Kenwood Kiv-700
Kenwood U8019BT-SD
Pioneer DEH-X9550BT
7056کنوود
کدوم بهتره وحرفه ای تره وبادوام وصدای خوب می ده تا580هزار تومان ویا مدل مورد نظر خودتونو بگید
Kenwood Kiv-700
Kenwood U8019BT-SD
Pioneer DEH-X9550BT
7056کنوود
کدوم بهتره وحرفه ای تره وبادوام وصدای خوب می ده تا580هزار تومان ویا مدل مورد نظر خودتونو بگید
سلام ؛ تمام قطعات رو دارم. ممنون از توجه جنابعالی:n12:نقل قول:
3650 سری بالاتریه، اما از نظر صدا تفاوت ندارن تقریبا، آمپ های چینی کلا کیفیت جالبی نداره، اولین مشکلشون اینه که معمولا تیوتر ها رو میسوزونن، حالا این 300.2 مشخصاتش چیه؟ پیک و توان اسمیش؟نقل قول:
همشون خوبن اما بنظر من به ترتیب 4 - 2 - 3 - 1نقل قول:
خواهش میکنم، کی میبندی به سلامتی؟نقل قول:
سلام
یک باند خوب و با کیفیت تا 300 چی پیشنهاد میدید؟
ضبط تا 250 چطور؟
البته بهتره بگم تا 500 ضبط+باند چی پیشنهاد میدید؟!:n02:
فعلا میخوام این دوتا بگیرم بعدا یه آمپ هم بخرم !!!
بعد امتحانات لعنتی:n30: البته ممنون میشم اگه پیشنهاد بهتری در مورد تغییر یا تقویت هر قطعه دارید بفرمایید؛نقل قول:
سلام اسی جان.من کوچیکتم. کم پیدائی؟نقل قول:
1-بله .MX12 آدیو سیستم 253تومن+پایونیر 5602 هم 275 تومن. البته هزینه باکس هم داری حدود 60 تومن.
2-ساب RS12 قیمتش 400 تومنه.مدل Free Air هم داره که تو باکس خوب صدائی میده.اونم 325 تومنه.با 5602 پایونیر میتونی ببندی رو بریج 4 اهم با 9105 هم که دیگه بهتر.
3-سریه RS از M Line یه پله بالاترن. پارامترهاشون متفاوته.قدرت RMS بیشتری دارن.
4- rS08 که شرکت تمام کرده ولی RS 10 هست 318 قابل تهیه هستش.اگر بخوای فری ببندی باید مدل Free Air که عغرض کردم رو بگیری.
5-همین ساب رو ببند با یه 9105 رو تاقچه. صدای خوبی میگیری.ووفرهاشون کاغذیه.
برای اسپیکر اگر MTX میخوای به T6C693 هم فکر کن. تا 450 هم میفروشن ولی من اگر مایل بودی کمتر از اینها براتون از شرکت میگیرم.نقل قول:
MC609 گلیدن هم هست 370 تومن.فقط 3 اهمیه و حتما باید آمپلیفایر براش بگیری.
اشتباه کردی استیج جلو رو بیخیال شدی.جلو خیلی مهم هست. اتفاقا جلو رو کامپوننت میبسدی وعقب به جای 9*6 هیچی نمیبستی بهتر میشد صدات ساب هم میزاشتی توصندوقنقل قول:
امیر جان ممنون از شما که اینقدر پیگیر کار هستنی. آفرین به شما و آفرین بهP30 با این اساتید سریع العملش.:n12:نقل قول:
منظورتون پخش هست دیگه:n02:نقل قول:
تو رنج 500 بهترین انتخاب بدون شک 7056 کن وود هست.شک نکن در خریدش.
اسپیکر هم هرتز HSK690 و همچنین گلیدن MC609 گزینه های خوبی هستند.
ضمنا حتما نیاز به آمپلیفایر دارن برای درایو شدن.
