!
اما امیدوارم از پرواز با این پرنده ی زیبا لذت ببرین.
اما اگه از لیوری های خود محصول خسته شدین می توین به سایت این شرکت یه سری بزنین
و از خیل عظیم لیوری های رایگانی که برای محصولش گذاشته دانلود کنید و لذت ببرید.
حجم فایل: 147مگابایت
نوع سرور: تورنت
دانلود :
کد:
http://torrents.thepiratebay.org/4654580/PMDG_MD-11_for_fs2004_%28_fs9_%29.4654580.TPB.torrent
منبع : کاپیتان زولو
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
امروز قصد دارم برای عزیزانی که با شبیه ساز 2004 پرواز می کنن یک مجموعه ی کم نظیر رو بذارم که مطمئن هستم از اون لذت خواهید برد.
مجموعه ای که پیش روی شماست مجموعه ی کاملی از هواپیماهای مورد استفاده ی لوفتهانزا هست که به شرح زیر می باشد:
Boeing 737-400
Boeing 747-400
BAe Avro RJ85
Bombardier CRJ100
Airbus A320-200
Airbus A300-600
کلیه ی این هواپیماها دارای کابین دو بعدی و سه بعدی به همراه قابلیت انتخاب سمت کاپیتان یا کمک خلبان هستند و از نظر طراحی فوق العاده زیبا و کارآمد هستند.
همچنین برنامه ی جانبی Lufthansa Manager که به همراه این مجموعه ارائه می شه برای مدیریت پروازها و همچنین ماموریت های طراحی شده توسط خود شماست و این قابلیت رو به شما می ده تا در دنیای مجازی مدیریت لوفتهانزا رو به همراه کنترل هواپیماها به عهده بگیرید.
اما نقاط قوت این مجموعه به اینجا ختم نمی شه!
یکی از نقاط ضعف شبیه ساز 2004 این هستش که کاکپیت به گونه ای طراحی می شه که برای فرود کار دشواری پیش روی شماست به خصوص وقتی به صورت VFR می خواین فرود بیاین. اما این مجموعه این مشکل رو هم برطرف کرده و پنل فرود رو هم طراحی کرده!!! تا با دید بازتر و در اختیار داشتن ادوات مورد نیاز برای فرود به راحتی این کار رو انجام بدین!!!!
با توجه به حجم نسبتا کم و خوب این مجموعه توصیه می کنم دانلود این مجوعه رو از دست ندین!