میشه نظرتونو راجب Nikon D5200 بگید و حدود قیمتشو هم بگید لطفا؟
میخوام مزیت هاشو نسبت به 5100 بدونم.
میشه نظرتونو راجب Nikon D5200 بگید و حدود قیمتشو هم بگید لطفا؟
میخوام مزیت هاشو نسبت به 5100 بدونم.
یهو تک اف کشیدی بودجه از 800 رفت رو 3000:sq_2:نقل قول:
شما اگه بودجش رو داری و بعدها میخوای عکاسی رو جدی دنبال کنی اصلا از فکر اینا بیا بیرون وبه فکر خرید DSLR از بین کنون و نیکون باش(خرید لنز برای DSLR راحت تره و دستت بازتره - فروش دست دوم DSLR ها خیلی راحته اما این فوجی رو به سختی با افت قیمت زیاد شاید بتونی بفروشی)
اگر بودجش رو داری من برات یه پیشنهاد بی نظیر دارم
D7000با لنز کیت 105-18 تقریبا 3500
یا
بدنه خالی D7000 به قیمت حدود 2500 الی 2600
و
لنز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا 2 تومن
ترکیب D7000 با لنز فوق ترکیب رویایی برای عکاسی معماری هستن این لنز رو به بچه هم بگی میگه از مشابه کنونی و نیکونیش بهتره!
اما در صورت نبود بودجه لنز فوق رو با یه بدنه DSLR ارزون قیمت بخرید شاید 1400 هم بتونید یه بدنه Entry level بخرید(مهم لنز هست)
آره بودجم 1تومان بود و یه مقدار پول هم واسه خرید یه وسیله دیگه کنار گذاشته بودم.تصمیم گرفتم یه چیز آخرو عاقبتی بخرم.نقل قول:
فک نکنم پولم به d7000 با لنز برسه. نهایت بودجم 2تا 2300 اینا هست خودمو بکشم 2500.
خودم بین 650d و d5200 موندم کدومم بهتره!!!
اگه میشه با دلیل بم بفهمونید.
لطفا این رو هم برام روشن کنید چرا بعضی ها میگن مگاپیکسل بالا خوب نیست؟!!! مثلا همین 5200 نیکون 24 مگا هست و 650 کانن 18 مگا هست!!الان کدوم بهتره؟
سلام دوستان
من جدیدا تصمیم گرفتم دوربین بخرم دانشجوی معماری هستم این ترم واقعا نیاز به یه دوربین خوبو حس میکنم (عکس تو شب، لنز واید و زوم قوی و ..)
چیزی از دوربین سردرنمیاوردم یه چندروزی سرچ کردم که مفاهیم اولیه و فاکتورای مهم دوربین رو بفهمم
حالا به نظرم کنن sx40hs دوربین خوبی اومد،در کنارش خونده بودم که nikon p500 هم رقیبشه
حالا به کمک شما دوستای جدیدم احتیاج دارم
بین این دو دوربین کدومو بخرم و این که آیا مدل دیگه ای هست به نظرتون که به دردم بخوره؟
در ضمن من اگه مثلا یکی از دوربینای بالارو بخرمآیا امکانش هست لنزی با قابلیت مثلا زوم 50 برابر اپتیکال بزارم روش؟هزینه لنزها خیلی بالا هست؟نقل قول:
عکس تو شبنقل قول:
لنز واید
زوم قوی
رشته ی معماری
اگه بودجتون بی نهایت بود یه دوربین برات معرفی میکردم که همه ی فاکتور هارو داشته باشه اونم در حد فوق العاده.اما در حالت عادی برای یک دانشجو:
دوربین p500 یا p550 دارای زوم بالایی هستن اما در گزینه های بعدی عملکرد خوبی ندارن
شما اگه رده ی کامپکت میخوایید بهتره برید سراغ دوربین هایی مثل Fujifilm FinePix X10 برید اما قضیه اینه که زوم پایینی دارن و یا بهتر از اون دوربین Canon PowerShot G1 X اما باز مشکل زوم پایین رو دارید
خب حالا این وسط یه پیشنهادی بوجود میاد . شما بیشتر رو لنز تمرکز کنید.مثلا لنز زوم با محدوده ی گسترده رو برید دنبالش و بعد براش یه دوربین پیدا کنید.
مثلا یه Canon EF 70-200mm f/2.8L USM بخرید (البته قیمتش سرسام آوره) و یه دوربین دست دو ای مثله canon 550d ای چیزی که این لنز بهش بیاد بخرید .اما یادتون باشه که ممکنه یلی زیاد به خرج بیوفتید
اما اگه بودجتون کمه مثلا باریم 2 تمن.میتونید یه دونه canon 600d بخرید با لنز خودش که 18-55 هست و عکاسی کنید .
من خودم رشتم عمرانه و همین چند هفته قبل نیاز شدید به عکاسی داشتیم .دوربینم 600d هست (حالا اصرار ندارم شما همنو بخرید.میتونید مثلا به نیکون یا ... فکر کنید) و عکس گرفتم .چون دقت 18 مگاپیکسلی رو داره ، میتونید تا حد قابل قبول عکستون رو بزرگ کنید و محل مورد نظر رو زوم کنید
نمونشو براتون میذارم:
عکس پایینی یه نمونس .محلی که دایره ی قرمز کشیدم مد نظرم هست که تو کامپیوتر بزرگنمایی کردم که افت کیفی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم محل مورد نظر:
نقل قول:دوست عزیز هر چی مقدار دقت حسگر بالا میره به مراتب نویز در نور کم رو خواهیم داشت.مثلا 12 مگاپیکسل عکسهای بهتری نسبت به 18 در شرایط نوری کم میگیره.البته فاکتورهای زیادی مثله پردازشگر هم هستن که دست به دست هم میدن و این کمبود رو برطرف میکنن.مثلا nikon d800 با 36 مگاپیکسل دیگه نمیاد عکسهای مزخرفی تو شب بگیره.نقل قول:
حالا هر چقدرم پیکسلاژ بالا باشه ، میتونید عکستون رو بیشتر بزرگنمایی کنید.یعنی تمرکز پیکسل ها بالاست و با بزرگنمایی افت کیفیت کمتر میشه.
لنز dslr ای که 50 برابر زوم کنه؟؟؟!!!! یعنی خونتون رو بفروشید و لنز بخرید دیگه:دی (شوخی)
لنز های دوربین های حرفه ای چون تکنولوژی پیشرفته دارن همچنین عدسی هایی که توشون بکار رفته بسیار مرغوب و عالی هستن قیمتشون هم بسیار عالی ونامرغوبن:دی
اینو توجه داشته باشید که نیکون بیشتر تمرکزش رو عکاسیه و کنون رو فیلمبرداری.شما یه دونه nikon d5100 بخرید با لنز کیت خودش میشه 1900 تمن و برید حالشو ببرید.
ممنونم بزرگوار. آخه من زوم این دوربین رو دیدم Canon Powershot SX50 HS و قیمتشو زدن 1.5 میلیون(زیاد نبود) فک کردم شاید لنزش بصورت جدا با حدود 1 تومان قابل تهیه باشه!!نقل قول:
راستی خواهش میکنم از بین 650d و d5200 یکیو پیشنهاد بدین!! از اونجایی که به گفته ی شما نیکون توی عکاسی بهتره در این مدل 5200 هم از لنز 24 مگاپیکسلی استفاده کرده آدمو وسوسه میکنه!!ولی بازم بصورت قطعی نمیدونم کدام رو انتخاب کنم.!!لطفا شما که واردت از من هستین ببینید کدام واسه من( دانشجوی معماری و یک آماتور) بیشتر میصرفه و میتونم تا 3 سال باش کار کنم؟
پیشاپیش سپاسگذارم:sq_8:
:دینقل قول:
عزیز این دوربین لنزش از خودشه.یعنی جدا نمیشه.اگه شما 40 برابر فقط زوم کنید و عکس بگیرید افت کیفیت رو کاملا احساس خواهید کرد.
5200 پیشنهاد میشه
اما برای شما 5100 هم کافیه .ولی میخوایید به روز باید همین 5200 بسیار عالی هست براتون.اما اگه نظرتون رو فیلمبرداری بود بهتون 650 کنون رو پیشنهاد میدادم
5200 دقت حسگرش 24 مگاپیکسله نه لنزش:دی
حالا عکساتونم میتونید بیشتر بزرگنمایی کنید.حتی بیشتر از دوربین من
و حتما در آینده یه لنز کار آمد و عالی هم بخرید . بعدا هم میتونید بفروشید و یه نیکون 600 دی ای چیزی بخرید.کسی چه میدونه.یا یه canon 5d mark 3 با لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L USM که بیش از 20 تمن براتون درمیاد:دی
وای مرسی از راهنمایی کاملتوننقل قول:
دقیقا موردی که به زوم احتیاج دارم همین نمونه ایه که شما گذاشتین
میخوام برم از ساختمونای درحال ساخت عکس بگیرم ولی دوربینم جواب نمیده
من الان میرم این دوربینا و لنزایی که گفتینو میبینم ممنون:sq_25:
سلام، من میخوام یه اننخاب کنم بین اینها شما کدام رو پیشنهاد می کنید؟
Canon 1100D
Canon 550D
Canon 600D
Nikon 3200
Nikon 3100
Nikon 5100
من در زمینه خاصی نمیخوام عکاسی کنم. فقط بسیار علاقه دارم به عکاسی و فعلا با کامپکتم عکس میگیرم...
و اینکه به نظرتون ممگته قیمت ها کاهش پیدا کنه؟؟
ممنون.
واقعا اگه یه چیز آخر و عاقبتی میخوای شده قسطی بخر اما D7000 با لنز 55-18 حتی شده بخر بعدا براش لنز بگیرنقل قول:
اما اگه نمیتونی و بین کنون و نیکون هایی که گفتی موندی هر دو برند برای عکاسی خوبند و اختلاف بسیار ناچیز و در لنزهاست
از کنون به نظرم پول اضافه به این دوربین نده همون 550D هم کار شما رو راه میندازه نیازی نیست 500 تومن بیشتر بدی به 650D فرقشون هم بیشتر تو فیلم برداریه (600D و 550D هم فرق خاصی ندارن)
از نیکون هم D5200 واقعا دوربین خوبیه و نیکون D5100 یه آپگرید حسابی کرده اما حداقل تا 2 الی 3 ماه دیگر فکر نکنم در ایران یافت بشه قیمتش هم طبعا بالا خواهد بود هنوز قیمت رسمیش هم اعلام نشده!
شما Nikon D5100 رو بگیر و شک نکن اگر تونستی با 105-18 بگیر که حالا حالاها به لنز نیاز نداشته باشی اگر نتونستی هم با کیت 55-18 بگیر الان سایت های رسمی برای کیت 1850 قیمت زدند (300 تومن تو یه هفته افت قیمت داشته)
به نظرم سریع خرید کن ممنوعیت واردات با ارز آزاد ممکنه باعث شه دوباره قیمتا بره بالا الان قیمتش خوب هستش
ببین سنسور این دوربین ها APS-C هست و یه سایز استاندارد داره هرچی مگاپیکسل بالاتر میره تعداد پیکسلی که در هر اینچ مربع از سنسور باید ذخیره بشه بیشتر میشه و این مورد یکی از دلایل افزایش نویز تصویر هست (مثلا D3200 با اینکه پردازشگرش نسبت به D3100 جدیدتر هست اما وضعیت نویزی بدتری داره چون 8 مگاپیکسل تراکم پیکسلش بیشتره)
12 مگاپیکسل هم برای چاپ متری کافیه بالاتر پیشکش!
D800 هم که دوستمون گفتن کلا داستانش فرق داره!
نمیدونم چرا یاد اون بنده خدایی افتادم که دکمه پیدا کرده بود رفت واسش کت بدوزه:sq_2:نقل قول:
مرد مومن این لنز الان 6 تومنه قرار نشد اول کار پیشنهاد مازاراتی بدی پراید سوارها رو فراری بدی که:sq_2:
شوخی بود دوستان به دل نگیرندها:sq_25:
لنز دوربین های DSLR رو از این به بعد بر اساس فاصله کانونی بشناسید (تقسیم حداکثر فاصله کانونی لنز به حدقلش میشه قدرت زوم!)نقل قول:
مثلا همان 16-11 که گفتم یعنی فاصله کانونیش بین 11 تا 16 متغیر هست
شما بگین چه لنزی با چه فاصله کانونی ای تا راهنمایی کنیم!
