dns من 32 و 30 هست
فاصله از مرکز مخابراتی هم تقریبا 2 کیلومتره
سرعت روز و شب هم تقریبا یکیه
هر شب هم تقریبا 2 گیگ دانلود دارم
سرویس 128
Printable View
dns من 32 و 30 هست
فاصله از مرکز مخابراتی هم تقریبا 2 کیلومتره
سرعت روز و شب هم تقریبا یکیه
هر شب هم تقریبا 2 گیگ دانلود دارم
سرویس 128
فكر كنم قاط زده:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا شکری نکن -سرعت در روز و شب چقدر هست -مودمت چی هست ؟نقل قول:
1-این سه روزه که اومدی پارس سرعتها پایین هستنقل قول:
2-سرعت دانلود در روز و شب ؟
3-نوع مودم ؟
4-یا مخابراتت بیش از حد یوزر داره یا از جاهایی که دانلود میکنی سرعتشون پایین هست
5-زمان روی pc را یادداشت کن و بعد مودمت را خاموش و روشن کن و برو تو سایت پارس قسمت گزارش ببین زمان dc را چه ساعتی زده و چقدر اختلاف داره
سرعت مدیافایر که محدود بوده همیشه واسه من لینک های پرسرعت تر از مدیافایر هم هستنقل قول:
و دانلود 700 مگ هم واقعا کمه شما یه پیگیری بکن شاید درست بشه...
سلام
خدا رو شکر بهتر شده
نه داداش ! قاط نزده :31:نقل قول:
داش پر سرعت تر از لینک های mediafire میشه معرفی کنی؟نقل قول:
تو كلا مارو زير سوال بردينقل قول:
ولي با سرور درست و حسابي تست بزن
سرور تهران ارزش نداره
همین الان که تست گرفتم سرعتم توی روز 160 بود و توی شب دیشب 80 بود و بیشتر هم روی 60 میگذشتنقل قول:
نوع مودم هام tp-link و زایکسل است و من از طرفی که برای نصب اومده بود سوال کردم گفت که مرکز مخابراتی که هسی خلوت است و زیاد یوزر نداره و بیاد توی شب 200 الی 150 تا بهت بده
همیشه سایت بدی بهم منم تست کنم حال کنم :31:نقل قول:
والا سرور قویتر که خیلی هست واسه من یه زمانی مدیافایر سرعت تا 120ک میرفت و همزمان 2 لینک میشد دان کرد الان داغون شده سرعت بزور تا 80 و تعداد کانکشن ها 2 تا و دانلود همزمان هم نمیده کلا مدیافایر و غیر مدیافایر من همه لینک هام رو ریموت و لیچ میکنم از جاهای دیگه دان میکنمنقل قول:
سرور های ایرانی ای هم که لینک مستقیم میدن بعضا خوب هستن و اکثریتی که من دیدم تو ساعات شلوغی بشدت افتضاح بودن... میتونید همین لینک های مستقیم (و غیر حساس به ایپی) رو ریموت کنید رو اپلود سنتر های مختلف
واسه من این 2 از همه بهتر بودن:
مثل بقیه اپلودسنتر ها لینکی که میدن مستقیم و حساس به ایپی هست :11:کد:amonshare.com
downshare.us
بابا لینک های سایت میهن دانلود ، زمانی که از شاتل سرویس داشتم شب ها سرعتش کم بود می خواستم بدونم که در شرکت پارس انلاین همین طور است یا نه ؟؟؟
آقا ما قصد نداشتیم کسی رو زیر سوال ببریم. ولی گویا شده دیگه :31:نقل قول:
1-با هر دو مودم سرعت یکسانی داشتی ؟نقل قول:
2-در قسمت status مودمت snr را به هر دو مودم ببین چه عددی نشون میده ممنون میشم بگی
3-تو روز که رنج 1 مگ بین 100 تا 200 هست -شبتم با چند تا سرور مختلف امتحان کن بازم 80 برات خوب بوده
بدی 1 مگ این هست که حجم دانلود کم هست و باید گیگ اضافی بخری
1-با هر دو مودم سرعت یکسانی داشتی ؟نقل قول:
2-در قسمت status مودمت snr را به هر دو مودم ببین چه عددی نشون میده ممنون میشم بگی
3-تو روز که رنج 1 مگ بین 100 تا 200 هست -شبتم با چند تا سرور مختلف امتحان کن بازم 80 برات خوب بوده
بدی 1 مگ این هست که حجم دانلود کم هست و باید گیگ اضافی بخری
خوب snr من روی 20 است با tp-link و با زایکسل روی 15 استنقل قول:
یعنی سرعت رو بیارم پایین ، مگ خوب نیست ؟؟؟ چی پس خویه؟
حالا که بردی بگو از کجا اوردی سرعتت رو :دینقل قول:
من کی ناشکری کردم ! اتفاقا هر شب دانلود میکنم نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه بعد یه مدت سرعت شبانه ام محدود میشه :31:نقل قول:
سرعت شب و روز دور و بر 110 میچرخه ... مودم هم Symphony
الان سه ماه میشه که مشترک این شرکت شدم و واقعا راضی ام . اوایل که میخواستم بگیرم اصلا به فکر دانلود شبانه نبودم و سرعت هم توی روز روی 20 کیلوبایت حساب باز کرده بودم (پستهام توی همین تاپیک هست)
دوستان با قیمت 20 تا 25 تومان نهایت، چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید ؟
با 40 تا 45 تومان چه سرویسی ؟
فقط من چون دانلودم زیاد برام مهمه که شب زیاد افت نداشته باشه و البته شبانه هم رایگان باشه و یه بند هم قطع نشه...
دوستان، من احساس میکنم دانلود آپلودم بالاست، البته مشکل اصلی اینه که، آپلودم نسبت به دانلودم بالاست مخصوصا موقع وبگردی، قبلا شنیده بودم نود 32 باعث میشه ترافیک بالاتری مصرف بشه برای همین همیشه آنتی ویروس و فایروال نود رو موقع وبگردی غیر فعال میکردم، چند وقتی هست نود 32 ورژن 5 رو نصب کردم آلان فایروال رو غیر فعال میکنم ولی گزینه برای غیر فعال کردن آنتی ویروس نداره، حالا نمیدونم آپلود بالام به خاطر نود 5 هست یا چیز دیگه؟
مثلا امروز به اندازه 10 مگ با وبگردی رسیو داشتم، send ام نزدیک 4 مگ شده بود.
البته میدونم یه دلیلش برای پینگ بالایی هست که پارس آنلاین داره و همچنین سرعت بالا 190 کیلوبایتی.
دوستان کسی هست مشکل منو داشته باشه؟
دوست من اصلا اون چیزایی که شما گفتی هیچ ربطی به رسیو و سند نداره... شما بزار آنتی ویروس و فایروالت درست کار کنن و گرنه هدف از فایروال یا آنتی ویروس دیگه چیه ؟!نقل قول:
ارقامی هم که شما دادی کاملا طبیعیه، زیاد فوکوس نکن روشون :46:
snr خوبه -اگه با 1 مگ راضی هستی استفاده کن فقط 3 ماه چند گیگ استفاده داری ؟نقل قول:
به کسی نگو شب سرعتم 110 هست یک دفعه میاد پاییننقل قول:
من بدبخت دیشب رکورد دانلود پارس را ....
دوستان قضیه چیه ؟ امروز چندبار تست گرفتم سرعت دانلود از 2 پایین تر نمیاد ، سرویس هم 512 هست .
