گوشيتو يه بار ريست كننقل قول:
Printable View
گوشيتو يه بار ريست كننقل قول:
مگه XS++ رو نميگي؟نقل قول:
من دو ماهه پی 990 خریدم تازگی ها a1200 رو دست یکی از اشناها دیدم یکم باهاش کار کردم به نظرم بهتر از گوشی خودم بود به نظر شما اینو بفروشم اونو بخرم
نقل قول:
دوست عزیز برای این منظور باید موقع سیو صدای سمپل به جای یک کلمه از دو یا سه کلمه استفاده کنی به عنوان نمونه به جای "علی" سیو کن "دوست من علی" یا "خونه" "خانه پدری"..... اینجوری دقت گوشی در تشخیص وmatching بالاتر می ره. :8:
سلام دوست عزيزنقل قول:
وقتي فليپ گوشيت بازه از فلش پايين سمت چپ گزينه connections/wireless LAN رو انتخاب كن بعد از منوي بالا enable wlan رو فعال كن بعد دكمه اسكن رو بزن اگه اونجايي كه كار مي كني اينترنت بي سيم بدن بايد يه چيزايي پيدا بشه اگه شبكه اي كه پيدا شد كنارش عكس يه قفل كشيده بود بايد ببري پيش مسئول اينترنت اداره تا تنظيمات رو برات وارد بكنه اما اگه قفل نداشت دكمه كناريش رو كه دوتا فلش روش كشيده بزن تا به اينترنت وصل بشه
اينم بگم كه من الآن دارم با اينترنت بي سيم و با خود گوشي جوابتو ميدم
موفق باشي
کسی نبود یه نظری به ما بده
بازم سلام
يادم نيست تو كدوم صفحه بود كه رامين جان در جواب يه بنده خدايي آموزش چك كردن ميل رو از طريق خود گوشي گذاشتن
اگه ممكنه شماره پستشو برام بذارين يا لطفا يه بار ديگه اموزش بدين
چون من به وايرلس دسترسي دارم گفتم حيفه اين كار رو بلد نباشم
ممنون
من گوشيم رو دو ماه پيش آپ ديت كردم ديشب تا حالا تو شب فيلمبرداري نكرده بودم .ديشب خواستم فيلم برداري كنم هر كاري كردم نشد فلاش روشن كنم.درحالت فيلم برداري گزينه اي براي روشن كردن فلاش وجود نداره. چرا اين جوري شده؟؟؟
دوست عزیز ، فلاش در حالت فیلمبرداری کار نمیکنهنقل قول:
محتویات داخل جعبه گوشی p990 به شرح ذیل است :نقل قول:
1.گوشی P990i
2.دفتر چه های راهنما و WarrentyوPlaynow Fun وDownload ...
3.هندز فری
4.سی دی مخصوص PC Suite P990 و Driver .شاید CD Blackberry Connection.
5. پایه رومیزی Deskstand CDS-60.
6.بسته متعلق به آچار و پیچو (موقع برداشتن فلیپ بدرد میخوره)، Lightpen اضافه ، بند دستی ، خشاب مموری(Memory Card Adaptor) کارد و خود مموری کارد(64MB)
7.تکه پایینی برا جایگزینی با Flip.
8.کابل USB
9.شارژر معمولی (2 شاخه)یا 3 شاخه.