داداش نتت وصل شد؟نقل قول:
مخابرات ما رو سرویس کرد :-|
میفهمیدم اخرش دنم سرویس میشه :n34:
ر...م تو این ..
Printable View
داداش نتت وصل شد؟نقل قول:
مخابرات ما رو سرویس کرد :-|
میفهمیدم اخرش دنم سرویس میشه :n34:
ر...م تو این ..
آره رفیقنقل قول:
الان 10 روزه نت پارسم وصل شده
تخلیه های وبت چند روز طول کشید؟
مشکلشون چیه که انجام نمیدن؟!
اگه شرکت پورت داره که قانونا باید 3 روزه رانژه رو انجام بدن
مال من تخلیه 3 روز کاری طول کشید ولی رانژه 1 روزه انجام شد :n01:
کلا مخابرات مرکز ما هروقت شرکت مربوطه درخواست رانژه رو ثبت کنه رانژه رو 1 روزه انجام میده
(البته حتما از سمت شرکت هم پیگیری کن که درخواستتو فرستاده باشن من تا دیدم خطم از رانژه های وب دراومده (چراغ ADSL مودم خاموش شد) همون موقع زنگ زدم نمایندگی پارس بهم گفتن خطتت هنوز تخلیه نشده (تو پرتال مخابرات ثبت نشده) که من گفتم همین الان قطع شده همون جا درخواستمو فرستادن واسه مخابرات و فرداش وصل شد (کلا از زمانی که به های وب درخواست تخلیه دادم و پارس ثبت نام کردم تا زمانی که نت پارس وصل شد 1 هفته طول کشید))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو پنل کاربرهای شاتل هم اضافه شده
پس همون بهتر که اومدی پارس (بعیده تا چند ماه دیگه تغییر خاصی داشته باشه که گند برنه به کیفیتش و مجبور به تخلیه بشیم)نقل قول:
الان شاتل با این طرح های وسوسه کننده ای که گذاشته بازار رو به سمت خودش جذب میکنه و احتمالا چند وقت دیگه که مشتری هاش رو زیاد کرد طرح ها رو برداره و کیفیتشم خراب تر بشه (دقیقا مثل های وب که میگن تا پارسال هم خوب بوده ولی الان انقد افتضاح شده) البته صرف نظر از اینکه بعدا چه خواهد شد باید به مدیران شاتل تبریک گفت که انقد موقعیت شناسانه و زیرکانه تو این شرایطی که شرکت های دیگه شبانه رو برداشتن یا نعرفه هاشون رو خراب کردن و دارن مشتری هاشون رو فراری میدن شاتل اومده این طرح های مشابه فشفشه و دانلود رایگان و ... رو گذاشته که مشتری ها رو جذب خودش کنه (منتها حیف که تو اکثر مناطق پورت نداره)
بعلهه نیترو هم که کلا حذف شد دیگه خبری از 1 ماهه 2 گیگ + نیترو + فشفشه 50 گیگ نیست....
باز پینگ/پکت لاست من با سرعت دانلودم از سرور خارجی بد نبوده این یکی دو هفته ی اخیر.. حیف که اینجا شاتل یا پارس آنلاین نیست وگرنه منم تخلیه میکردم. البته آسیاتک هست که اون خیلی وضعش داغون تره مخصوصا واسه بازی :n02:
میگن شلوغه :-|نقل قول:
والا من همون روزی که بهت گفتم تخلیه کردم پارس هم ثبت نام کردم امروز گفت اخر هفته :n19:
راستی پ خ رو جواب ندادم شرمنده نت نبود دیتا سیم کارت کلا داغونه فقط جواب تلگرم رو میداد :n02:
نقل قول:
نه دوست عزیز من هر سه روز 50 گیگ فشفشه می خرم . سرعتم اصلا پایین نمیاد به گفتهاین مطلب شما . سرعت من فقط به خاطر خود های وب مشکل ایجاد میشه براش . مثل نیم ساعت قبل که همین طوری کلا قطع شد همین طوری هم خودش وصل شد . نوسانات اینترنتش منو کشته بیش تر . هر روز همین بساطو دارم . روزی حساب کنم ده بار سکته می زنه اینترنتش . یعنی ممکنه روز تا ده بار قطع و وصل بشه به مدت دو دقیقه . ولی در کل سرعتش خوبه .
در ضمن همون طور که دوستان گفتن این طرح رو واسه همین مشترکای پرمصرف مثل من گذاشتن دیگه تا با خیال راحت دانلود کنیم. خداییش خونه ما یکی دو تا که نیست . یه کامپیوتر خودم با چهار تا موبایل مال اعضای خانواده .بعضی وقتا برادرا و یا مهمون میاد تا هشت تا موبایل هم شده اینترنتشو با وای فای شیر می کنم . :n02:
خودم میرم رو دانلود بقیه میگن چرا سرعت اینترنتت کمه :n02:...
فقط مشکل شاتل اینه که این طرح 100 گیگش دائمی نیست و فقط برای مدت محدودی است "این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان خواهد بود." اگر دائمی بود من میرفتم از شاتل میگرفتمنقل قول:
جالبه هم پارس بهم میگفت دو هفته طول میکشه وصل بشه و هم های وب میگفت تخلیه دو هفته طول میکشه ولی با شکایت (از های وب) تو 195 و تماس پی در پی (با پارس) دو هفته شد 1 هفته:n02:نقل قول:
نت پارست که وصل شد ببین رو چه سرعتی snr بالای 10 داری زنگ بزن بگو رو همون سرعت واست ببندن (واسه من سرعت بیشتر از 12 مگ snr میاد زیر 10) پروفایل گیم هم همون اول (موقع درخواست افزایش سرعت) بگو واست فعال کنن (پینگ داخلی از 40 میشه 20! و مثل شاتل نیست که ریت خطو کم کنن)
چون حتی اگه قطعی هم واست پیش نیاد ممکنه با افت snr سرعتت هم افت کنه (من رو 16 مگ شب که میشد و snr یه کم افت داشت قطعی داشتم رو 14 مگ افت سرعت ولی الان رو 12 مگه و سرعت تک کانکشن (800-900 کیلوبایت) و پنگ عالی (100-110) قطعی نداره و سرعت شب و روز هم با هم فرق ندارن:n20:) من چون بار اولمه از پارس میگیرم یه هفته 10 روز طول کشید تا این سرعت تست و فیکس بشه (اول درخواست 16 داده بودم ولی بعد معلوم شد خطم نمیکشه) حالا تو سعی کن تو این مرحله (تست سرعت) از من بزنی جلو:n16:
به احتمال زیاد مجدد این طرحو بذاره (چون به هرحال الان یه عده ای به خاطر این طرح میرن ثبت نام میکنن)نقل قول:
چون همین طرح فروش 50 گیگ با تخفیف 50 درصدی هم تقریبا هر دو ماه یکبار اجرا میکنه (آخرین بار از 15 تا 30 تیر بود ولی الان اونم گذاشته)
وضعیت سرور ایرانت که عالیه. یه تست از سرور فرانکفورت بگیر ببینم وضع خارج چطورهنقل قول:
سلام دوستان امروز اینترنت من همش قطع بود 1 دقیقه وصله 10 دقیقه قطع یعنی کانکت میشه ولی به هیچ سایتی وصل نمیشه و ارتباط قطعه
چه فشفشه هایی میخری ؟ چون ۵۰ گیگی رو که ماهی یکبار میشه خرید.نقل قول:
2روزه ایطوریه معمولا ساعت 5عصر اینطوری میشه تا 8 شبنقل قول:
سلام دوستان سرویس 16 مگ های وب گرفتم ولی فیکس رو 1 مگابایت دانلود میده نه بالا نه پایین خط اوکی هستش رو 16 هم بسته شده پشتیبانی میگه مرکز پهنای باندش پره ولی همسایم شاتل داره 1.9 مگابایت فیکس دانلود میگیره راست میگن یا های وب یه چیزیش هست؟ به نظرتون شرکتمو عوض کنم
نقل قول:
من تو ده روز 5 تا 50 گیگ خریدم . کی گفته یک ماه یه بار ؟؟ واسه شما ماهی یک باره ؟ :n29:
والله اون چیزی که تو پنل کاربریم نوشته اینه که در زمان استفاده از این سرویس حداقل باید 31 روز از سرویسم مونده باشه . همین و بس !! :n01:
البته یه چیزی دیگه هست تو پنل کاربریم . فشفشه 120 گیگ دو ماه یک بار . شاید من خیلی خیلی ویژه هستم . از 7 ستاره هم بالاتر رفتم پس !!! خخخخ:n33: :n02::n19::n09:
جالبه الان می خوام وارد پنل کاربریم تو های وب بشم . هر کاری می کنم نمی تونم :n02::n31:
504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.
آب قطعه های وب !!!:n21:
سلامنقل قول:
کلا مثل اینکه حداکثر دیگه رو 2 مگ می بندن...
چند صفحه قبل تر رو بخونید اظهارات دوستان در این رابطه هست،ولی باز زنگ بزنید گیر بهشون بدید مثل اینکه داد و بیداد هم جواب میده:n02:(باز نقل از دوستان هم تاپیکی)
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
بسته طوفان 12 ماه، 12 فشفشه 30گیگ های وب چشمم رو گرفته.
میخواستم ببینم نظرتون چی هست؟ من تو مانزدران بابل هستم،به نظرتون مناسب هست برا یک سال بگیرم؟ البته دانلودام شاید از ماهی 30 گیگ بیشتر شه و مجبور شم فشفشه های دیگه بخرم. سرعت و کیفیتش برام مهمه و البته دانلود مناسب.
نمیدونم قوانین انجم اجازه میده یا نه اما اگه سرویس بهتری از جای دیگه هست که قیمتش بیشتر نباشه و بشه دانلود شبانه رایگان داشت هم بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.
مگه های وب خیلی استیبل و دائما تصمیماتش؟نقل قول:
مثلا اگه از ماه دیگه باز شرایط فشفشه رو بدتر از اینی که شده کردند می خوای اعتراض کنی بگی قراردادتون بوده و باید دائم باشه؟
شرایط شرکت شاتل مثبت پیش میره و داره بهتر میکنه وضعش رو و های وب منفی (هر روز بدتر میشه)
یه نکته دیگه که میبینم بعضی پیشبی نی ها رو اینه که شاتل همیشه "پورت" کم واگذار میکنه برا همین خیلی سخت تر پورت خالیش گیر میاد
ولی های وب الان حتی داره این اینترنت داغون رو بین روستاییان هم پخش میکنه دیگه هر مرکز مخابراتی کلی پورت خالی های وب هست بماند!!!
شاتل هرقدر مشتری بگیره باز به این اینترنت "نیمه وصل نیمه قطع" های وب تبدیل نمیشه!!
جالب اینه همون کاربریم که دو خط تعریف های وب میخواد بکنه ، چند پست بعد مجبوره غر بزنه از قطع وصلی ها :n31:
* 1- های وب بدون شبانه رایگان
2 - شاتل هم شبانه رایگان داره و هم جشنواره دانلود از شاتلند (دانلود ماهانه 500-1000 گیگ با ریموت روی سرور های شرکت شاتل با هزینه 10 هزار یا 15 هزار تومن برای یک ماه)
*1- های وب قطع وصلی و تایم اوت
2- شاتل ثبات و اطمینان پذیری خیلی خیلی بیشتر (نمیگم بهترین شرکت بلکه در مقایسه با های وب)
فقط میمونه کسایی که هر سه روز میخوان 50 گیگ ترافیک روزانه مصرف کنن !! البته اگه قطع نباشه و بتونن استفاده کنن این همه فشفشه رو :n08:
نقل قول:
برای شبانه رایگان دو ششرکت شاتل و اسیاتک
شما که کیفیت برات مهمه حداقل 5-6 صفحه اخر همین تاپیک رو بخون خودت به نتیجه میرسی
تلگرام قطع(در این لحظه)
سلام
های وب با این تغییراتی که داده و نداشتن ساعات رایگان کلی ریزش پیدا می کنه،اولیش خود من.
بای
برات آرزو موفقیت می کنم . ولی یکی مثل من باید خاک تو سر خودم بریزم که تو این شهر خراب شده یه سرویس اینترنت درست و درمون نیست . بهترینش همین های وب بود که کلا ............نقل قول:
آخه چی میشه این شاتل و نمی دونم کوفت و زهر مار دیگه تو تمام شهرستان های استان بوشهر سرویس بدن !!! نمایندگی هاشون هم فقط تو شهرهای شمالی استان هست و عسلویه !!
ای تف به این شانست که باید چوب محل تولد خودت رو هم بخوری !!! :n28::n31:
نقل قول:
داداش جریان این فشفشه های جدید و کلا طرح جدید های وب که در مورد کاهش تعرفه اینترنت هست به خدا باید براش یه کتاب طنزو فیلم طنز ساخت
قبلا 15 گیگ رو 9000 تومن می خریدم . یعنی هر گیگ 600 تومن
الان دارم 50 گیگ رو 30 هزار تونم می خرم . یعنی هر گیگ 600 تومن
تازه با احتساب مالیات یه چند تومنی گرون تر هم میشه :n08:
خر همون خره ولی پالونش رو عوض کرده های وب . ملت بی خبر هم به به و چه چه می کنن فکر می کنن آره های وب ارزونش کرده .
باید کلا دوباره های وب رو تخلیه کنم برگردم به همون پیشگامان !!! ولی نمی دونم وضعش چطوری باشه !!! قبلنا ( تا 3 سال قبل) که خوب بود البته قطعی شدید داشت .هر سه چهار روز می رفتم مغازه نمایندگیش تو شهرمون می رفتم گله و زاری می کردم . تا آخرش اعصابم خورد شد رفتم تخلیه اش کردم خطمو . الان شاید پورت خالی زیاد داشته باشن سرعتش خوبباشه . ولی می ترسم برم دو باره رو پیشگامان بدتر از های وب باشه !!!
سه سال قبل از پیشگامان تخلیه کردم . فقط به خاطر این که سرویس حجمی به درد بخور نداشت . یادمه یک مگ نامحدود می گرفتم ازش سرعت رو 300 کیلوبود . الان نمی دونم چطور باشه!!
حذف..........
سلام دوست عزیز.نقل قول:
زیاد ناراحت شهر خودت نباش. من الان وسط تهرانم. نه پارس آنلاین و نه شاتل هیچکدام ظرفیت ندارند!
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز.نقل قول:
زیاد ناراحت شهر خودت نباش. من الان وسط تهرانم. نه پارس آنلاین و نه شاتل هیچکدام ظرفیت ندارند!
سلام دوستان درخواست تخلیه های وب دادم پشتیبان میگه 48 ساعت تاییدش طول میکشه و جمع اوری تا دوهفته زمان میبره میخوام برم شاتل چیکار کنم راهی نداره سریعتر بشه
باید تو سامانه 195 شکایت کنینقل قول:
همین الان برو این سایت (سامانه 195):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ثبت درخواست با توجه به پست پایین اقدام کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
195 شکابت کننقل قول:
رفیق نت پارست وصل شد؟نقل قول:
خونه نیستمنقل قول:
مسافرتم
امیدوارم وصل شده باشه
سلام
بعد از چهار پنج سال استفاده از های وب باید دوباره بگردم دنبال یک سرویس دهنده ی دیگه و اصلا معلوم نیست که چیز به درد بخوری همنقل قول:
پیدا کنم یا نه!!این چیزها ربطی به محل سکونت نداره،مخابرات باید خوب سرویس بده که بقیه ی شرکت ها تمایل به سرمایه گذاری داشته
باشند.
بای
تصمیم داشتم برم شاتل، اما منصرف شدم، فقط های وب... :)
سلام
من 3 سال از های وب سرویس دارم و سرویس 256 8 گیگ شبانه رایگان رو تمدید میگردم. الان توی پنل چیزی واسه ی تمدید نیست :-؟ کلا حذف شده تمدید سرویس؟
فکر کنم چون های وب شبانه رو برداشته نمیتونید سرویس شبانه دار تمدید کنید.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا از تنها چیزی که مطمئنم خطم هست . یادمه دو سه بار ( پارسال ) زنگ می زدم به پشتیبانی های وب به خاطر قطع و صلی های شدید . خود اون اپراتوره می گفت واقعا شما خطتون عالیه . یعنی طرف خودش تعجب کرده بود . گفت مثل خط شما تک و توک پیدا میشه :n02: اون زمان سرعتم کم تر یک مگ نبود موقع دانلود . :n02:
.دوستان میخوام های وب رو تخلیه کنم پورتشو چیکار باید بکنم؟