مجددا امروزم مثل اینکه قرار نیست اتفاقی بیفته :n34:
Printable View
مجددا امروزم مثل اینکه قرار نیست اتفاقی بیفته :n34:
اسیاتک تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه کاری نمیکنه
تا
شنبه اتفاقی نیوفته میرم پارس انلاین
امیدوارم ورشکست بشهنقل قول:
فناوا هم 1 ترایی شد... اسیاتک چیکار میکنی؟
محتوای مخفی: fanava
- - - Updated - - -
حالا هی پست مارو پاک کن بی دلیل
دوستان در اینکه اسیا تک دزده شک نیس بقیشونم همینن! ولی عجول نباشید! این شرکتام ممکنه قیمتاشون رو زود عوض کنند شمااز کجا خبر دار فردا چ کار میکنن؟ ممکنه الان فقط محض تبلیغ دارن این کارو میکنن!شاید ب محض اینکه خوب مشتری جذب کردن روال برمگیرده!تمام جوانب موضوع رو در نظر بگیرید بعد برید ی شرکت دیگه.
والا اسیا تک ک خودش روباه مکاره شماره یکه مدیراش اینقدر کم عقل نیستن ک ببینن بقیه اینطوری حجم میدن ولی حرکتی نمیکنه! یه کاسه ای زیر نیم کاسس :-) ارزونی زیاد از حد بی دلیل نیست. یکم صبر کنید یکماه نیمی دوماهی.
من چون شخصا پینگ واسم مهمه مجبورم اسیا تک بمونم پینگ 88 همین یکساعت پش تو بازی لیگ اف لجند داشتم. کجابهم همچین پینگی میدن؟بگید من همین فردا عوض کنم سرویسم رو.
نقل قول:
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن ( مثل اون )، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. ولی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه. شما پینگت فراتر از خوبه. فکر کنم به مرکز مخابراتی منطقتون خیلی نزدیکی
میخوان تا میتونن مشتری های ساده و نادون شیرماله کنن تا بلاخره تن به رقابت بدن
دوستدعزیز با استدلال شما، کلا باد هیچ کاری نکرد:n36:نقل قول:
دقیقا تا آخرین لحظه زهر خودشون رو میریزن :n21:نقل قول: