تا جایی که من میدونم سرویسای نامحدود مخابرات حداکثر همون سرعت اسمی سرویس رو میدن با ضریب اشتراک بالای حدود 1 به 16. یعنی اگه یه سرویس 1مگابیت نامحدود مخابرات با ضریب اشتراک حتی 1 به 8 هم داشته باشی تو ساعت شلوغی ممکنه سرعتت تا 20 - 30 کیلوبایت هم پایین بیاد. البته قیمتش واقعاً در مقایسه با سرویس معادلش یک پنجم. اما یه فرق اساسیه دیگه هم الآن دارن. سرویس 1مگابیت پارسآنلاین تا 80 گیگ ترافیک اول تو ماه سرعتش 5 مگابیته، بعدش بین 80 تا 120 گیگ سرعتش 3مگابیته و بعد از اون تا آخر ماه به 1.25 مگابیت میرسه که بازم از سرعت اسمی یه 25 درصدی بالاتره. در ضمن سرویس نامحدود مخابرات به خاطر ضریب اشتراک بالاش فقط به درد کسی میخوره که تو خونه بخواد استفاده کنه و بیشتر هم برای دانلود. برای کارای دیگه خیلی مناسب نیست. به ویژه این که معمولاً سرویسهای نامحدود رو شرکتها استفاده میکنن که سرویسای مخابرات اصلاً برای اونا قابل اطمینان و قابل استفاده نیست.
در مورد حجم هم، فکر کنم یه کمی اشتباه محاسبه کردی. طبق جدول تعرفهای که سایت مخابرات استان تهران گذاشته تا 5 گیگ حجم اضافه گیگی 3600 تومنه که 5 گیگش میشه همون 18000 تومن. احتمالاً قیمتهای مخابرات هم بدون احتساب مالیات ارزش افزوده است.
در مورد قیمت سرویسای حجمی اون 20 تا 30 درصد که میگی طبق قانون شرکتهای ISP غیر از مخابرات مجازند گرونتر بفروشن. ولی بازم سرویسای حجمی مخابرات ضریب اشتراک بالاتری دارن و تا جایی که من تو تالار ADSL مخابرات دیدم شبانه رایگان هم ظاهراً نداره.
در مورد قیمت سرویسا مطمئن باش که با نظارت شدیدی که سازمان تنظیم مقررات روی ISPها داره، تقریباً هیچ شرکتی نمیتونه گرونفروشی کنه و قیمتها مشخصه. الآن تمام بازی و رقابت شرکتهای ISP روی ترکیب حجم و سرعت سرویس یا اضافه کردن مزایایی مثل جایزه مصرف منصفانه یا ارائه سرعتای بالاتر از حد سرعت اسمی سرویسه ایناست.
ولی مخابرات اگه سرویس 2مگ نامحدود با سرعت بالاتر بده مثلاً تا 400 کیلوبایت در ثانیه با قیمتی که داره میارزه. البته بیشتر به درد دانلود میخوره تا وبگردی و کارای دیگه آنلاین.