فرشاد نگو میخوام بیام مخابرت
Printable View
فرشاد نگو میخوام بیام مخابرت
یوقتی کسی نمیدونست adsl مخابرات وجود داره کمترین کاربرا رو بین بقیه شرکتا داشت فقط یک شعبه بود یه خونه کوچیک ولی دانلود شبانه رو به بهترین شکل ارائه میداد الان برید ببینید چه سامانه ای درست کرده 4تا شعبه زده ولی دیگه از پس ارائه یه دانلود شبانه برنمیاد
بهت توصیه میکنم نیای طرفش نمیخوام از چاله دربیای بیفتی تو چاهنقل قول:
سرعت ما داره همینجور میره بالا بالا بالاتر! فعلا شده 270 ! دارم خواب میبینیم عایا؟!
خوش بحالتنقل قول:
ما که از هر سروری امتحان کردیم به زور به 30 میرسه
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه
3هفتست از پارس سرویس گرفتم!بدترین تایم اینترنتم رو توی تمام مدتی که ADSL داشتم دارم تجربه میکنم
نه اقا ! سرعت منم بعد از 10 دقیقه کشید رو همون 40 50.... شما که دیگه نور الانوری!!! قابل توجه دوستانی که میگن از اکانتینگ محدود کردن! این رفیقمون تازه اومده پارس رو چه حسابی باید محدود باشه؟نقل قول:
دوستان بارقه های امید رو زنده نگه دارید... تا سه شنبه امکان این که اتفاقی بیفته بیشتر از نیفتادنشه... سرعت من مثل قبل نشده ولی الان رسیده به 330 ! و خدا وکیلی دروغی ندارم بگم تو 30 روز گذشته اصلا سرعتم بالای 140 اینا نمیرفت....
.... مطمعن باشید رمضون که بره همه چیز بر میگرده سر جاش
تست سرعت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفی برای گفتن ندارم حقیقتا!!
اخه با 256 توقع داری شبانه چقدر باشه ؟ خیلی خیلی کم هستن اونایی که با این سرویسا به دانلود بالا دست پیدا میکن.. هر چند این مشکلا هم دست تو دست هم گذاشته مشکل بیشتر شده... ولی فکر نکنم سرعتت در بهترین شرایط بالاتر از 40 بره...نقل قول:
اگه اكانتينگي در كار نبود كه ديگه هيچكي غصه اي نداشت همه مفتي با سرعتاي فضايي دانلود ميكردن اصلا نگران ترافيك و حجم هم نبودننقل قول:
ربطی به سرعت نداره!من الان روی ی خط دیگه خونه 128 شاتل دارم که روی 2 مگ بسته شده!
شبانش با روزانش کلا رو 250 قفله!
وقتی سیاست کاری یه شرکت روی گشنه بازی و حرص زدن هستش ربطی به سرعت نداره!
اگر مسئله فقط شبانه بود مسئله ای نبود ولی روزانه هم سرعتم به زور به 500 میرسه!
فردا تست هاشو میزارم