کد:
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،با توجه به اينكه مهلت معافيتهاي موارد خاص(كسرخدمت بسيجيان و رزمندگان و...) تا پايان سال1389 بوده است و تاكنون ابلاغيه اي مبني بر تمديد اين مقررات به سازمان وظبفه عمومي واصل نشده است لذا نحوه رسيدگي و اقدام در خصوص مقررات فوق به شرح ذيل اعلام ميگردد.
1- كساني كه تا پايان سال1389 بخدمت اعزام شده اند اعم از آنكه گواهي هاي كسر خدمت خود را ارايه و ثبت كرده باشند يا بعداً ارايه نماينددر شمول مقررات كسر خدمت جاري قرار خواهند داشت.
2- كليه گواهيهايي كه تا پايان سال 1389 در خصوص رزمندگان، جانبازان، بسيجيان و آزادگان توسط مراجع ذيصلاح صادر شده اعم از آنكه در سال 89 در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي به ثبت رسيده باشد يا مشمول موفق به ارايه براي ثبت نشده باشد معتبر بوده و ملاك رسيدگي قرار مي گيرد.
3- در ساير موارد مرتبط با موارد خاص (مانند ماده9 معلولان، خواهر مجرد بالاي 24سال، معافيت فرزند چهارم خانوادههايي كه سه فرزند آنها خدمت كرده اند و....) چنانچه تقاضاي معافيت آنان رسيدگي گرديده باشد، براي آنان درخواست صدوركارت خواهد شد.
سلام دوستان
این خبری که دیروز رو سایت نطام وظیفه اومده.
یعنی چی؟یعنی واقعا اینها قانون کسر خدمت رو برداشتن؟
من 8 فروردین دفترچمو پست کردم.فقط به امید اینکه 5 ماه خدمت کنم.وگرنه میرم ارشد آزاد میخونم و سربازی 18 ماهه رو فعلا نمیرم.