ضمنا دوستان گفتن لنز با کیفیت قیمتش هم بالاست
بودجه؟ در اینده قصد خرید لنز دارید؟نقل قول:
روی عکس شارپ سازی انجام دادی؟نقل قول:
عکسها توسط lightroom 4 ویرایش شدن.شارپ و اصلاح لنز و ...نقل قول:
بدون اصلاح و شارپینگ
دوستان fz60 و fz200 وارد بازار داخل شدن؟ قیمتش اگه هست چقدره؟
یه سوال دیگه :عکس های سه بعدی به نمایشگر های سه بعدی نیاز داره دیگه؟
نخیر اما بیاد هم FZ200 با قیمت 600 دلاری مشتری های کمی خواهد داشت احتمالانقل قول:
سلام به عزیزان
فروشنده ای در خارج از کشور به من دوربین Panasonic lumix GH3 پیشنهاد داده نظر اساتید در مورد این دوربین چی هست؟ باید دوربین رو pre order کنم تا 1 ماه دیگه به من تحویل بدن.
کاربرد من استفاده همزمان برای عکاسی و فیلمبرداری هست.
دوستان ببخشید اما من یه سوال دارم که نمیدونم کجا باید بپرسم
من یه کنن با گارانتی پارس الرمس از فروشگاه مرکزیش تو جمهوری خریدم الان اس ام اس میدم برای اینکه بگه گارانتیش اصله جواب نمیده
یعنی من سریال دوربینمو اس ام اس میکنم اما جوابی نمیگیرم
یعنی قلابیه دوربینم؟:sq_3:
با سلام
حدود 1100 که فیلم برداریشم خوب باشه چی پیشنهاد میدین؟!
سلام
برای شروع عکاسی، اگه یه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای بخریم بهتره یا یه دوربین برای مبتدی ها؟ (چون قیمت حرفه ای ها برام سنگینه)
من نیکون دی 7000 با کیت 18-105 رو انتخاب کردم، انتخاب خوبیه؟
این لنز تا چه زمانی جواب میده؟
وسایل جانبیی که حتما لازمه موقع خرید دوربین بخرم، چه وسایلیه؟
آیا میشه دوربین رو قسطی خرید؟
نورنگار رو برای خرید مناسب میدونید یا نه؟
گارانتی چقدر اهمیت داره؟
الان زمان خوبی برای خرید دوربین هست؟ ممکنه ارزون یا گرون بشه؟
ممنون
با سلام به دوستان و اساتید
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
کاربر خانگی هستم (سفر و مهمونی)؛
فیلم هم برام مهم هست (کیفیت و روانی پخش و نیز صداش)؛
خودم نظرمم رو کانن هست؛ (البته با اینکه میدونم ضبط صداش مونو هست)
عکس سه بعدی و پانورامای سونی هم برام مهم نیست
در کل سوالم از لحاظ کیفیت لنز و سنسور و نوع پردازشگرهاشون هست
پیشاپیش سپاسگزارم از پاسخ هاتون
این دوربین کیفیت فیلمبرداری بسیار خوبی داره.و همچنین امکانات بسیار خوب.درسته میگن با دوربین canon 5d mark3 قابل رقابته ولی به نظر من صحیح نیست این حرف.مشک آن است که خود ببوید.میتونید از یوتوب نمونه فیلمهاشو ببینید.فیلمش خیلی عالیه اما دیگه بگیم مارک 3 رو توجیبش گذاشته حرف نادرستهنقل قول:
زنگ بزنید از فروشگاهی که دوربین رو خریدید بپرسیدنقل قول:
مثلا دوربین Fujifilm FinePix HS30EXR .البته در حد خوب.نه خیلی خوب و عالینقل قول:
اگه سرعت فیلمبرداری براتون مهمه ، دوربین Sony Cyber-Shot DSC-WX50 مناسب خواهد بود.(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS با 24 فریم فیلم میگیره که برای کاربرد خانگی واقعا آزار دهنده و کسل کنندسنقل قول:
از نظر عکس هم مدل کنن بهتر عمل میکنه اما نه در حد خیلی زیاد
[/QUOTE]اگه سرعت فیلمبرداری براتون مهمه ، دوربین Sony Cyber-Shot DSC-WX50 مناسب خواهد بود.(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS با 24 فریم فیلم میگیره که برای کاربرد خانگی واقعا آزار دهنده و کسل کنندس
از نظر عکس هم مدل کنن بهتر عمل میکنه اما نه در حد خیلی زیاد[/QUOTE]
ممنونم از پاسخ سریعتون
از لنزها و پردازشگراشون چیزی نشنیدید؟
دارم نمونه فیلم کانن رو دانلود میکنم؛ اگه از دید من هم بد باشه مسلما سونی رو خواهم گرفت
منتظر نطرات تکمیلی شما و سایر دوستان هستم
نقل قول:
ممنونم از پاسخ سریعتون
از لنزها و پردازشگراشون چیزی نشنیدید؟
دارم نمونه فیلم کانن رو دانلود میکنم؛ اگه از دید من هم بد باشه مسلما سونی رو خواهم گرفت
منتظر نطرات تکمیلی شما و سایر دوستان هستم
منظورتون رو از دوربین حرفه ای نمیدونم اما اگه DSLR مدنظر شماست به سه دسته Entry level ، Mid Range و Pro تقسیم میشننقل قول:
D7000 جزو رده Mid Range و دوربین فوق العاده خوبی هست و برای شروع اگه آشنایی زیادی با عکاسی ندارید با این لنز بیشتر از نیازتون هم هست ( حداقل یک سال طول میکشه شما با تمام کاربرد های دوربین آشنا بشین و اونوقت میتونین بسته به نیازتون لنز بخرید)
کیف، مموری، برچسب محافظ LCD و یک فروند دستمال مخصوص لنز! بعدا اگه دیدید به سه پایه نیاز دارید اونم میخرید خوب
بله همون فروشنده فروش قسطی هم داره و یکی از بهترین گارانتی و بیمه ها هست
بسیار بسیار لازمه مخصوصا بیمه!
فکر نمیکنم اگر هم ارزون بشه خیلی ارزون شه این چند وقته خوب اومده پائین به نظرم اگه لازم دارید بخرید ارزش نداره واسه مثلا 100 تومن صبر کنید برتر باز گرون شه!
بعضی از این دوربینها که شما مورد نظرته تو یک کلاس نیستن...نقل قول:
بین canon ها 1100D اختلاف زیادی با 550D و 600D داره مخصوصا تو کیفیت فیلمبرداری و دقت فوکاس دوربین ضعیفی به حساب میاد بین Nikon ها به نظر من 3200 دوربین نسبتا بالانسی هست ولی طبیعتا 5100 تو نور کم از همه بهتره اگه بیشتر برای فیلمبرداری میخوای Canon 600D انتخاب خوبیه اگه برا عکاسی میخوای 5100 نیکون.
افزایش قیمتها هم بیشتر به دلیل مسائل سیاسی هست بین افراد معمولی هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چه اتفاقی میوفته یا به شدت افت پیدا میکنه یا افزایش بیشتر پیدا میکنه!
اگه کیفیت فیلمبرداری برات مهمه:نقل قول:
Panasonic FZ150
Sony HX200 یا Sony HX100
Sony HX20 میگن مدل HX30 هم به ایران اومده!
Canon SX40 میگن SX50 هم به ایران اومده
اگه کیفیت عکاسی برات مهمه:
Canon SX40
Panasonic FZ150
Sony HX100
بین این دوتا دوربین سونی تقریبا از هر جهتی بهتره.کیفیت فیلمبرداری , عکاسی , سرعت فوکاس و عکاسی متناوب , عمر باتری تنها موردی که Canon شاید کمی از سونی بهتر باشه کیفیت لنزش هست.نقل قول:
خیلی ممنونم از توجه و پاسختون...نقل قول:
بله کلا منظورم dslr بود ..
GH3 از نظر قابلیتها و کیفیت فیلمبرداری تقریبا یک دوربین بی نقص هست مخصوصا با توجه به قیمتش این دوربین از کدکهای 50Mbs و 72Mbs استفاده میکنه و کیفیت فیلمبرداری اون رو با استناد به این منابع:نقل قول:
و ....
با دوربین Full Frame ـی مثل Canon 5D Mark III و در مواردی با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای!! مثل Blackmagic Cinema و نیمه حرفه ای Sony FS100 و VG900 که حداقل قیمتی 3-4 برابر بالاتر دارن مقایسه میکنن!!!! از نظر کیفیت عکاسی هم در وضعیت خوبی هست و با وجود سنسور Micro 4/3 با دوربینهای رده بالایی که سنسور APS-C دارن قابل قیاس هست.