سلامنقل قول:
والا تغییر که بسته به هزینه داره، هر چی بالا بری بازم جا برای هزینه کردن هست، اما اصولیش استیج جلو ، عقب و در صورت نیاز ساب هست
حالا همونطور که حمید جان گفتن اگه یه دستی به سر و روی استیج جلو بکشی طبیعتا سیستم کامل تر و صدای بهتر داری، اما کلا سلیقه و بودجه تاثیر گذار تره، نوع خودرو چیه؟
سلام حمیدجان:n12:نقل قول:
اره همون پخش یا پلیر خودمون:n02:
هدیونیت+کواک تا 500 تومن. اینی که گفتی شد 800-900 تومن:n06:
سلام كوچيكتم.نقل قول:
HU رو كن وود U4546 به قيمت 270 تومن.يا ژايونير X3650 كه 280 هست.
اسپيكر هم آپاين SPG-69C3 حدود 265 يا MTX T6C693 قيمت 290 يا كن وود 718 كه ديگه تعطيل ميشه كيفيت .250 تومن
بخوام استیج جلو رو کامل کنم شکل داخلی ماشین به هم میریزه و کامپونت کوچیک به درد نمیخوره و صدا گم میشه!
میخوام اول رو سمند ببندم اگه خوب نبود باز میکنم و رو پراید 132 میبندم(پراید چیه که بخوای جلو رو هم...:n01:)
دوستانی که قبلا مثل سزار عزیز فکر میکردن و میگفتن جلو چیزی لازم نیست و بعدا به اهمیت استیج جلو پی بردند، لطفا تشریف بیاورند داخل.:n02:نقل قول:
بچه ها می خوام کامپوننت بگیرم مد نظرم Cadence cvl 6kn اینه قیمتشم 900 تومان میگه دوستمم اینو پیشنهاد میکنه نظر شمارم میخواستم بدونم
بعد یه امپیلی مونو 1201 jbl دارم میخوام رد کنم بره جاش اینو بخرم Bm zx3.t2d که قیمتو دوستم 400 میگه امپ بهتر تو این قیمتم هست ؟
و اینکه این امپ چقدر می ارزه
یه راهنمایی کامپوننت خوب تو 600 هزار تومان که صداش عالی باشه چی هست
لطفا راهنمایی کنید
راستی ساب وفرم الپاین r12 هست
البته من نظرمو رو سیستمی که دوستم پیشنهاد میکنه بستم به حر حال اینجا استاد زیاد هست ما هم تازه کار نیاز به راهنمایی 2500 می خوام هزینه کنم کم پولی نیست
احتیاج به راهنمایی دارم
با سلام
دوستان من نظرم روی 7056 کنوود هست ولی از طرف دیگه مانیتور تصویری قیمت پایین و کیفیت صدای خروجی خوب هم می خوام. پایونیر مدل AVH-X1550 یا 1650 نوشته اکولایزر گرافیکی 8 باندی هم داره خروجی ساب نمی دونم داره یا نه. چطوره بگیرم؟ مدل AVH-P3350 چی؟هم تصویری می خوام هم ارزون هم کیفیت خوب!
سلامنقل قول:
مانيتورهاي موجود كه كلا كيفيت جالبي ندارن.
اگر مصر به تصويري هستين 2Din بگيريد.
تو مدلهائي كه فرمودي فقط 1650 هست كه 720 تومن قابل تهيه هست.
3550 ايندش هم هست 930 تومن.
آقا سعيد شما دوست سعيدجان(آيديه روهام) هستيد؟نقل قول:
برند كدنس رو من براش احترام قائل هستم يعني براي كليه برندها همينگونه هست.
منتها وقتي بحث متريال، كيفيت ساخت ، سهم از بازار، رتبه هاي جهاني،اخذ جوايز و Award ها و.... پيش مياد،كدنس سهم كوچكي داره.البته كالاهاي خوب هم داره.مثل همون ساب تك كوئل 750 واتي سعيد جان.