شما خودت حساب میکنی بالاست یا پارس بالا حساب میکنه؟نقل قول:
شما حساب کن ببین چقدره اپلودت بعد برو چک کن ببین پارس چقدر زده
پارس برای منو بیشتر میزنه دزدی تو روز روشن
هیچ ربطی هم به ویروس و انتی ویروس نداره
اقا سرعت مارو کم کردن سرعت شما رو زیاد کردن:18:
اون دوستمون که سرعتش 3 زده بود دمت گرم حال میکنی دیگه
من الان سرعتم 50 بالاترنمیره:41:
دوستانی که سرعتاشون نجومی شده برن توی تنظیمات مودم و ببینن Data Rate براشون همون 2048 هست یا بیشتر شده.اینطوری ما رو هم ار حرص خوردن نجات بدین.چون اگه بیشتر نشده باشه با قاطعیت میشه گفت سرور تهران در speedtest.net قاط زده.
سگ تو روحت پارس آفلاین
4ساعت قطع بود
سگگگگگگگگگگ
حیف سگ
4 ساعت؟ بابا دمش گرم
من دیروز ساعت 3 بعد از ظهر تا امروز ظهر قطع بودم
سگ خوبه که.....:18:
برا من که 2048 نوشته شده با سیگنال 28 اما سرعتم الان بیشتر از 50 نمیشه:2:
پارس آنلاین فکر کنم سیستمشو تغییر داده
نه تنها من کل منطقه ما اینطوری شده سرعتش:19:
اللهم صل علی....:41:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
راستی اونایی که سرعتشون کمه به رنج ایپیشون دقت کردن؟
همشروی 91.99 هست اما قبلا هرموقع قطع و وصل میکردی 91.98 میشد و خلاصه یکی درمیون
من بعد 2 هفته ای پیم رفت تو رنج 91.98
:41:
با تهران تست نگیرین کلا .
خر پس!نقل قول:
آخه جیگر من قسمتی از بیزینسم با نته
زنگم میزنی میگن در حال رفع شدنه
فحشم میدی حداقل فحش نمیدن دل ادم خنک شه!
چرا از دیروز قطعه؟باز دارن چیکار می کنن اینا :41:
بابا اینترنت لازم داریم.دو روزه قطعه :9:
سگ حیوان با وفایه لطفا اونو با پ ا ر س آفلاین لعنتی نیارید.جمله اولتون را فقط کلمه اولش را نقطه بذارید که هر کی هر چی تو ذهنشه تو جای خالی بذاره.نقل قول:
اینجوری .... تو روحت پ ا ر س
آفلاین اضافه کنم باحال تره
افکت بیشتری داره
حیف اسم پارس که روی این شرکته
نقل قول:
آقا حرص نخور قاط زده بود الان سرعتم 30 ه :10:
من توی speedtest.net یه تست سرعت با ایرانسل و همینطور با پارس آنلاین گذاشتم.شما هم به این لینک مراجعه کنید و یه تست سرعت بگیرید.یه جور مسابقه ی کوچیکه تا ببینیم کدوم شهر سرعت بهتری داره.البته به من آی پی شیراز رو داده.
کد:http://www.speedtest.net/wave/a28c6ff6bd432f34
آقا من دیروز 256 م تموم شد، امروز 128، 3 گیگ 3 ماهه گرفتم توی روز سرعت 190 کیلوبایتی 256 ام به 145 کیلو در 128 تغییر کرده که برای من خوب و کافیه، حالا امشب دانلود کنم ببینم شب چطوره احتمال میدم شبانه سرعتم به حدود 20 تا برسه.
یعنی میخوام قید این نت رو بزنم برم تو شرکت هرچی از دهنم در میاد بگم
باز این وی پی ان ها که قفل شد یاهو xfire steam
هیچی بالا نمیاد
با تمام وجود و با تمام وجود کاربران این سایت توف تو صورتت پارس انلاین
اقا رفتم کل خونه های منطقه مارو تست کردم ( پرو هستما :دی ) دیدم سرعت همه گوهیه:19:
خونه یکی ازدوستام هم شب تست کردم سرعتش 16 الی 19 متغیر:13:
خلاصه هرکاری کردن اینطوری شده:18:
روز هم بیشتر از 50 - 60 نمیشه:41:
google برای شما می یاد ؟
are
اگه نمیاد یه دیسکانکت یا دی اکتیو کن دوباره بیا خوب میشه
دیروز واسه من اینطوری بود