فدات داداش...
من رشته ام علوم تربیتیه و لیسانسم و 10 روز دیگه اموزشیم تمام میشه...تا یکشنبه غروب هم هستم در خدمتت...
از من به تو نصیحت...ارشد چیزی نشی بهترههههههههه....البته تو گروهان ما دست ما نبود و خوده فرمانده که خیلی رو نظم و اصول حساسه خودش انتخاب میکرد...مثلا من شدم مسئول کف اسایشگاه..البته نه به عنوان ارشد هاااااااااا..به عنوان یکی از 8 نفری که مسئول کف اسایشگاه هستن به علاوه ارشدمون...یه جارو الکی میزنیم که از دید فرمانده خاکها برداشته بشه و وسلام....
پرانتز بودن پا هم نمیشه کاری کرد..من خودم پام پرانتزی بود ولی چیزی نشده...تو ارتش معاف از رزم زیاد تاثیری تو کارت نداره مگر اینکه معاف از نگهبانی باشی ....
من گروهان سوم گردان شهید ایرانیان (نصر) هستم... اوایل باحال نبودااااااااااااااااااااا ااااااا..زهره مار بود...هر کی مارو میبینه میگه چجوری این فرمانده رو تحمل میکنین ولی 20 روز که گذشت دیگه همه چی اروم شد...الانم که دیگه هتله واقعااااااااااا...
امل زیر مجموعه تهرانه و اگه امل ارتش داشت مستقیم میتونستی بیوفتی امل.....در مورد ساری واالله حرف و حدیث زیاده..بعضیا میگن ساری فقط کادری ها هستن و دیگه نیرو نمیگیره ولی من خودم با گوشای خودم از یه سرهنگ نظام وظیفه شنیدم که قراره این سری متاهل ها بیان گرگان و از اونجا انتقالشون بدن به ساری....
اگه پارتی داشته باشی که دیگه غمی نیست......
راستی واسه دوره شما قراره که اردوگاه تلو رو 20 اسفند ببرن....