فقط حضوری باید برید ببینید که هست یا نه :n14:نقل قول:
Printable View
فقط حضوری باید برید ببینید که هست یا نه :n14:نقل قول:
یعنی هیچ کدوم از دوستان کمپین 2 مگ محدود مخابرات رو نگرفتن که آیا به صرفه هست یا نه ؟ من به خاطر 7-1 که زده رایگان میخوام برم دوستان توضیحی هست بدن
خوب یعنی مودم نخوای ماهی 2گیگ میدن که خوب خیلی کمه،ولی کلا خبرشون ناقص هست،چون نه قیمت زده واسه سرعت های مختلف و نه اینکه واسه حجم اضافه چه جوری با ادم حساب میکنن :n15:نقل قول:
عجیبه این مشکل افت سرعت نمیخواد حل بشه؟!
فکر کنم این دفعه کوسه خیلی گشنهاش بوده چند کیلومتری کابل خورده!
دوست عزیز پستها رو بخونید . به نظرات تو سایت tct.ir سر بزنید میبینید که کسی راضی نیست . و یا سرعت پایین بود یا از حجم کم کرده .نقل قول:
دوست عزیز پستها رو بخونید . به نظرات تو سایت tct.ir سر بزنید میبینید که کسی راضی نیست . و یا سرعت پایین بود یا از حجم کم کرده . وقتی خود مخابرات محلتون نمیدونه سرویس چی چه انتظاری دارین بدرد بخور باشه . ببین عین این کمپین تو تابستونم بود یه نظر موافقم تو سایتش پیدا نمیکردی.جالبم هست که کلا پستش از سایت پاک کردن اینگار .نقل قول:
کلا این کارمند های مخابرات تعطیل ان ..... زنگ میزنی 2020 اندازه .... بارشون نیست هیچی نمیدونن دوتا سوال میپرسی هنگ که میکنن میگن برو از مرکز مخابراتی خودتون بپرس میری اونجا میگه ما زیاد اطلاعات نداریم از 2020 بپرس
الان برا این پیغام که تو پروفایل اومده زنگ زدم 2020 میگه اصلا چی هست کامل بخون برا من چی نوشته !!!!! بعد میخونم میگه اصلا ما در جریان نیستیم شنبه برو مرکز مخابراتیتون
این دفعه تا نزدیکی کابل مودم مشترکا رو خورده فکر کنم :n02::n09:نقل قول:
سلام من کمپین تابستانی دارم.هنوز قبض برام نیومده که بگم واقعا شبانه رایگان داره یا خالی بندیه.
ولی سرعت شبانشم مثل صبحش هست.
تا جایی که من تست کردم یکی بوده.
من ۲ مگ با ۷ گیگ دانلودش رو دارم.
پشتیبان 2020 همون اوپراتورهای 118 هستن :n08:
سرعتتون چند؟نقل قول:
سرعتو خوشون دوبرابر برات میبندن.حدود ۵۲۰ کیلو بایت از سرورهای داخلی با idm. ولی با گوشی دانلود کنم با adm حدود ۴۸۰ کیلوبایت.
البته من زیاد اهل دانلود نیستم...
یعنی دو مگ رو روی 4مگ میبندند؟
تو شهرما هر سرعتی بگیری خططتو روهمون میبندند دقیقا یعنی دوبرابر نمیبندن این طوری که فهمیدم
راهی هست که بشه دو 2 برابرش ببندن؟ یعنی جای بری مرکز مخابراتی درخواستی چیزی؟
من قبل از اینکه کمپین تابستانیو بگیرم زنگ زدم ۲۰۲۰ ازشون پرسیدم سرعت سرویس ۲ مگ در این طرح برای دانلود چقدره؟
خانم گفت ۵۱۲ کیلوبایت حدودا...
منم گفتم این بیسواد نمیدونه ۲ مگ باید نهایت ۲۵۶ کیلوبایت بده...
ولی وقتی سرویس وصل شد دیدم راست میگفته.
دوستان کس دیگه مشکل افت سرعت نداره؟ الان برا من داره با 10-15 کیلوبایت دانلود میکنه!!! صفحه بزور باز میشه.
10 روزه این افت سرعت پیش اومده، چه خبره باز؟!
جالبیش اینه 2 نصفه شب به بعد عالی میشه! یجوری شده انگار سرویس شبانه است!
ولی خود مخابرات میگه سرعت همون 2 مگ هست فقط چون قیمت نصف دریافت میشه میگننقل قول:
سرعت 2 برابره.
حالا تو کمپین تابستانه که ۲ برابر بستن . و اونایی که گرفتن شاید خوش شانس بودن.....
چند روزه که سرعت دیگه خیلی افتضاح شده. مخابرات تهران مرکز پیام نور:n03:
برای من که فعلا 13 روز این مشکل کابل سگ گاز گرفته آخه 512 دیگه چی که افت سرعتم داشته باشه . جالبترش اینه بعد از این همه مدت میگن قسمت فنی گفته مشکلی نداره و مشکل از سمت شماست . من که فردا میرم فسخ کنم دوستانیم که مرکز مخابرات شهید چمران پیشنهاد میکنم نگیرن .
من فکر میکنم مملکت پهنای باند کم آورده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پارس آنلایم همینه !
کلی جا های دیگه هم همینه ! :n21:
یه tracert بگیرید ، می بینید دقیقا سر گیت وی های کشور پینگ 300 تا میره روش !
اینقدر جلوی افزایش پهنای باند رو گرفتن که آخر رسیدم به اینجا، اگه واقعا همین طور باشه، هر چی جلو تر میریم باید بدتر بشه...
سلام بر همگی،
ما توی محدوده مرکز چمرانیم. خطمونم فیبر نوریه. الان 256k نامحدود دارم. ظاهرا با همین 15 هزار تومنی که الان ماهیانه میدم می تونم 1 مگابیت محدود بگیرم. سرعت سرویس 1 مگابیت مخابرات تو چه بازه ای تغییر می کنه؟ درخواست تبدیل وضعیتو باید حضوری بدم؟اگه سرویس محدود بگیرم می تونم دوباره به نامحدود تبدیلش کنم؟ با توجه به این که عمدتا استفاده وبگردی دارم پیشنهاد شما چیه؟
از نامحدود به محدود میشه رفت ولی از محدود به نامحدود خیر . اینو خود مرکز مخابراتی بهم گفته بود .نقل قول:
راستی مخابرات یک مگ دو مگ نامحدود تو لیست اضافه کرده دوباره
مطمئن هستی شما؟نقل قول:
الان تو 2020 که اضافه نشده،فقط تا 512 داره نامحدود برای ثبتنام اولیه :n13:
دوستانی که مطلع هستند لطفا جواب دهند
امروز اینترنت من وصل شد از مرکز بعثت
اما چند تا نکته و سوال
نکته مهم این که سرعت اینترنت از خارج کشور پایینه به این معنا که اگر شما با حالت تک کانکشن دانلود کنید سرعتتون افتضاحه اما اگر چند کانکشن باشه تقریبا سرعت اسمی رو داره. اما از ایران تک کانکشن و چند کانکشن مثل همه. من خودم اینترنت دانلود منیجر رو توی حالت تک کانکشن گذاشتم و سرعت دانلود از خارج و داخل رو چک کردم خارج 10 و داخل 66 بود ( اکانتم 512 نامحدود) و این به شدت در وب گردی تاثیر سوء داره
در استفاده از گوگل مپس واقعا نا امید شدم
اما سوالم لطفا کسانی که توی کمپینها اینترنت یک مگ و دو مگ گرفتن بفرمایند
اولا دانلود و آپلودشون روی چند بسته شده
ثانیا سرعت تک کانکشنشون چنده
لطفا جواب بدید که خیلی ضد حال خوردم. با تری جی ایرانسلم تک کانکشن تا 300 هم راحت رفتم اما 512 مخابرات توی 10 12 موند! واقعا که
دوستان من 2 مگ نامحدود ماهی چند هست؟از کجا بدونم نامحدود هستش؟بعدم قبض در خونمون نمیاد راهی هست بشه به شماره تلفنم بیاد؟
بیشتر از 512 نامحدود نمیدننقل قول:
تجربه استفاده از پشتیبانی
گفت 15 دقیقه منتظر بمونید 25 دقیقه منتظر موندم و بعدشم قطع شد. حالا قدر پارس آنلاین رو می فهمم
این سرویسای نامحدود مخابرات، سرعتشون همونیه که بهتون میفروشن (یعنی 512Kbps ثابت روی 60KBps) یا اینکه در حد dialup ـن؟!
اگر دانلود زیاد کنید محدود میکنن؟
این موضوع به دلیل لایه های مختلف فیل ترینگ و شنود ارتباطات هست.نقل قول:
یعنی اینی که من دارم نامحدود نیست؟خود طرف گفت هستشنقل قول:
ماهی چند هستش؟
من یواش یواش دارم به اینترنت مخابرات ایمان میارم
به این سرعت ثابت دقت کنید:
اینترنت 256 نامحدود دارم و چند ساعت بدون وقفه داشتم دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیست و چهار هزار تومننقل قول:
512
2 مگ نامحدود ماهی چند هست؟
نقل قول:
سلام به دوستاننقل قول:
دیشب هم باز سرعت مشکل داشت هم دانلود هم صفحه باز کردن(حتی از سرور های داخلی)!!!
کلا من فکر میکنم کوسه دیگه تا ته کابل رو خورده الان دیگه فقط مودم ها مونده:n02:
ماهی 75 تومننقل قول:
ا زتو لیست قیمت برداشتن ولی قبلا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ سرعتش 120 ..آره 1 ثانیه حضوری برو مرکز بگو میوخام بکنم 1 مگ محدود بعد میگه مدارک رو بده کپی شناسنامتو میدی و مالک تلفن ..نقل قول:
256 مخابرات خیلی کمه برای وبگردی پیر آدم رو بالا میاره تا 1 صفحه باز بشه.
من تو سرویسها ی محدود نظرم روی شرکتها ی دیگست ..مثل پارس آنلاین که هم خرید آنلاین خوبی دارند هم شبانه رایگانشون مشخصه ..ولی اگر حوصله ندار ی دوباره اینترنتت قطع بشه که بری از جای دیگه بگیری برو همون مرکز مخابرات محلتون برو 1 مگش کن
بعد اگر حجم کم بیاری روی قبضتون حساب میکنن قطع نمیشه اینترنتت
کسی اطلاعی در باره خطوط pcm داره؟ اخه میگن نمیشه adsl داد. چه راهی رو پیشنهاد می کنید
خط pcm هیچ راهی نداره تنها راهش اینکه مخابرات برات تعویضش بکنهنقل قول:
اگر تعویض نکنه یا باید یک جط جدید بگیری یا از وایمکس و 3G استفاده بکنی
دوست عزیزنقل قول:
شبانه پارس آنلاین = پر
پرپر شده تو فکرش نباش. اگر شبانه داشت من دیگه مخابرات نمی آمدم.
اقا بنظر شما تا کی میخواد این محدودیت 512 تو سرویس های نامحدود باشه !!! اخه شرکت های خصوصی هم که دیگه شبانه ندارن ، پس چیکار باید کرد اخه ! با 512 ادم نفس نمیتونه بکشه :n21:
چه چیزی باعص شد که اینکارو کنن ؟ پهنا باند کم آوردن ؟ از پوول بدشون میاد ؟ مولاها ؟ :n22: