هنوز منتظر تغییر تعرفه آسیاتک در غیر اینصورت های وب و پیشگامان بیشترین ترافیک دارند که برای مصرف من اصلا نیازی ب شبانه باقی نمیزاره.
Printable View
هنوز منتظر تغییر تعرفه آسیاتک در غیر اینصورت های وب و پیشگامان بیشترین ترافیک دارند که برای مصرف من اصلا نیازی ب شبانه باقی نمیزاره.
پیشگامان زد جلو سایتش رو چک کنید ....
اره الان آسیاتک با افتخار در قعر جدوله :n09:نقل قول:
دوست عزیز حتما به 195 زنگ بزن و شکایت کن. حتما زنگ بزن. نذار حقتو بخورن. با این وضعیت من که خیلی پر مصرفم، اگر بخواد چند برابر دزدی کنه دیگه واویلا البته هنوز تا 4 دی منتظرم ببینم تعرفه هاشو درست میکنه یا برم یه شرکت دیگهنقل قول:
نقل قول:
همه به روز کردن جز آسیاتک دزد
غروبي زنگ زدم آسياتك برا تخليه خط ، گفت چند روز تأمل كن درست ميشه ، حجم ها تغيير ميكنن ! جالبش اينه تو ١٥٤٤ كه ميري برا تمديد سرويس يك آيتم شبانه رايگان به مبلغ ٣٠٠٠ تومن هم به تعرفه و فاكتور اضافه ميشه ! پرسيدم گفتن دچند روز ديگه ابلاغ ميشه. احتمالا شبانه رايگان هم چاشنيش ميشه. اينكارو نكنن همه تخليه ميكنن. با تماس شماره ١٥٤٤ انتقاد كنيد.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه دیگه خستم کردن این حروم خورا. هر روزم تو اینستاگرام اون همه انتقاد رو میخونن بازم عین خیالشون نیستنقل قول:
من خطم رو تخلیه کردم
یکشنبه هفته قبل از آسیاتک زنگ زدن و سه شنبه چراغ اینترنت قطع شد
الان ولی چراغ adsl مودم روشنه یعنی هنوز مخابرات پورت رو جمع نکرده
چون من به شرکت جدید که زنگ می زنم این رو میگه
کاری میشه کرد سریعتر باشه این اتفاق
اینکه خوبه یه پورته فعال داری, الان فقط صاحبش تغییر کنه به هایوب یا غیرهنقل قول:
من فعلا تا همراه اول طرح رایگان داره خط جمع نمیکنم, تا ببینیم اون موقع چی شده
نقل قول:
شما برو مخابرات اگر درخواست جمع آوری هم توی سایت تو پنل برات زدن بهشون نشون بده و بگو من میخوام زودتر خالی بشه.. از صبح شده 5 بار سر بزن تا ظهر خالی میکنن...
نکردن برو اتاق رئیس براش درست توضیح بده خواست جلوش زنگ بزن به شرکت باهاشون حرف بزن که خالی کنه...
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]