بازم میگم موقته (امیدوارم)
من 2 مگ سالیانه پیش پرداخت دارم سرعتم روز 370 و شب 30
دوستم 6 ماهه 1 مگ داره سرعتش شب و روز رو 370 فیکس شده
Printable View
بازم میگم موقته (امیدوارم)
من 2 مگ سالیانه پیش پرداخت دارم سرعتم روز 370 و شب 30
دوستم 6 ماهه 1 مگ داره سرعتش شب و روز رو 370 فیکس شده
سر ساعت 1:20 دقیقه شب سرعت به 20 بند میشه :(
من به پشتیبان از طریق پنل پیام دادم اون هم بهم گفت برای دانلود سرعت شما به 8 تقسیم میشه یارو فکر کرده ما اسکول هستیم! دوباره بهش پیام دادم که سرعت من 5 مگابایت هست که حاصل تقسیم به 8 میشه 600 ولی شما اونو به 250 رسوندید یعنی تقسیم بر 20!!!! هنوز منتظر جوابشم هرچند که معلومه این کاهش برنامه ریزی شده است. خاک بر سر این مخابرات کنن.روز به روز کیفیت رو پایین تر دارند میبرند
برای من سر ساعت 1:20 دقیقه سرعتش 10 یا 20 شد وقتی هم ساعت 1:30 شد نتم تا صبح قطع شد
چقدر لاشخورن اینا
دوستانی که شب کاهش سرعت و قطعی دارن در 195.ir شکایت ثبت کنن پیگیری میشه
این متنو براشون فرستادم با اینا نمیشه خوب صحبت کرد با هر کسی هم باید مثل خودشون حرف زد
متن :
یک هفته که شبانه سرعتش به 10 بند شده اینترنت 2 مگ باید سرعتش 10 کیلو باشه ؟؟؟تقسیم بر 500 کردین ؟؟؟
دو شبه کلا بدتر شده سر ساعت 1:30 شب اینترنت کلا قطع میشه
واقعا این چه بازی ایه که سر مشتری در میارین ؟؟
کل روز خوبه شب که میشه کلا قطع یا سرعت رو کم میکنین ؟؟؟
یکی اونجا نیست پاسخگو باشه هر چیزی حد و حسابی داره
2020 هم که هیچی سرشون نمیشه همش میگن ریست میکنیم خوب این کارو که خودمونم بلدیم
این پیام تازه تو پنل امده :
قابل توجه مشترکين محترم ، تعرفه هاي ترافيک اضافه عادي ،از16 الي 25 درصد کاهش يافته است
اگه میشه ی نفر از لیست قیمت عکس بگیره بزاره ما هم ببینیم اخه ترافیک زماندار خریدم نمیشه قیمتها رو دید
منم تو 195.ir شکایت نوشتم ازمتن bahman_0121 استفاده کردم باکمی تغییر
قبلش زنگ زدم 2020 در باره سرعت شبانه پرسیدم طرف گفت از بالا دستور دادن شبانه نصف بشه گفتم 2 مگ چجوری میشه 30 تا عینا جواب طرف رو پایین مینویسم
1 مگ میشه 1024 که * 2 میشه 2 مگ بعدش(شروع کرد با خودش حساب کردن) .. گفتم اقا سرعتم 2 مگه تقسیم بر8 باید 256 باشه که اگه نصف بشه میشه 128 طرف پرید گفت اره نزدیک 100 گفتم خود128 :n38::n38:
من نفهمیدم طرف 1 مگ و 1024 و ضربدر 2 از کجاش اورد :n13::n13:
پاسخگوی پنل در جواب سوال مربوط به افت ساعات شبانه:
با سلام مشترک گرامی طبق قانون سازمان تنظیم ومقررات سرعت دانلود شما درروز\r\n256ودرشبانه رایگان به32 باید برسه.باتشکر
طرحت چی بوده 32 یعنی چینقل قول:
در جواب بهمن از خبرگزاری فارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای متن همین رو نوشتن احمقا و من در جوابشون نوشتم :
2 مگ یعنی 2048که تقسیم بر 8 میشه 256 و اون 32 رو از کجا اوردین ؟؟؟
اونجا کسی اصلا ریاضی میدونه چیه ؟؟؟
شما به اشتباه تقسیم بر 64 کردین
شما دو بار تقسیم بر 8 میکنین ؟؟؟
چه مدلشه خیلی جالبه این مطلب
شما یبار با ماشین حساب جمع تفریق کنین متوجه میین که شب حد اقل سرعت 2 مگ باید 256 باشه نه 32
درودنقل قول:
فایده نداره برادر... اینا تصمیمشونو گرفتن شبانه رو بکل حذف کنن ... یه سری که هنوز طرح شبانشون مونده سرعت اوردن پایین تا عملا نشه چیزی دانلود کرد!! ادم میمنونه چی بگه! اگه یه ذره مسئولیت و وجدان داشتن باید صبر میکردن طرحهای ما تموم میشد و طرح جدید بدون شبانه میدادن! عملا با این کارشون ملتو مسخره میکنن... من که این دوره تموم شه از مخابرات میرم ...شایدم زودتر ...
اقایون زنگ بزنین 2020 دهنشون رو سرویس کنین
اینا هنوز نمیدونن 265 رو نباید تقسیم بر 8 کرد بلکه 2 مگ رو باید تقسیم بر 8 کرد
خیلی گاون این همه نبوق رو از کجا کش رفتن
نقل قول:
منکه نمیتونم صبر کنم دورم تمام بشه 150 روز مونده میزنم تخلیه میرم ی شرکت دیگه خاک بر سر ما ایرانیا هم کردن ی مشت دزدیم
خب شما راحت میتونی از دست این بیشرفا خلاص شی انتخابات زیاده ما که تو روستاییم باید با این بی پدر مادر های دزد بسازیم :n34::n34::n34:
اقایون سرعت شبانه درست نمیشه زنگ زدم 2020 بعد گفت کمی سرعت رو کم کردن و ترافیک رو ارزونتر کردن منم گفتم کمی ؟!!!! سرعت از 300 امده به 20
گفت میدونیم
اول قرار داد میبندن بعد سرعت رو میارن پایین
تا چند روز دیگه درست نشد
خواهشا همه ترک بزنین
خیلی بی شرفن
اینم از جوانی که وزیر زیر ساخت شد
خر عوض شده ولی پالون همونه
اعدادی ک گفتن درسته سرعت دانلود سرویس 2مگ 256kbps هست که بر 8 میشه 32نقل قول:
اما درصورتی که سرویس 1 به هشت باشه و همه باهم درحال دانلود! که نیست نه در قرارداد نه در سایت ذکر نشده
افت سرعت برای سرویسهای با شبانه رایگان بشکل عمدی اعمال میشه و سرویس های دیگه سرعتشون ثابته
تاقبل ساعت 1 سرعت 380 هست که به 8 بازم میشه 47 درصورتی که سرعتو تو اون ساعت در حد 20 یا 10 پایین میارن طوری که با قطعی فرقی نداره که کم فروشی هست
همین مواردو به 195 گزارش کنید سروکله زدن با پشتیبانی بی فایدست
همه جای دنیا روز به روز مردم به آرامش بیشتر و زندکی بهتر و امکانات بیشتر میرسن تو این خراب شده یه اینترنت با حداقل سرعت هم دولت عرضه نداره به مردم بده تازه با قیمت حداقل بیست برابر جاهای دیگه دنیا
فقط بعضیا میان میگن ما رکورد زدیم :n02::n02:
بی شرفا رکورد زدند 1.16 تا حالا 1.20 بود
دوستان من حدود 27 روز دیگه قرارداد یکسالم تموم میشه حدود 4 سال مخابراتم:n36: ولی دیگه از این مسخره بازی ها خسته شدم یه شرکت بگین که شبانه رایگان داشته باشه بشه باهاش شبی حراکثر دو گیگ دانلود کرد تا قیمت ماهیانه 25. مرسی
باسلام\r\nمشترک گرامی با توجه به اشتراک گذاری (shara)سرعت دانلود شبانه رایگان از یک به هشت ، لذا حد اقل سرعت\r\nدانلود شبانه رایگان شما یک هشتم سرعت سرویس شما بر حسب کیلو بایت\r\n می باشد. برای دانلود ارزان قیمت لطفا از بسته های شگفت انگیز استفاده کنید\r\n( هر گیگ حدودا 1000 تومان).با تشکر
من مگه خرم ماهی 5 گیگ کمپین که شبانه نداره براش 25 تومن پول بدم !!!
چقدر پست و بی مسعولیتن
من خودم دارم برای 8 گیگ در ماه 28 تومن میدم الان اگه از طریق پنل 8 گیگ بخری میشه 20 تومن ! :n27:نقل قول:
چند شبي مخابرات پيشرفت كرده حدود ساعت 10 پينگ ;ميره بالا تا 280 هم ميرسه واقعا يه خسته نباشيد بايد به دوستان مخابراتي گفت اين از وضعيت شبانه و افت سرعت روزانه مشكل پينگ تايم هم اضافه شده ..الان تماس بگيري ميگه مودم ريستارت كن .....
این همه کم فروشی اخرش هم پینگ در حد المپیک میره بالا
تازه بماند بقیه شرکتها ی چنتا سایت دانلود رایگان دارن مخابرات هیچی نداره ظاهرا
مفت گرونه پس
من ماه دیگه فسخش میکنم 99 درصد اگه همین جوری پیش بره کلا میرم ی شرکت دیگه
این بود اینترنت ملی قیمتش از نصف هم کمتره توی سرورهای داخلی رایگانه
هممونو سر کیسه کردن
الان سودش میشه 1000 درصد براشون دزدی هم دیگه حد نداره
ی فیلم باید از دزدیهای بین المللی اینا ساخت
چه راحت به مردم خیانت میکنن
زنگ زدم میگم adsl گرفتم چرا شبا دیال اپ میشه میگه تصمیمیه که گرفتن میتونی کمپین رو بسوزونی از طرح عادی استفاده کنی تا شبانه داشته باشه
ببین چقدر بیشرف و دزدن
جواب تیکتی که فرستادم
اگه یک درصد به سوالم ربط داره بگین خودمو دار بزنم :n14:
1# : اصلا معلومه چی میگین ؟؟؟؟ 2 مگ یعنی 2048که تقسیم بر 8 میشه 256 و اون 32 رو از کجا اوردین ؟؟؟
اونجا کسی اصلا ریاضی میدونه چیه ؟؟؟
شما به اشتباه تقسیم بر 64 کردین
شما دو بار تقسیم بر 8 میکنین ؟؟؟
چه مدلشه خیلی جالبه این مطلب
شما یبار با ماشین حساب جمع تفریق کنین متوجه میین که شب حد اقل سرعت 2 مگ باید 256 باشه نه 32پاسخ توسط محمد مهدي زاده در تاريخ 1395/05/06 ساعت 16:54
2# : اصلا معلومه چی میگین ؟؟؟؟ این مشکل سراسریست ارتباطی به شهرستان ندارد
الان ساعت 1 شب هست سرعت دانلود 30 سایت هم به زور باز شد آخه دزدی دیگه در چه حد من این طرح رو فقط به خاطر شبانه رایگان گرفتم حق انتخاب دیگه ای هم به جز مخابرات نداریم لعنت به مخابرات
الان ساعت 1.10 دقیقه سرعت خوشبختانه 377 هست .لطفا اعلام وضعیت کنید دوستان.قبلن سر ساعت 1 میومد روی 30
ساری- کمپین 94 -2 مگ شبانه از 1-6 رایگان
----------------------------------------------------
آپدیت:
ساعت 1.21 سرعت همچنان عالی 370kB
الان ساعت 1 شب هست سرعت دانلود 30 سایت هم به زور باز شد آخه دزدی دیگه در چه حد من این طرح رو فقط به خاطر شبانه رایگان گرفتم حق انتخاب دیگه ای هم به جز مخابرات نداریم لعنت به مخابرات
برای منم سرعت فیکسه شاید دارن درستش میکنن
ساعت 1:23 دقبقه سرعت 363kb
ساعت 1.27 سرعت 370 فکر کنم یه غلطی دارن میکنن:n02::n02:
ساعت 1:26 سرعت رفت زیر 30نقل قول:
دوستان انلاین دیگه سرعتشون چنده
مال من با 30 پیوند زناشویی بسته طرحم 2 مگ
برا من هنوز تا 1.40 روی 370 هست
درود
لطفا شهرتون هم رو بگید دوستان! و اینکه با سرورهای مختلف فرق نداره؟ برای منم تو بابل رو 30 کیلو !
از نور برا من 30 از سرورهای مختلف حتی ایران
برای من فعلا سرعت درسته البته شبای قبل رو 15 بود
از آمل
فعلا خوبه
برا من الان 2.01 سرعت 370 هست .دارم از سرور سایت ایران فیلم دانلود میکنم
ساری