نقل قول:
سلام
اول از همه بگم که شکایت من شامل چندین موضوع هست که بهترین موردی که در موضوع شکایت براش پیدا کردم کندی سرعت بود
اگر هم از این طریق دارم شکایت میکنم بدونید از طریق پشتیبانی تلفنی خود پارس آنلاین و حتی از طریق شکایت کتبی از طریق خود سایت پارس انلاین به در بسته خوردم
شکایت اصلی من از این هست که بنده سرویس 2 مگ از پارس آنلاین خریداری کردم ولی این سرویس در ساعات 2 بامداد تا 7 صبح سرعتش 50 تا 60 کیلوبایت هست در حالی که به گفته خود کارشناسان پارس انلاین حداقل سرعت من باید 250 کیلوبایت باشه
این رو هم بگم که من مشتری سه ساله پارس آنلاین هستم و اصلا دوست نداشتم خداحافظیم از این شرکت اینجوری باشه ولی وقتی خودشون اینجور میخوان من چاره دیگه ای ندارم
ولی مواردی که منجر به این شکایت شد را در زیر می آورم:
این قضیه انقدر طولانی هست که نمیدونم از کجاش تعریف کنم
از انتظارهای طولانی مدت چند ساعته پشت خط پشتیبانی؟
از بیدار ماندن های بی نتیجه شب و نیمه شب؟
از دروغگویی کارشناسان پارس آنلاین؟
از کم فروشی و سودجویی این شرکت؟
یا ....
25 روز پیش که قرارداد خود را به خاطر احتیاج به سرویس شبانه پر سرعت به 2 مگ ارتقا دادم متوجه سرعت کم این سرویس و کم فروشی پارس آنلاین شدم
هفته اول رو که از طریق پشتیبانی تلفنی گذروندم که اگه بخوام تک تک رو تعریف کنم این شکایت تبدیل به کتاب میشه
و در کل نتیجه ای نداشت و سرعت من بهتر نشد
کارشناسان پارس انلاین و افراد مختلف از پشتیبانان این شرکت چندین بار به من قول مساعد دادند و گفتند حداقل سرعت شما با سرویس 2 مگ باید در طول شب 250 کیلوبایت باشه
اگر این طور نباید میبود که چرا به من دروغ گفتند؟چرا از من بابت چیزی که از آن حرف زدند و عمل نکردند هزینه گرفتند؟ چرا من رو شب های متوالی بیدار نگه داشتند ؟ چرا من رو ساعت ها در انتظار جواب دادن اوپراتور تلفنی معطل کردند؟
بعد از بی فایده بودن پشتیبانی تلفنی بنده اقدام به شکایت کتبی در خود سایت پارس انلاین کردم:
پشتیبانان این شرکت چندین بار به کامیپوتر من وصل شدند و هر بار و هر شب هر کدوم کارهای تکراری انجام دادن ( من بهشون میگم پیچاندن مشتری) از پینگ گرفتن ها و تست سرعت لینک های مختلف و تغییر در کانفیگ مودم و در شاهکارترین آنها ایجاد نویز روی
خط بنده!!
بله کارشناس این ها خط من رو روی 5 مگ ست کردن و snr من پایین اومد و نویز خط من بالا رفت و مدام با قعطی اینترنت مواجه شدم ! این کار یا از کم سوادی این کارشناس بوده یا برای پیچوندن من! یعنی نه تنها مشکل من رو حل نکردن مشکل جدیدی هم به
مشکل من اضافه کردن طوری که من در طول روز هم مشکل پیدا کردم!
و تیکت من رو از بخش کندی سرعت در ساعات شبانه به بخش نویز خط انتقال دادن!!!!
و چندین روز هم اینجوری از وقت من تلف کردن!
من اینترنت 2 مگ خودم رو میخواستم نه بیشتر نه کمتر ولی این کارشناس عمدا و یا سهوا این کار رو با من کردن! تا چندین روز هم بایک مشکل جدید سر بنده رو گرم کنن
جالبه بدونید در آخرین پی گیری بنده از پارس آنلاین ( 5 مرداد )
اصلا مشکل از جانب بنده نبود!!!! (یعنی بنده 25 روز سرکار بودم و 25 روز در ماه مبارک رمضان به من دروغ گفتند!)