اين كامپوننت رو من صداش رو نشنيدم ولي با توجه به مشخصاتش،به نظر تلفيقي از قدرت و كيفيت رو ميتونه داشته باشه.
البته بايد بشنوم تا نظر قطعي بدم.
ببينيد ما ايرانيها به خاطر اينكه سهم جامعي از برندهاي معتبر دنيا نداريم، محدود شديم به چند برند و چون اكثرمون با زحمت كار ميكينم و پول در مياريم (جسارت به كسي نباشه)بايد بين اين برندها بهترين و با صرفه ترين كالا رو انتخاب نمائيم.
من خودم شخصا صداي رده هاي خوب و تقريبا بالاي (نه هاي اندها)برندهاي:
JBL،اینفینیتی،كلاريون،راكف رد،DLS ،فوكال،هليكس،هرتز،آلپاين، گليدن ماسكوني،اديو سيستم،سنسوئي،پايونير،كن وود، رو شنيدم.انتخاب اصليم فوكل هست.جزو بزرگترين كمپانيهاي مطرح در Audio هست.متاسفانه ديگه اين برند وارد نميشه به خاطر قيمت تمام شده بالاش و مقرون به صرفه نبودن براي تجار. در نبود فوكال گليدن ماسكوني انتخاب بعديم هست.صداي رده هاي مختلفش رو شنيدم،البته نه همه مدلها كه وارد شدن.من با گوشهام ميشنوم و تصميم ميگيرم.
ولي كدنس رو شايد دو سه بار شنيدم.البته شرايط و نصب وقطعات مورد استفاده خيلي همه هستن.شايد اينها كه من شنيدم ضعف در اينگونه موارد داشته كه آنطور كه بايد و شايد نظرم رو جلب نكرده.
لذا بهترين راه اعتماد كردن به گوشهاي نازنينمون هست و اگر بشه قبل از خريد حد اقل يه تستي از پائينترين رده توليدات يه برند بگيريم خيلي ميتونه تو تصميم گيري هامون كمك كنه.
ببخشيد خيلي حرف زدم.
در مورد آمپليفاير بوشمن ،خيلي كيفيت و متريال خوبي نداره.
تا 600 تومن از آلپاين تايپ R ميتونيد كامپ تهيه كنيد.
هرتز سريه هاي انرژي هم هست.
سلام اقا حمید گل
کوچیکتم
بابت ساب الپاین تشکر خیلی عالیه ولی هنوز تست نکردم :)
پس به نظر شما من کامپوننت تو مایه 800 تومان چی بخرم ؟
بعد نظر من رو 2 ساب الپاین r12 به نظرتون چیه امپی واسه ساب بگیرم .و چی امپی بگیرم که کامپوننت که شما میگیو جواب بده .تو چه رنج قیمتی هم هست ؟
حمید جان؛واسه استیج جلو چی بگیرم(حدالامکان داخل ماشین به هم نخوره و 250 حداکثر بودجه مانده ته جیبم):n02:نقل قول:
حمید جان ممنون از جوابت منم منظورم همین 1650 بود (مگه 2Din با 1650 فرق می کنه؟). فقط منظور خروجی صدای خوب بود یعنی اینکه نوشته اکولایزر 8 باندی داره یعنی در حد مثلاً 7016 کنوود کیفیت صدا داره؟ می ارزه بگیرم به باند مثلاً co609 یا کامپ وصل کنم؟
[QUOTE=hamidR15;8081428]سلام
مانيتورهاي موجود كه كلا كيفيت جالبي ندارن.
اگر مصر به تصويري هستين 2Din بگيريد.
تو مدلهائي كه فرمودي فقط 1650 هست كه 720 تومن قابل تهيه هست.
3550 ايندش هم هست 930 تومن.
سلام
یه ساب پایونر308Fهستش باکسشم شرکتی کدنس
دست دوم
چقد می ارزه بگیرم؟
حمید جان بالاخره ارزش داره 1650رو 720 تومن تصویری بگیرم؟ چون هم می خوام با داشبورد ماشین مچ شه هم کیفیت صدا در حد خوب باشه یعنی co609 یا کامپ آدیو سیستم رو بهش وصل کردم خوب صداش در بیاد.
سلام
دوستان میشه دو جفت باند رو به یک پخش با دو جفت خروجی وصل کرد ؟ اصلا امکان پذیر هست ؟ ممکن هست که خرابی به وجود بیاد ؟
با سلام
من به تازگی یک 206 صندوقدار خریدم که صاحب قبلی سیستم صوتی رو از روی ماشین باز کرده! الان یه پخش sony gt572 فابریک 206 روش هست که گویا اینترفیسش وصل نیست (کنترل روی فرمان کار نمیکند)، 4 تا بلندگو داخل درها وجود داره که احتمالا فابریک هستن. مشکل من الان اینه که طرف طاقچه ی عقب رو به همراه فلز زیرش بریده برای یک جفت بلندگوی بیضی و بلندگوها رو برداشته! از کسی شنیدم که نمیشه قسمت بالای صندوق رو که بریده شده تعویض کرد بنابراین به فکر خرید یک جفت باند بیضی افتادم که این جای خالی رو پر کنه! من قصد خرید آمپلی ندارم و کلا با صدای خیلی بلند موزیک گوش نمیکنم. اهل بیس هم نیستم. تنها چیزی که واسم مهمه کیفیت و شفافیت صداست بدون تند و تیز بدون. علاوه بر این دنبال یک پخش خوب (غیر چینی) که USB بخوره هم هستم. بنابراین طبق توضیحاتی که گفتم سوالم اینه که:
اولا یک جفت بلندگوی بیضی با کیفیت بدون نیاز به آمپلی به همراه قیمت معرفی کنید؟
دوما یک پخش با کیفیت برای راه اندازی 4 تا بلندگوی داخل درها و یک جفت بلنگوی طاقچه عقب بدون نیاز به آمپلی به بنده معرفی کنید به همراه قیمت؟
سوال آخر اینکه یک اینترفیس خوب برای سازگاری کامل پخش مورد نظر با کنترل روی فرمان و LCD type A معرفی کنید؟
بسیار سپاسگزارم
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز.چرا نشه !
همین الان رو ماشینت همینجوریه دیگه!
به صورت فابریک دوتا باند جلو داری و دوتا عقب.
حالا مساله اینجاست که اگه باندایی که وصل میکنی نیاز به آمپلی نداشته باشن (مثلا 40W باشه) مشکلی پیش نمیاد اصلا.
قوربونت داداش.اگه تو باکس ساب ماشینتو نگاه کنی مارو میبینی :n02::n11:نقل قول:
تو تاپیکای دیگه فعالیت میکردم و یخورده سرمم شلوغ بود.نتونستم اینجا فیض ببرم.
ممنون از راهنمایی دقیق و کاملت مثل همیشه :n01:
کلا پس سری RS سرتره؟درسته؟
اینا که صدای خشک مثل ساب های پایونییر ندارن که نه؟
اخه صداشون رو مخه بعضی مدلای پایونییر.بعد یخورده ولوم بالا گوش دادن،باید ولومو کم کرد !
دقیقا متوجه نشدم که کدومو گفتی همینو ببند با 9105
قیمت 9105 و 5602 چنده؟
ممنون
دوستان نظرتون چیه؟نقل قول:
سلام به همه ی اساتید می خواستم یه سیستم کامل برای دوستم تهیه کنم بودجه 2/5میلیون می خواستم قطعات رو برام معرفی کنید با قیمت
کیفت ویبره بازی بیس قوی انتظاراتشه یکم هم اگه هزینش بالا رفت مشکلی نداره
بچه ها کامپوننت تو قیمت 600 تومان یا 800 چی پیشنهاد میدید ؟
اقا حمید عزیز که 2 روزه نیست دلمون واسش تنگ شده
سلامنقل قول:
عذر میخوام ازهمگی بابت تاخیر در پاسخ شما عزیزان.
سعید جان.اون ساب R12 رو عوت بده به فروشگاه جاش RS15 بردار.ببین واقعا عالیه. قیمتش هم از R15 کمتره.من صحبت کردم گفتن اگر RSرو برداره یه مبلغ ناچیز کم میکنیم ولی برمیداریم.باکسشم هم خودم برات طراحی میکنم.
کامپوننت هم دو جفت SQX 165 ببند با یه RS 100 C4 که 1.027.000 تومن هست یه صدای تضمین شده بهت تحویل میدم.
از فکر دوتا ساب هم بیا بیرون.فقط برای آمپش هم فعلا با همون جی بی ال میبندیم تا 9105 کن وود بیاره شرکت فکر کنم تموم کردن.
سزار جان چون پرایده ماشین باید در رو ببری.یه MX165 برات میگیرم یه خورده بالاتر از 250 میشه.357 تومن ولی کیفیت صدا رو تضمین میکنم. آمپ هم ML 75.4 ببین چه صدائی بهت تحویل میده.پخشتون چی بود؟نقل قول:
[QUOTE=omidfathi;8081767]حمید جان ممنون از جوابت منم منظورم همین 1650 بود (مگه 2Din با 1650 فرق می کنه؟). فقط منظور خروجی صدای خوب بود یعنی اینکه نوشته اکولایزر 8 باندی داره یعنی در حد مثلاً 7016 کنوود کیفیت صدا داره؟ می ارزه بگیرم به باند مثلاً co609 یا کامپ وصل کنم؟
نقل قول:من از دوستان سوال کردم میگن کیفیت خوبی نداره. اگر تصویری میخواهید صبر کنید بار جدید پایونیر گفتن تا آخر این ماه میرسه و سریه 6 تصویری رو براتون میگیرم.نقل قول:
سلامنقل قول:
1-من عرض میکنم ولی تو این رنج قیمت کیفیت و قدرتش رو تضمنی نمیکنم.JBL 938 یا کن وود M6934A
2-پخشی که 6 خروجی داشته باشه تاکنون تولید نشده:n02:.کن وود 7056 قیمت 500 تومن.
3-اینترفیس هم مدلش رو فراموش کردم ولی جنس خوب هست.50 تومن.
آقا چوبکاری نفرمائید،شما رو چشم بنده جا داری قربان.:n12::n16:انشاءالله هر کجا هستی موفق باشی.نقل قول:
مخلصم. بله RSواقعا نسبت به قیمتش عالیه.اصلا صدای خشک ندارن.پایونیر که دیگه تعطیل شده اسی جان
منظورم ساب گلیدن RS 12 یا RS 12 Free Air.
اگر هم 15 اینچ باز هستی مدل 15Free Air هم باز به نسبت قیمتش بی نظیره.545 تومن.
دوست عزیز ماشینشون چیه؟نقل قول:
چه قطعاتی الان دارید؟
من سمند دارم 2 جفت 718 دارم با 2 تا ساب 307 تو باکس آمپلیم هم tornado 3600 هست که خیلی خوبه راضم حالا میخوام ساب ها رو رد کنم به جاش یه باندی بگیرم که بیسش خوب باشه البته این 718 خیلی خوبه اما میخوام قدرت بیشتری داشته باشه میخواستم 2 جفت 6975 ببندم یا دو جفت 7100 کنفوود میشه راهنماییم کنید سپاس.
اقا حمید خیلی ممنون
یه سوال
اون قیمتی که داداین واسه امپ بود فقط یا امپ با کامپوننت ؟؟!
ماشین 132 داره ولی شما چینش سیستم واسه سمند باشه
با سلام به دوستان
برای 405 یک سیستم کیفیتی بدون ساب تا 1.7 میخواستم
هدیونیت رو فکر کنم 7056 کنوود مناسب باشه
ولی کامپوننت و اسپیکر و امپلیفایر رو نمیدونم چی بگذارم!
در ضمن فقط کیفیت رو دوست دارم و برای بیس مناسب با توجه به اینکه ساب ندارم.. هم باید اسپیکرها مناسب باشند فکر کنم dls مناسب باشه
پیشنهاد دوستان چیست؟
:n12:
ممنون حمید جان؛فوق العاده ای:n12:
برای سمند هم این کامپونت خوبه و نیازی به برش درب سمند داره یا خیر؟
پخشم p80 هست. سپاس فراوان از راهنمایی عالیت.:n11:
آمپلی فایر تا 450هزار تومان چی پیشنهاد می کنید که قدرت زیادی داشته باشه و4خروجی باشه ویا بیشتر خروجی داشته باشه ؟
وقیمت آمپلی فایرbooster bsa-944چنده دست دومش.برای یکی دیگه می خواهم
سلام،دوستان من یه هدیونیت JVC KD R446 خریدم که فقط یه جفت خروجی برای امپ داره،میخواستم بدونم میشه این یه جفت رو بدم به ساب یا فقط به باند میشه وصل کرد؟ چون با خروجی خود پخش برا باندا راضیم و میخوام اگه بشه یه ساب ببندم کنارش
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
با اجازه حمیدخان،نقل قول:
اگر ساب نمیبندین بنظرم برای استیج عقب کواک آدیوسیستم co609plus بگیرید با آمپ پایونیر۵۶۰۲ معرکست. کابل RCA جنس خوب مثل گلیدن هم خیلی موثره. من این مجموعه رو با ۸۰۱۹ کنوود رو ال۹۰ دارم. تازه استیج جلو بلندگوهای فابریک خود ماشینه. هم کیفیت هم قدرت. البته اینا رو مدیون راهنماییهای حمیدجان هستم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست عزیز با توجه به داشتن دو تا ساب هنوز احساس کمبود قدرت میکنید؟مسلما دو جفت اسپیکر اصلا نمیتونه توقع شما رو پوشش بده!!
من پیشنهاد میکنم کلا سیستم تون رو بفروشید و یه بازنگری کلی داشته باشید.البته ممکنه متضرر بشید ولی برای رسیدن به سطح توقعتون باید این ریسک رو پذیراباشید.
بله آمپ بودنقل قول:
کامپوننت جفتی 735 هست
خیلی بد شد.سمند رو نمیشه کامپوننت 16 بست. 13 هم بد جا میشه.نقل قول:
DLS خوبه ولی دیگه وارد نمیشه.نقل قول:
یک جفت RS165Slim از برند گلیدن برای جلو نصب کن .قیمت 552 تومن
یه آمپ گلیدن ML75.4 با 513 تومن و یک جفت MC 609 هم برای عقب 365 تومن.
پک برق 4 گیج هم لازم دارید که 90 تومن هست
دو جفت کابل RCA جفتی 35
کابل اسپیکر خوب هم متری 9000 تومن .
کوچیکتم.شرمنده ام نکن :n16::n12:نقل قول:
نه سمند رو بالا هم عرض کردم نه 12 س نه 13.کلی دردسر داره جادادن اسپیکر.
قدر پخشت رو بدون.دیگه رو دست p80 و RS II تولید نشد.
8604 iمیتونید بگیرید که 4 تا 100 وات میده 400 تومن.نقل قول:
9604 هم هست 4 تا 130 وات خروجی میده 530 تومن.
اون مدل هم که فرمودی رو طرفش نرو کیفیت نداره.
بله میتونیدنقل قول:
قابل توجه دوستانی که به طور ناشیانه و بازاری دو جفت باند رو تاقچه عقب میندازن و فکر میکنن صدا دو برابر میشه! در صورتی که لگاریتمیه و تأثیر کمی داره و با افزایش مقداری در وات ورودی می توان به همین نتیجه دست یافت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه ضبط دمو رنگی usb خور میخوام لطفا راهنمایی کنید
سلام حمید اقا 132 با 2 تومن بودجه چی ببندم سیستم هیچ قطعاتی نداره ماشین