آقا این eatmydust166 منو تحدید میکنه میگه جنگ و تموم کنید وگرنه با تمام متحدامون بهتون حمله میکنیم
Printable View
آقا این eatmydust166 منو تحدید میکنه میگه جنگ و تموم کنید وگرنه با تمام متحدامون بهتون حمله میکنیم
من که اماده ام
هروقت خواستید حمله کنید تو یاهو به منم یه خبر بدید
امیدوارم کلیب انیار تو این دوئل منو سربلند کنه
ساعت 12 به بعد من میام
بنده خدا حق داره خوبنقل قول:
Total health points
- 27 HP
Total health points
- 375 HP
Clibanari wins the duel and gains 70 experience points. eatmydust166 did not carry any cash and Clibanari walks away without taking any money.
کتک خورش ملسه
بهش بگو من اماده ام تا کل متحداشون بیان نبرد :دی
اینجوری بدون هیچ زحمتی لول اپ میشیم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو ما منتظریم .نقل قول:
آیدیتو ندارم مهرداد .نقل قول:
هروقت خواستید حمله کنید تو یاهو به منم یه خبر بدید
میخوام جواب این یارو اینو بدم:
نقل قول:
good i like war.
we have good dueler and 15 member's of us not comeing here.
if them coming we kill you evry 48 hors.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا این که باحال نیستنقل قول:
یه جور جواب بدید طرف له شه ، ضایع بشه ، بفهمه عددی نیست
من موافق نیستم بگی اعضامون دارن میان بزار وقتی اومدن یهو جا میخورن (حالا کسی قراره اضافه بشه؟)
نقل قول:واقعا كه!! بهش بگو اون شهري كه شما دخلش هستيد رو ما درست كرده بوديم و متعلق به ماست و معلوم نيست شما چرا اونو گرفتيد!!! بهش بگو يا اون شهرو ترك مي كنن يا با تمام سيلور طرفين(چاخان!!!)!!نقل قول:
قبل از چانگ آن يه درس حسابي به اين ها مي ديم تا بفهمن با كي طرفن!! آدم چه چيز ها كه نميشنوه!!
طرف شهرتو غضب كرده طلبكار هم هست!!!
خودم بهش تلگرام دادم گفتم بايد شهرشون رو ترك كنن تا ما جنگ رو متوقف كنيم!! اون چاخانه رو هم نگفتم!!!نقل قول:
واقعا كه!! بهش بگو اون شهري كه شما دخلش هستيد رو ما درست كرده بوديم و متعلق به ماست و معلوم نيست شما چرا اونو گرفتيد!!! بهش بگو يا اون شهرو ترك مي كنن يا با تمام سيلور طرفين(چاخان!!!)!!
بهش بگو آخه بدبخت حداقل یکم تلاش کن تا از 0 تا تجربه در بیای بعد من بهت میگم با کی طرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شهرشون فقط امكان دوئل با همين يارو برام بازه!! 20 تا تجربه ميده كه دوروز پيش 12 تا انرژي حرومش كردم پاس اوت شد!!! حالا ديده دو نفر نفر شهرمون پاس اوتن خيال كرده خبريه!!!نقل قول:
بهش بگو آخه بدبخت حداقل یکم تلاش کن تا از 0 تا تجربه در بیای بعد من بهت میگم با کی طرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
آرش به این طرف بگو یا شهر رو پس میدی یا میدم خاکت رو خودت بخوری!:دی
اینم همه ی متحداشون!
آخه اینا سر جمع یه دوئلر از توشون در میاد؟
Pergurtory
Pergurtory II
open for duelers
EK kabli provints
Dallas
DudeyVille
اين يارو يا مارو مسخره كرده يا خودشو!! بزار بيان!! من كه حوصله ندارم 12 تا انرژي حرومشون كنم!!نقل قول:
اینم همه ی متحداشون!
آخه اینا سر جمع یه دوئلر از توشون در میاد؟
Pergurtory
Pergurtory II
open for duelers
EK kabli provints
Dallas
DudeyVille
شهرمونو باید پس بگیریم.....
ببینم چه طوری می خواهی شهرمون را پس بگیری ؟؟نقل قول:
======================
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان)
vitamin2002*, ChaGHaL+, dracula_killer+, Gam3r, Masoud King, مطلق السلطنه, ZEDEHAL DEGE
:31: اسپم ندید که زود پاک می شه :31:
ممد کی میایی شهر؟ بیا تیم تشکیل بشه
همون طور كه چانگ آن نزديك بود كورش رو از ما بگيره...!!!نقل قول:
ببینم چه طوری می خواهی شهرمون را پس بگیری ؟؟
اول زور دوم مدرک که ما ساختیم شهر رونقل قول:
ببینم چه طوری می خواهی شهرمون را پس بگیری ؟؟
سلام مسعود کینگ
بچه ها داریم میریم دوئل دسته جمعی
کسی حرف بد نزنه یه وقت صاحابش اینجات
نقل قول:چه طوری می خواست شهر را بگیره ؟؟ مگه بدون فاندر بودن می شه شهر را گرفت ؟؟نقل قول:
بزارین مشنگم بیاد ست کوروش کامل بشه :31:نقل قول:
چه جالب حاجی را زیاد زده برنده اون بوده ولی جونش نرسیده و پس اوت شده ببینم تو چرا عکس را گذاشتی مگه یوزر حاجی را تو بازی می کنی ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عشقم کشید زود بزارمنقل قول:
چه جالب حاجی را زیاد زده برنده اون بوده ولی جونش نرسیده و پس اوت شده ببینم تو چرا عکس را گذاشتی مگه یوزر حاجی را تو بازی می کنی ؟؟؟؟؟؟؟
فعلا گرم بازي هستيم! دارم يكي ديگه رو پاس اوت مي كنم!!!نقل قول:
چه جالب حاجی را زیاد زده برنده اون بوده ولی جونش نرسیده و پس اوت شده ببینم تو چرا عکس را گذاشتی مگه یوزر حاجی را تو بازی می کنی ؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بدون آپارانس اينطور شده اگه بياد دوئل با تاكتيك مي دونم چي كارش كنم!!!
چاقال این لول بالایی ها را با این وضع می بری آیا منم می تونی این طوری ببری ؟؟؟:31:نقل قول:
خیلی منتظرم بهت آتاک بدم الانم شدی 204 تجربه برام یعنی حال می دی برای تجربه گرفتن از دوئل :31: یکمم ببر بالا به 250 اینا برس تا دیگه به سراغ میدیل ها نرم یک راست بیام برم چانگ آن :31: و بهت هر روز آتاک بدم :31:
دیگه کار کردن اینا را می گذارم کنار می شینم بغل کوروش فقط بهت آتاک می دم :21:
:31:
مواظب باش ماجرا بر عکس نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کاری نکن خودم بیام دوئل کنم .نقل قول:
چاقال این لول بالایی ها را با این وضع می بری آیا منم می تونی این طوری ببری ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم مثل اینایی هستی که فقط بلدن تلگرام بزنن بگن من فلانم من اینکارو میکنم من اونکارو میکنم من ..... من .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امروز با یکی دوئل کردم باختم 270 تجربه دادم برو آنالیزش کن ببین اسکیلاش چی بود که نتونستم بزنمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کار دیگه هم میتونی بکنی . اول خیار رو بفرست جاخالی ها رو در بیار بعد خودت بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به این کارا نیست :31: خیلی منتظرم تا بهت آتاک بدم ببینم چی می شهنقل قول:
عطشم خودشم عطش دوئلم خودشم دوئل کردن با تو :31:
لازم به این کارا نیست :31: خیلی منتظرم تا بهت آتاک بدم ببینم چی می شه
عطشم خودشم عطش دوئلم خودشم دوئل کردن با تو :31:
اینو سریع بزنید:
sweeneytodd
اومد انتقام
مردی همین الان برو عضو یه شهر شو نامردم اگه نیام باهات دوئل نکنم :دی
200 صفحه تو این تاپیک داری میگی من خفنم بذار ببینم جریان چیه دیگه نهایتش اینه که من کتک میخورم دیگه فقط میخوام ببینم اینهمه من منی که میکنی واقعا راسته یا نه !
فقط خدا کنه بالای 120 تا شوتینگ داشته باشی که در غیر اینصورت با اون اسلحه ای که دستته 0 تا دمیج میزنی :دی
چون هر چی داشتم برگردوندم روی رفلکس (میتونی از دوئل با rickyyu و zaphodB و ... بفهمی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم . جون من یه لحظه برو توی یه شهر عضو شو . 10 لول بالاتر بودنت هم فدای سرت فرض کن هم لولیم .
نمیتونم تجربه 0 ه ! چه غلطی کردم واسه رنکینگ بازی کردم الان نمیتونم این نامردا رو بزنم .نقل قول:
اینو سریع بزنید:
sweeneytodd
اومد انتقام
bank lvl up shpd
دمت گرم :دینقل قول:
bank lvl up shpd
آرش فقط طبق برنامه حاجی که تو فروم نوشته بسازیا . پول هم با من :دی
این ممد پس کدوم **** (جای باحالی) هستش :دی