نقل قول:
هنوز همونه :دی :8::8::8:
Printable View
نقل قول:
هنوز همونه :دی :8::8::8:
همون نیست الان 2 مگ شده:8::31:نقل قول:
سلامنقل قول:
youtube که فاجعه است!
قیلتره
محتوای مخفی: قیلتره
سرعت شبانه که خیلی خرابه :41: خیر سرشون من دیشب 6 ساعت کامل کامپیرتر روشن بود فقط 50 مگ دان شد جدا خجالت آوره قم که خیلی افتضاحه :41: چی کار کنم ؟؟؟ هر چی هم که زنگ میزنم میگن افت پهنای باند دیگه کاریش هم نمیشه کرد . وقتی هم که ایمیل میکنم برام پیام میفرستن که شکیبا باشید . مسخره کردن !!!!
خوب دوستان من امروز رفتم ECO 128 رو تمیدید کردم سرعتش دیشب شده بود 1 مگ سرعت دانلود روی 110 بود
اینم سرعت الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه آدرسی وارد شدی شما ؟نقل قول:
این که برا من بازه :
نکنه اینم بستن !:18:کد:http://208.117.236.70/
نقل قول:کدام شهر و مرکز هستین؟! تا دوستان که در مرکز شما هستن نظرشان را بدن!نقل قول:
:31::27::8:نقل قول:
مشهد و اصفهان!نقل قول:
لطفا راهنماییم کنید (یست 479 ):11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185&page=12
:10:
آقا خط خونمون PCM بود رفتم مخابرات یه فرم پر کردم گفت تا2 روز دیگه ردیفه!! حالا این قضیه رانژه که میگن یعنی چی؟؟ میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
چفد خرج گذوشت رو دستت این کار ؟نقل قول:
ضمنا برا رانژه کردن خط هم فکر کنم خود شرکت باید بره دنبالش
هیچی.فقط 1 فرم کوچولو داد نوشته بود:
اینجانب .... متقاضی اتصال به خطوط ADSL میباشد لذا درخواست دارد خط تلفن..... را از PCM به عادی تغییر دهند.
همین!
نه نمیشه!نقل قول:
چه جالب قدیما که به زور پارتی و شکایت میشد درست کنی!:46:نقل قول:
یک ادرس ip که دوستمون دادننقل قول:
منم از این استفاده میکنم راحت کار میکنه :
نقل قول:
کد:http://64.15.120.236/
اینم هست:10:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://208.117.236.70
چرا نشه ! شما فقط کافیه فرم مربوطه رو که با مهر شاتل و امضاء صاحب خط تلفن هستش با کلیه مدارک ( قبض تلفن ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب خط تلفن ) ببری به امور مشترکین مرکز مخابراتتون . اونا میگن بده به دبیرخانه و وقتی دادی دقیقا 48 ساعت بعدش خطط رانژه و آماده میشه .نقل قول:
میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
فقط باید رو مخ منشی شاتل کار کنی که فرمو بهت بده .
مزیتش هم اینه که خطط به جای 1 هفته 2 روزه رانژه میشه .
مخلصیم .
برو بپ سلام :دی
اوایل 128 گرفته بودم سرعتش 512 بود ، اما بعد شد 128 {از یکی دو هفته پیش} دوباره الان شده 512 !!
چرا اینجوریه ؟ در هر صورت دمش گرم !
خوش باشین !
اینکه همون 512 خودمونه..مطمئنی شده بود یک مگا بیت؟؟ شاید توهم فانتزی IDMی چیزی بوده؟نقل قول:
کجا اصفهان؟؟؟ ماله من که هنوز Downstream ش 500 و خرده ایه!! فکر نکنم از بقیه اصفهانی هام عوض شده باشه!نقل قول:
نقل قول:اااااا . اگه میدونستم که خودمم میتونم برم دنبال رانژه کردن و سریع ترم کارم انجام میشه این 2 روزه که بیکار بودم خودم میرفتم دنبالش . برای من رو که از دیروز یعنی هفتم زده "در انتظار رانژه".نقل قول:
البته فکر نکنم تو هزینش تفاوتی بکنه آقا میلاد که اگه خودت بری دنبال کارای رانژه کردن مثلا یول کمتر بگیرن ازت .
ضمنا آقا میلاد لطف کن مشکل خطت برطرف شد اینجائم بگو ببینیم واقعا 2 روزه کارشو انجام میدن یا حرف زده فقط :13:
:10:
ایول شیراز دوباره 128 شد 512......نقل قول:
نه سرویس 2 مگ را میگمنقل قول:
نقل قول:
منم مرکز توحید هستم
خیلی وقت هم هست که این مشکل کوفتی رو دارم
دیگه هم خسته شدم حوصله جروبحث ندارم
فقط منتظرم این سرویس مخابرات بیاد بگم گور بابای شاتل
صبا هم توی یه سری مناطق انگار خوب داره جواب میده
یه مرکز میگه من با 128 110 کیلو میگیرم یکی میگه 20 کیلو
میبینم که شاتل صفحه اول سایتش را هم تغییر داد.!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اطلاع همه مشتركان سرویسهای ویژه (ART) شاتل میرسانیم كه ترافیك مصرف شده كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 در روزهای پنجشنبه تا پایان زمستان 1388 همچنان رایگان خواهد بود.
طی مدت زمان یاد شده، كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 افزون بر برخورداری از ترافیك رایگان روزهای جمعه و ترافیك رایگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافیك رایگان روزهای پنجشنبه نیز بهرهمند خواهند شد.
"از قول سایت شاتل"
اره چه باحال شده!
نسخه ازمایشی هم هست×! جای پیشرفت داره!دی:
ترافیک رايگان پنجشنبهها تا پايان زمستان تمديد شد!
واقعا خجالت داره صفحه ی اول عکس پورشه پانامرا رو گذاشته که بگه مثلا پرسرعته نمیدونه سرعت یعنی چی
نقل قول:
مگه چشه؟ من که آرت 128 دارم به جز 3 شب پیش تا این لحظه همیشه سرعت بین 19.5 تا 21 بوده. فکر نکنم باید انتظار سرعتی بیشتری داشت. حالا شانس اونایی بوده که 128 اکو دارن اما 512 براشون بستن. اما وقتی که دوباره به 128 برگردونن نباید گله ای کنن.
به هر حال من که از شاتل راضی هستم. نه قطعی داشته نه افت سرعت. البته این مسئله شاید به مرکز مخابرات هم مربوط باشه. یعنی مرکز مخابرات کمال همکاریو با شاتل داشته.
شاتل که سرعتش بد نیست من اکو 512 دارم و واقعا 512 رو دارم دریافت میکنم اکثر مواقع حالا گه گاه هم پیش اومده افت سرعت داشته باشه ولی خوب به نسبت خیلی کمه
نه عزیز همه جا این طور نیست ..منم آرت دارم ولی شبها سرعتم از دایال آپ کمتر میشه باهاشون هم تماس که میگیری میگن فشار روی سرور زیاده شبها در حال رفع مشکل هستیم ..ولی تا حالا که این مشکلو حل نکردن
الان که سرعت من شده افتضاح
در حد 4 یا 5 کیلو بایت
messenger هم دوباره باز نمیشه
منم دو روزه همین جوره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
عجبیه. ما مرکز کلانتری هستیم. اونقدر یوزر داره که بعد از 2 سال و نیم یک پورت برام آزاد شد. با این حال افت سرعت نداشتم.
مال من که فقط شبا سرعتش کم میشه در حد دایل اپ نامردا نمیذارن یکم دانلود کنیم دلمون واشه :31:
من آرت 1 دارم ، میخوام تغییر سرویس بدم به آرت 3 ، این پشتیبان های آنلاین هم که هیچ وقت جواب درست نمیدن .
باید چی کار کنم ؟
پشتیبانه گفت باید شرایط حقوقی داشته باشی ، گفتم شرایطش چیه ، گفت : پزشک - وکیل - خبرنگار - استاد دانشگاه - دانشجو - نامه شرکتی به اسم شرکت
حالا من هم دانشجو ام ، هم میتونم سربرگ یک شرکت رو جور کنم ، باید چی کار کنم ؟
خب هر کدوم که برات راحت تره از اون طریق اقدام کن:46:نقل قول:
میتونی از دانشگاه برای استفاده از اینترنت پر سرعت نامه بگیری با مهر و امضای مدیر گروه (یا یکی دیگه از مسئولین)
میتونی هم نامه از شرکت با مهر و شماره ثبت بگیری
بسی تبریک میگیم :10:نقل قول:
ایشالا همیشه 512 باشی
الان چه احساسی داری ؟:31:
حالا باید ببینیم بعدش نوبت کجاست
سلامنقل قول:
ممنون
احساس خوشبختی! دی:
:40::40:
نوبتی هم باشه نوبته مشهده که 2 مگ را بکنن 128!دی:
میگم کسی جدیدا مشکل پینگ نداره؟؟؟؟من خیلی نوسان پینگ دارم که اعصالم رو خورد کرده.
سرویس art home چطوره؟ با چه سرعتی دانلود میکنه؟
سرعت دانلودش arthome حدود 8-10 كيلوبايت در ثانيه و بدون محدوديت حجمه . ماهي 19 تومن .
من که مشکلی ندارم و همیشه پینگم از سرور 4.2.2.4 حدود 150-200 هستش:46:نقل قول:
دوستانی که داشتن میگن با سرعت 10 دانلود میکنهنقل قول:
نقل قول:
اتفاقا پینگ خوب شده اومده رو 170 180