بسیار ممنونمنقل قول:
وقتی کیفیت عکس و فیلم سونی رو میفرمایین بهتره، پس یعنی کیفیت لنزش هم خوبه دیگه؟ نه؟
با تشکر از دوستان برند رو انتخاب کردم: "سونی"
حالا جسارتا یه مطلب دیگه: :11:
WX70 همه چیزاش با 50 یکیه فقط صفحه "3 و تاچ داره؛ در عمل (و نه تو تبلیغات)، کارکرد با تاچش رضایت بخش بوده؟
چون اگه عکس العملش خوب و منوها یوزرفرندلی باشه، با صفحه نمایش "3 و 921K تو فضای باز با نور زیاد راحتتر میشه کار کرد.
تو لینک زیر قیمت ها رو دیدم؛ مال 23 آبان سال جاریه:
واقعا قیمت 70 از 50 پایینتره؟!! دلیلش به خاطر اشکال تو تاچشه یا چیزه دیگه ایه؟
امیدوارم این سوالم رو هم بی پاسخ نذارید؛ الان بین wx50 و wx70 موندم.
پی نوشت:
اگه قیمت این دو مدل رو هم دارید، ما رو هم آگاه کنید.
با سلام خدمت اساتید
مود i+ در دوربین های سونی (hx9v) در چه مکانهایی کاربرد داره؟
برای کمتر شدن رنگ قرمز چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
مرسی
تمامی دوربین هایی که نام بردند در یک رده و در رده Entry level DSLR جا دارندنقل قول:
لنزش هیچ مشکلی نداره شاید من خوب عنوان نکردم چون canon لنزش کم وایدتره گفتم لنز canon بهترهنقل قول:
البته این دسته بندی ها شاید کمی سلیقه ای باشه ولی خوب این نظر شماس که همه اینها Entry level هستن , درسته که اینها از نظر Body Type همشون Compact SLR هستن و سنسور هموشن هم در سایز APS-C دسته بندی میشه ولی D5100 چیزی بین D3100 و D7000 هست و بر عکس سری 3100 نیکون (حتی مدلهای یکسال بالاتر یعنی D3200) که با حداکثر ایزوی 12800 و Raw 12 bitـی عکس میگیرن سری 5000 و 7000 با حداکثر ایزوی 25600 و Raw 14 bit ـی عکس میگیرن که نشون میده از نظر سنسور و پردازنده یک کلاس از سری 3000 بالاتر هستن بنابراین دست کم از نظر خود نیکون mid level به حساب میان من توی بعضی سایتها مثل dpreview هم که نگاه میکردم جزو mid level ها دسته بندی شدن.نقل قول:
حقیقتا از همه دوستان و اساتیدی که در بخش عکاسی و فیلمبرداری فروم فعالیت دارن تشکر می کنم . سطح علمی و کیفیت پاسخ ها رو با گذشته ای حتی نه چندان دور مقایسه کنید ... باز هم خسته نباشید میگم و آرزوی سلامتی برای همه دوستان دارم .
شاد ، سلامت و پیروز باشید .
برای اصلاح کنتراست در نماهای HDR مثلا از نمایی عکاسی میکنید که نور در یک قسمت زیاد هست فوکاس در قسمت پر نور باعث کم شدن جزئیات در سایه ها میشه و رنگهای طیف خاکستری تیره و نزدیک به مشکی رو مشکی نشون میده (Black crush) و فوکاس روی قسمت کم نور باعث زیاد شدن نور میشه و جزئیات در طیف خاکستری روشن و نزدیک به سفید رو از بین میبره ( White crush) مثلا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول و دوم از سمت راست به ترتیب White Crush و Black Crush رو نشون میده عکس سوم کنتراست اصلاح شده.
برای عکاسی در محیطهای کم نور و کاهش نویز تصویر هم کاربرد داره.
برای کم کردن رنگ قرمز هم باید از تنظیمات وایت بالانس استفاده کنید.
مرسی که جواب دادین.
یعنی همون کار مود hdr رو انجام میده؟
ممنون از پاسخ شما خودم در اینترنت و بین چند فروشنده تحقیقاتی کردم تقریبا همه جا از کیفیت و قدرت این دوربین در فیلمبرداری به صورت وحشتناک شدیدی تعریف کردن و دیدم که چند فیلمساز حرفه ای با مدل قبلی یعنی gh2 چند فیلم بلند سینمایی ساختن که البته میگن مدل gh3 از دوربین قبلی بسیار قویتر هست فقط چیزی که کمی منو نگران کرده کیفیت عکسها هست کیفیت عکسها در این دوربین در چه حدی هست؟ در حد دوربینهای هم قیمت خودش هست یا خیر؟نقل قول: