فکر نکنم فری. اگه بود مینوشت 1024 . ضحی فک کنم سر ما شیره مالیده و نصف میکنه [emoji19]. 10 مگ ماناماد هم شب و روز اسمیه !نقل قول:
Sent from my GT-I9300
Printable View
فکر نکنم فری. اگه بود مینوشت 1024 . ضحی فک کنم سر ما شیره مالیده و نصف میکنه [emoji19]. 10 مگ ماناماد هم شب و روز اسمیه !نقل قول:
Sent from my GT-I9300
سرعت 10مگ مانامادو دیدی؟نقل قول:
هر روز زنگ میزدم ولی از خرابی سیستم صحبتی نکردن فقط هر روز میگفتن باشه انجام میدیم ولی خبری نمیشد تا دیشب نزدیکا 9 شب تماس گرفتم که گفتن انجام میدیم و صبح متوجه شدم بلاخره داون استریم رو دو مگ گذاشتننقل قول:
نمایندگی گفته بودن که با 2020 تماس بگیرم
با توجه به این چیزایی که از 1 مگ و 2 مگ ماناماد دیدم، یقینا 10 هم اسمیه .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
2020 با پشتیبانی ماناماد صحبت کردی دیگه؟نقل قول:
چون قبلش میگه شماره 1 ضحی، 2 اکسین ، 3 ماناماد ، 4 پردیس!
Sent from my GT-I9300
فرقی نمیکنن همه یکین و شبا میرن رو یه سرویس قبلی ممکنه سرویس 1مگ یه لحظه بره رو 100 دوباره برگرده رو 60 فقط اونایی که وارد پرتک شدن سرعتشون اسمی میشهنقل قول:
تو پرتک مثل اینکه 10مگ کلا nofree میشه
با پشتیبانی اوآسیس صحبت کردم ماناماد همون اوآسیس هستنقل قول:
پرتک کسی هنوز 10 نداشته ببینیم داره یا نه!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
چرا یکی از دوستان توی همین تاپیک 2بار 10مگ تمدید کرد nofree شد هنوز withfree نشده تا همین 2هفته پیش بعضی از 2مگ ها هم که nofree بودن withfree شدن 5مگ-8گیگ هم که withfree بود ولی 10مگ اگه withfree باشه میشه 1300کیلوبایت که شوخی نیست چنین سرعتی احتمالا مخابرات دیگه نهایت سرعت شبانش همون 5مگ باشه چون الان کسایی که وارد پرتک نشدن و هنوز استاندارد هستن اگه 10مگ بگیرن سرعت شبانشون میشه 5مگنقل قول:
صبانت همچین سرعتی رو شبانه با سرویس 12 مگ میده !نقل قول:
Sent from my GT-I9300
اره ولی مخابرات که بزور شبانه رو اضافه کرده فکر نکنم در صورتی که الان پهنای باند کشور زیاد شده و حتی پارس هم که خراب شده بود الان بهتر شدهنقل قول:
نقل قول:
256 5 مگ دانلود
یکی دو ماه پیش دانلود شبانه رو ازش ورداشته بودن اما دیشب نگاه کردم دیدم دانلود شبانه روش فعال شده :n13:
همون 5 مگ پرتک هم خیلی خوبه شبانش.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
به نظرت 5مگ-3گیگ شبانه داره بگیرم؟میترسم nofree بشه بمونه رو دستمنقل قول:
یکی هم نیست 5مگ گرفته باشه ببینیم چجوره تا الان فقط 1نفر 5مگ گرفته
به مخابرات زنگ زدم گفت مراکز مخابرانی اهواز شبانه ندارن فعلا ! ولی شهر های دیگه همه سرویس ها شبانه دارن اگه کسی ده مگ شبانه داشته باشه به امکان زیاد حومه یا شهر دیگه ای از خوزستان بوده
ده مگ شبانه شوخی نیست حاضرم سه خط از مخابرات با ده مگ شبانه استفاده کنم خیلی دانلود میشه
به نظرت 5مگ-3گیگ شبانه داره؟5مگ-8گیگ که شبانه داشته ولی 3گیگشو نمیدونمنقل قول:
مطمئنی طرف خود اهواز بوده از پرتک هم تمدید کرده 5 مگ هم از هیچی که بهتره ..نمیدونم ولی ریسکه اگه 5مگ 8 گیگ داره همونو بگبرنقل قول:
اره فعلا فقط اهواز وارد پرتک شده و withfree و nofree داره که اون withfree شده بود پشتیبانی هم میگه مخابرات گفته به همه سرویسا شبانه اضافه شدهنقل قول:
تو با پشتیبانی صحبت کردی یا با جای دیگه؟
ماناماد 100%میدونه ولی کسی گوشی رو بلند نمیکنه
پشتیبانی یه نگاه به سرویس های پرتک من بنداز 5 مگ 8 گیگ نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره نه 3گیگ هست نه 8گیگ نه 5گیگ کلا 1ماهه نیستنقل قول:
به نظرم هرسرویسی که اینجا نیست شبانه داره اینم از شانس ما !!!نقل قول:
من مودمم فک کنم خرابه اگه یکی بخرم میتونم ازش استفاده کنم ؟ یکی از دوستام میگفت اینترنت مخابرات اگه مودم رو عوض کنی دیگه نمیتونی کانکت بشی و فقط با همون مودم اولی میتونی .کسی امتحان کرده ببینه میشه یا نه ؟
خب خدا کنه وارد پرتک نشیم .
Sent from my GT-I9300
دوستانی که وارد پرتک نشده اید از این پس قادر خواهید بود از پنل ibs قسمت تغییر سرویس اقدام به تمدید سرویس نمایید حتی قادر خواهید بود سرویس نامحدود و 5مگ و 10مگ نیز از این پنل خریداری نمایید
وات؟؟؟؟ الان اینجوری شده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
الان تست کردم . نمیشه
Sent from my GT-I9300
برای بعضی از کاربر ها راه افتاد برای شما هم تا چند روز دیگه درست میشهنقل قول:
الان بزرگترین مشکلم سیستم خرابه پشتیبانیه که نمیتونه دان استریم زیاد کنه!!!! :((نقل قول:
Sent from my GT-I9300
خوبیش اینه که سرویس نامحدود هم میشه خرید و شبانه هم مطمئنه
ولی پرتک:n15:
نامحدود با قیمت دو برابر!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
بالاخره خیلی ها هستن که دنبال نامحدودن حتی با قیمت 2برابرنقل قول:
فری میگم سیستم ماناماد و ضحی یکی نیست مگه؟
Sent from my GT-I9300
تمدید از طریق ibs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي تو روحت مارمالاد خخخخخخخخخ:n02:
بعد از دو ماه كه تمديدش نكردم همينجوري چراغ روشن Adsl رو مي ديدم اعصابم خراب مي شد تا اينكه با كمك دوستان تونستم رايگانش كنم!
حيف كه سرعتش كمه و نهايت 256 ميده وگرنه 24 ساعته مي ذاشتم دانلود تا حالش جا بياد :n09:
فک کنم اینجوری دان استریم اتوماتیک روی سرویسی که میخری ست میشه! احتمالانقل قول:
Sent from my GT-I9300
تنظیم کردن دان استریم که رو ibs نیست ibs فقط اکانتینگه هر سرویسی که انتخاب کردی ماکزیمم سرعتی براش تعریف شدهنقل قول:
تنظیم کردن دان استریم جداست دست نمایندگی هاست ولی ibs دست نمایندگی نیست
اخه اون لینکی دادی توی توضیحاتش نوشته بود تنظیم پهنای باند . یه چیز اینجوری نوشته بودنقل قول:
Sent from my GT-I9300