نقل قول:
ای بابا دیگه من موندم گینو ببندم کامل خوبه؟ 2 روز گرفتمش
3012 بیسش نذم تر هست در کل خوبه.
ولوم هم همش 45 -50 هست رو این ولوم تنظیم کردم رو خوده جعبه 3012 یه اخطار داده جای گین هم مشخص کرده من از اون کمتر هم گذاشتم .
نقل قول:
ای بابا دیگه من موندم گینو ببندم کامل خوبه؟ 2 روز گرفتمش
3012 بیسش نذم تر هست در کل خوبه.
ولوم هم همش 45 -50 هست رو این ولوم تنظیم کردم رو خوده جعبه 3012 یه اخطار داده جای گین هم مشخص کرده من از اون کمتر هم گذاشتم .
شاعر میگه گر سیستمی بستی بچه جون اینقدر گیر نده ساب پایونییر ببند اینقدر پز نده..زدی خوار سیستمو(بیپ)..اونوقت میگی چرا بو میده .شاعر گفت ایشالا سیستم همتون بسوزه اگه پاکش کنین
سلام دوستان یکی از دوستان ما یک سیستم بسته با پخش پایونر 7000 کنوود 718 و ساب پایونر و آمپلی JVC
مشکلش اینه که بعضی وقتها ( خیلی وقتها ) که داره آهنگ گوش میده وقتی به جایی میرسه که بیس میخواد بکوبه قطع و وصل میشه
یعنی جاهایی که میخواهد بیس بکوبه قطع میکنه ولی جاهایی که آهنگ ریز یا خواننده میخونه صدا وصل میشه
حالا به نظرتون این مشکل از کجا میتونه باشه ؟
:18::18::18::18::18:نقل قول:
فکر کنم باتری ماشینش باید تعطیل باشه!
آخه 718 بانده خیلی خفنی نیست که بخواد اینجوری کم بیاره!مگه اینکه کلا آمپلی پخش یا آیسی صداش مشکل داشته باشه!
با یه پخشه دیگه امتحان کنه ببینه درست میشه یا نه!
خودش میگه باتری نو هست با نیم استارت ماشین روشن میشه من خودمم گیج شدم بیچاره 400 تومان خرج کرده نمیتونه آهنگ بیس دار گوش بده
با درود...
دو ماه پیش برای عوض کردن پخش فعلی (6950) با توجه به بودجه ام دوستان کنوود 7013 رو پیشنهاد دادن
حالا بودجه ام حدود 280-270 هست
خودم پایونیر 8150 رو بررسی کردم به نظر خوب اومد ولی اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن کمک کنن
این دو مدل کنوود رو میشه با 8150 مقایسه کرد یا نه؟ قیمت و امکانات
KDC-BT60U
[KIV-700
سلام خسته نباشید
ببخشید می خواستم بپرسم برای باند خربزه ای پایونر 6962 چه آمپیلی خوبه ؟
مرسی
پس احتمالا مشکل از همون پخش یا آمپلی هست.نقل قول:
5203 کنوود یا 3300 پایونیر و ...نقل قول:
:11:حمید جان کجایی برادر ؟!
سلام خدمت همه سروران عزيزنقل قول:
من چند روزي مسافرت بودم و نشد كه خدمتتون باشم و از اين بابت عذر ميخوام:11:
اسم شما چي بود؟
آره همون باكسهائي كه پيشنهاد داده رو بده به هر نجاري كه دوست داري برات بسازن.فقط خوب آببنديش كن با چسب اكواريوم و بگو چسب چوب هم فراوون استفاده كنه.
بله هر دو فيلترهاي بالاگذر رو روشن كن.
از اينجا دانلود كن:
كليپ زماني پيش مياد كه فركانس خروجي از حالت سينوسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
به حالت فلت در بياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من اطلاعاتي تو اين زمينه ندارم،ولي در مورد اين مانيتورهاي آبتابگير چند مورد رو ديدم كه زماني كه بسته هستش يعني به سمت سقف اطاق جمع شده ،بعد از مدتي به خاطر چاله چوله هاي موجود اون استحكامش قبلي رو نداره و به پائين شيفت پيدا ميكنه.ضمنا از بيرون هم خيلي تابلو هستش.نقل قول:
دوست خوبم به نكته جالبي اشاره كردن تو پستهاي پائينتر. نداشتن ----- ساب سونيك ميتونه عامل مهمي تو صدمه ديدن ساب ووفرها در باكسهاي پرتد كنه.شما باكس سيلد بساز تا خيالت راحت باشه:46:نقل قول:
شما هر سابي كه ميخواهيد استفاده كنيد،فقط باكستون رو اصولي بسازيد.نقل قول:
Alpine R15 2005 البته قابل شما رو هم نداره:46:
آفرين،نكته كليدي بود،استفاده كرديم:8:نقل قول:
البته توان زياد مهم نيست مهم تنظيم بودن سيستمه.:46:
مشكل كمبود برق دارند به احتمال قوي.نقل قول:
كابل كشي،Big3 زدودن رنگ خودرو در محل اتصالات مثبت و منفي خصوصا منفي،همه تو جرياندهي به امپلي فاير كمك ميكنه.
8150 پخش خوبيه.:8:نقل قول:
آمپ زياد قوي اي لازم نداره:5:نقل قول: