دیروز خواستیم . سایت را برداریم. صاحب خانه به دست . پا افتاد . انشالله با تزریق پول درست میشود.نقل قول:
Printable View
دیروز خواستیم . سایت را برداریم. صاحب خانه به دست . پا افتاد . انشالله با تزریق پول درست میشود.نقل قول:
جمله اولتو بیشتر توضیح میده.نقل قول:
ببین مشکل من توسط شماره 0935000000 دیگه پیگیری نمیشه و دو هفته هست که افای وزیری کارمند هواوی با شماره 0218336000 باهام تماس میگیره و پیگیر مشکل انتن دهی و سرعت منتطقمون هست.
این شماره ای که دادی مربوط به کجا و کدوم بخش هست؟
نهایت تا تیر ماه. پیمانکاران کمی دیر رسیدند. ولی خیلی زود اتفاق خواهد افتاد.نقل قول:
تو نت دیدم تست گرفته بودن نسل پنجم ایرانسل در فرودگاه.من هنگ کردم فرداییش دیدم سرکاری بود.مگه میشه ما نه گوشی نسل پنچ داریم نه مودم.تازه اونم خارج در حال تست هست هنوز ارایه نشدهنقل قول:
نسل 5 نیست ولی LTE-A هستنقل قول:
فرودگاه پوشش داره این فناوری به شرطی اینکه دیوایس ما هم ساپورت کنه
آقا رضا بی زحمت پاسخ میدهیدنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر شما به من وعده دادی یه bts 25 متری در منطقمون برای حل مشکل مشترکین منطقه شرکت قراره نصب کنه.چی شد؟حدود 2 ماه گذشت!
یعنی چی تا حالا نشنیده بودم چیهنقل قول:
لینک را جواب دادم. پنل سکتور هم همان پنل های سفید است که در دو یا سه جهت نصب میشود. که در پایین ان 6 تا 8 سوراخ وجود دارد. ماژول به rru و اداپتور تغذیه گفته میشود . که یه سیم مسی به بدنه ارت میشود و 2 سیم دیگه به rru نصب میشود. rru در ایرانسل 3 نوع باند 900و1800و 2100 است. که بستگی به نوع منطقه 3 یا 6 یا 9 ماژول نصب میشود. در برخی سایتها هم BBU هم داریم. خیلی ساده و عامیانه جواب دادم.نقل قول:
دست شما درد نکنه مرسینقل قول:
بله. شرمنده ولی شهرداری با جاهایی که نشان دادیم به علت زیبا سازی مخالفت کرد. جاهایی که شهرداری میدهد اکثرا نقطه کور زیادی به وجود میاورد. و پوشش کامل نمیشود. وضعیت شما را دوستان در سیستم ثبت کردند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حواستون باشه اگر قصد خرید دیوایس جدید دارید از این قابلیت پشتیبانی کنه
شاید الان مهم نباشه مثل 2سال پیش نسل چهار در ایران ولی مهم خواهد شد...
آقای صبوحی رییس دایره شکایات هستنقل قول:
محدوده زندگی شما در قم محدوده خیابان مرصاد هست؟؟
طرفای پارک لاله؟؟
دوستان خرمشهری لطفا اعلام وضعیت کنید. 3G , 4G و سرعت را ممنونم.
آقا رضا لینک توضیحش همینه بی زحمتنقل قول:
آقا رضا LTE-A توسط ایرانسل گسترش خواهد یافت؟ اولیت کار چه مناطقی خواهد بود؟ مناطقی که به LTE تجهیز شده اند آیا برای ارتقا نیاز به کار سخت افزاری دارند روی سایت؟
جناب آرین قرار نیست تمام سایتهای تهران 4 جی بشه من در منزل اصلا از 4 جی راضی نیستم -110 rsrp میده یعنی کم مونده قطع بشه
خب با این وضعیت مشکل اهالی منطقه همچنان باید همینطور بماند؟نقل قول:
چرا شرکت با اهالی منطقه صحبت نمیکنه تا از ساختمان انها برای نصب دکل استفاده کنه؟
جدیدا یه دکل سمت میدان ازادگان فعال شده, بجای اینکه بهتر بشه تاثیری نداشته.فاصله خوبی نداره و ساختمان بلند هم جلوش قرار داره....اقای وزیری هم میگه سیگنال شما خوبه. ):
شما بالاخره قانع شدی مشکل من از سمت هواوی در حال پیگیری هست یا نه؟:n02:نقل قول:
+
بله...میشه بپرسم شما این اطلاعات رو از کجا اوردی؟
ایا امیدی به حل مشکل منطقه هست؟ اگه ایرانسل تو همون پارک لاله یک سایت جدید راه اندازی کنه , مشکلمون قطعا حل میشه.همراه اول در پارک لاله دکل داره و مشکلی از بابت انتن دهی نداریم...
تو خونه ما هم نسل چهار 110 دی بی ام هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام. بنا به در خواست دوستان راک3G,4Gهوواوی در شکل زیر مشخص است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه سایت نسل چهارم رو رو نقشه نشون نمیده جاهایی رفتم فول آنتن بود بازم نشون ندلد
آقا رضا rru اون بقل مشخص هست دیدمنقل قول:
نوع پنل سکتور هواوی با 8 پین و 4 فرکانس کاری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا میتونید از rru نسل چهار عکس بزارید
آقا رضا اگه من lac و cell id یه سایت نسل چهار بگم میتونید مکان دقیق رو نشان بدید
9 تا RRU . کلاس کاری 2620 هواوی . ست شده در مناطق معتدل مثل تهران و کرج. سری پایینی فرکانس 900 وسطی 1800 و بالایی2100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا rru های وسطی 100 % نسل چهار هست چون من چند جای رشت دور میزدم پشت سکتور دیدمنقل قول:
نقل قول:
آیا قراره روی فرکانس 900 لانچ بشه نسل سه و چهار؟! خالی شده این فرکانس مگه؟!
RRU وسطی فرکانس 1800 و نسل 4 است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقارضا گفته بودید سایت زیر به نسل 3 ارتقاء پیدا میکنه ولی هنوز نسل 2 هست و هیچ کاری نکردند. میشه بگید چه زمانی بروزرسانی میشه به نسل 3 یا 4 !؟
تهران، شهران،فلکه دوم، خ یکم، سایت بالای پاساژ سامان
پنل سکتور و نحوه چرخش فیدر های RRU . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سایت نسل دو سه چهار ایرانسل
اقا رضا لطفا شهر لواسان را هم اعلام وضعیت کنید
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
هزینه ارتقا هر سایت 1 سایت به نسل چهارم چقدر است؟ چرا ایرانسل بر روی سایتهای خود در هر زاویه از 3 ruu استفاده می کند ولی همراه اول حتی در شلوغ ترین مناطق مانند سایت کنار مصلی( جنب ترمینال بیهقی) از 1 ruu در هر زاویه استفاده کرده؟
فعلا خیر ولی به زودی جریان عوض میشود.نقل قول:
این داستان روی سرعتها هم تاثیر گذار خواهد بود؟ بخصوص نسل چهارنقل قول:
خیلی بالاست. بالای 180 میلیون در هواوی. همراه اول از راک هایی استفاده میکند که 850 900 2100 را ساپورت میکنند با RRU نسل 4 2600 را نصب میکند. تعداد RRU به تعداد مشترک و فاصله متعامد از سایت دیگر بستگی دارد.نقل قول:
بله. کلا مسیر حرکت شرکتها عوض میشود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سایت نسل دو و سه وچهار همراه اول
خوب یعین الان مثلا نسل چهار داره سرعت 25مگ میده بره روی فرکانس 900 حداکثر چه سرعتی میده در شرایط عالی؟!نقل قول: