سلام
نمیدونم چرا دسترسی به سایت هم دیشب مشکل شد و قطع و هم امشب همین فروم رو میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
نمیدونم چرا دسترسی به سایت هم دیشب مشکل شد و قطع و هم امشب همین فروم رو میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدن، چاپلوسیتم میکنن. بعدش پشت سرت اینطوری میشه:نقل قول:
مسئول فروش: :21: فکر کرده الکی چاپلوسیشو کردم.
شما بعد از 2 هفته دانلود شبانه: :13: چرا اینجور شد؟
چت آنلاین هنگام جدال با شما: :27: فکر کرده بش میگم که محدود شدی.
شما در هنگام فسخ قرارداد: :19: پولمو بالا کشیدن!!
مسئول فروش در حال فسخ: :5: پولتو بالا کشیدیم.
این وضعیت خودم بود(البته بعد از 5 ماه اشتراک)
با این اوصاف شرکتتو عوض کنی بهتره.
مطمئنی؟نقل قول:
۳۶ گیگ دانلود حداقل باید ۱ گیگ ارسال رایگان داشتی :27:
سوال
با توجه به اینکه 5 ماه از اشتراکم مونده:
1- اگر فسخش کنم، چیزی از هزینه ام رو بر می گردونن؟
2- شاتل که پوکید. از چه شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم که هر شب بشه یک گیگ دانلود کرد؟
fake دیگه :31:نقل قول:
مطمئنی؟
۳۶ گیگ دانلود حداقل باید ۱ گیگ ارسال رایگان داشتی
بقیه سایتها رو نمیدونم ولی فروم اگه از دسترس خارج میشه برای بکاپ گرفتن از دیتابیس سایت ، آپدیت کردن یه سری از تنظیمات ، رفع باگهای موجود، پاک کردن یه سری از پستها و مرتب کردن فروم به این بزرگی هستشنقل قول:
بله ! طبق معمول بعد از کلی محدودیت ۳ روز خارج شدم و امروز دوباره محدود . ۲ روز اول ۳۰۰ مگ و روز سوم ۹۰۰ مگ دانلود داشتم و در کمال تعجب شب چهارم که الان باشه محدود شدم ... دقیقا شبی که کار دارم محدود میشم . خیر سرم زیاد دانلود نکردم امشب کارامو انجام بدم .
خوشم میاد فیکس سر ساعت ۸ سرعت از ۲ کیلوبایت میره رو ۲۵۰ کیلوبایت .
به خونت تشنه ام شاتل مطمئن باش ضربه بدی ازم میخوری ...
دیروز من با قسمت گزارش مشکلات وب سایت شرکت نیمه محترم شاتل که ارتباط برقرار کردم و ازشون خواستم که پاسخگوی سرعت افتضاح شبانه باشند(هرچند بارها باهاشون صحبت کردم وجوابهای تکراری شنیدم)فرمودند که شما باید مصرفتون را مدیریت کنید،بهشون گفتم شما بگید دریک ماه ما چند گیگا،مگا،کیلوبایت یا چند بایت دانلود کنیم که محدود نشویم!فرمودند که عددش مشخص نیست،منم گفتم آخه وقتی میزانش مشخص نیست من چه جوری مدیریت کنم؟!!! جوابی نداد،پیداکنید پرتقال فروش را!!واقعا مردم را ابله فرض کردند این مدیران شاتل دزد!:19:
سلام داداشنقل قول:
از وقتی من وارد این فروم شدم این مسئله مطرح بود تا الان و هیچکس جواب درستی نتونست پیدا کنه
وقتی این رو میگه که مدیریت کن ولی عدد نمیگه دلت میخواد از پشت مانیتور یا تلفن خفش کنی:31:
پلیس هم میخواد آدم رو جریمه کنه میگه بیشتر از 120 نرو نمیگه سرعتت رو مدیریت کن، اگر 80 رفتی جریمت کنه:31:
و راحتت کنم من خودم شاید با 200~300 مگ هم محدود شده باشم .و تا الان حجم مشخصی که دانلود کنی و محدود نشی رو نمیشه گفت طبق گفته این دوستمون هم
خوب آدم میمونه چی بگه. بگه زیر یک گیگ milad_gta هم همین کار رو کرده:41:نقل قول:
milad_gta بله ! طبق معمول بعد از کلی محدودیت ۳ روز خارج شدم و امروز دوباره محدود . ۲ روز اول ۳۰۰ مگ و روز سوم ۹۰۰ مگ دانلود داشتم و در کمال تعجب شب چهارم که الان باشه محدود شدم ... دقیقا شبی که کار دارم محدود میشم . خیر سرم زیاد دانلود نکردم امشب کارامو انجام بدم .
خوشم میاد فیکس سر ساعت ۸ سرعت از ۲ کیلوبایت میره رو ۲۵۰ کیلوبایت .
ولی یه پیشنهاد:
ایشون از دوشب 300 مگ یکدفعه رفت 900 مگ
حالا شما هر وقت محدودیتت رفع شد شب اول کمتر از 350 مگ شب دوم کمتر از 400 مگ شب سوم کمتر از 500 مگ شب چهارم کمتر از 600 مگ تا همینطور به ترتیب بیا جلو ولی بیشتر از 950 مگ مصرف نکن .
جمع آپلود و دانلود کمتر از 950 مگ باشه
احتمالا دوران محکومیتت کمتر میشه:31:
اگر این روش جواب داد حالا برعکسش کن و بعد از 950 مگ بیا روی 850 و فرداش مثلا 800 مگ ...تا 500 مگ بیا پایین و بعد دوباره مثل روش بالا که گفتم حجم رو افزایش بده مرحله به مرحله
یکدفعه افزایش نده
ولی این یه پیشنهاد بود اگر دوست داشتی استفاده کن چون ضمانتی نداره ولی احتمال زیاد جواب میده:5: 70٪
اینجا یه نکته ظریف باقی میمونه:
همون فردای رفع محدودیت نیوفتید به جونش وگرنه رم میکنه دوباره یکی دو روز حالا بیشتر هم شد بهتر (به صبرتون بستگی داره) تحمل کنید ولی مودم رو خاموش نگذارید"یعنی مودم روشن سیستم یا خاموش یا از نت استفاده نکنید یا فقط وبگردی کنید خلاصه اینجوری احتمال دور زدن تحریمهای بین المللی و حتی آمریکا(شاتل که هیچه) رو به امید خدا خواهید داشت:40:
دوستان من دیگه از این شاتل خسته شدم.در طول یک ماه گذشته فقط 2 شب من تونستن 1 گیگ دانلود کنم بقیه شب ها سرعتم به زور به 3 کیلو بایت می رسه
لطف کنید بگید کدوم شرکت الان خوبه مم قرار دادم رو فسخ کنم برم از اون شرکت بگیرم؟