و مشکل اصلی در آخرین صحبتی که امروز (روز 26 ام قرارداد) با پارس انلاین کردم از کمبود پهنای باند پارس انلاین در مرکز مخابراتی من هست!
این جواب روی کی به من دادند؟
روز 26 ام قرار داد یعنی 4 روز مانده به پایان قرارداد و بعد از اینکه بنده عصبانی شدم و به کارشناس مربوطه گفتم 4 روز دیگه خطم رو از رانژ شما در میارم و بعد از سه سال که با شما بودم از شرکت شما میرم
آیا پارس آنلاین نمیتوانست جواب من رو در روز اولی که زنگ زدم بدهد و انقدر مرا اذیت نکند؟
اینجوری نه من اذیت میشدم نه به من دروغ گفته بودند و هم اینکه احتمال داشت در پارس آنلاین بمونم و از این شرکت نرم و حداقل تا تامین پهنای باند در مرکز مخابراتی بنده سرویس 2مگ نمیگرفتم و صبر میکردم
آیا پارس آنلاین نمیداند در کدام مراکز مخابراتی کمبود پهنای باند دارد که در آن مراکز به مشتری سرویس 2 مگ ارایه نکند و به مشتری قبل از خریداری سرویس اطلاع دهد؟
جالبه بدونید که من با توجه به سابقه قبلی قبل از آخرین قرارداد با پارس انلاین چک کردم و کارشناسانشون به من گفتند با سرویس 2 مگ حداقل سرعت شما در ساعات رایگان روی 250 کیلوبایت هست.
و جالبتر اینکه پارس آنلاین در مرکز مخابراتی بنده (اصفهان ردانی پور) با وجود کمبود پهنای باند هنوز داره مشتری میگیره و سرویس 2 مگ ارایه میده!!!!!!
من کار ندارم که پارس انلاین با پولاش چکار میکنه ولی انتظار دارم یکم از اون رو صرف تامین پهنای باند کنه!!! تا لقب سودجویی بهش تعلق نگیره!
این مشکل رو من 4 ماه پیش هم با پارس آنلاین داشتم که چون استفاده شبانه نداشتم بی خیال شدم و پیگیری نکردم
این یعنی اینکه در مرکز مخابراتی من 4 ماه هست که کمبود پهنای باند وجود داره و هنوز تامین نشده!
بنده که بعد از سه سال از شرکت شما خواهم رفت نه به خاطر این قرارداد آخر چون تو این سه سال با خوب و بدتون ساختم
به خاطر دروغ گویی و کم گذاشتن برای مشتری سه سالتون!
و بهتر است سیاست شرکت خود را به جای جذب مشتریان از خدا بی خبر جدید و سودجویی بیشتر بر حفظ کاربران قدیمی و مشتریان ثابت خود تغییر دهید!
===============================
در پایان از سامانه پاسخ گویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست دارم راهکاری بیاندیشد تا شرکت های سرویس دهنده اینترنت ملزم به تامین پهنای باند مورد نیاز کاربران در مراکز مخابراتی گردند.
پی نوشت : دیشب آقای وزیر در یکی از شبکه های اجتماعی در تصویری که ضمیمه این شکایت میکنم کاربران رو به این سامانه ارجاع دادند. بنده به عنوان عضو کوچکی از گروه کاربران معترض شکایتم رو در اینجا درج کردم و نتیجه رو هم حتما اطلاع خواهم داد.
مطمئنا در صورت عدم پی گیری پارس آنلاین به همراه سایر کاربران که با همدیگه صحبت کردیم و هر کدوم مستندات خاصی داریم از صدای ضبط شده پشتیبانان و.... شکایت جامع تری را به صورت گروهی ارسال خواهیم کرد.
موفق باشید