بازی استقلال 9 دی هست و در حدود 11 روز باهاش فاصله داریم از یک شنبه دیگه می تونید پیشبینی کنید :11:
بازی استقلال 9 دی هست و در حدود 11 روز باهاش فاصله داریم از یک شنبه دیگه می تونید پیشبینی کنید :11:
چندتا عکس از بازی استقلال و داماش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي
قلعهنويي: ليدرهاي دو تيم بايد با هم هماهنگ ميشدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از آغاز مسابقه بايد كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس با هم هماهنگ ميشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 4 بر 2 تيم منتخب سرخابي برابر تيم منتخب ليگ در جمع خبرنگاران گفت: بازي زيبايي بود. تماشاگران 6 گل ديدند. اين مسابقه مسايل فني زيادي ندارد. من ميخواهم درباره حركت زيباي سازمان ليگ و بنياد غدير صحبت كنم كه كار بسيار خوبي انجام دادند تا همه بدانند ما شيعيان ارادت خاصي به اميرالمومنين(ع) داريم.فوتبال امروز فوتبال عشق بود.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر گفت: اين دو تيم سال هاست است كه با يكديگر رقابت دارد. در زمان علي پروين نيز چنين اتفاقي افتاد. بايد پيش از مسابقه بين ليدرها و كانون هواداران دو تيم هماهنگيهاي لازم انجام ميشد تا شاهد چنين اتفاقاتي نبوديم.
حاشيه ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابی
قلعهنويي مانع شعار هواداران استقلال عليه پيرواني شد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال تهران از تماشاگران تيمش خواست عليه افشين پيرواني شعار ندهند.
به گزارش خبرگزاري فارس در اواخر ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي هواداران استقلال افشين قطبي را تشويق كردند و خواهان بازگشت او به پرسپوليس شدند. آنها عليه پيرواني نيز شعار سر دادند كه امير قلعهنويي از تماشاگران تيمش خواست اين حركت خود را متوقف كند.
*مراسم قرعهكشي اهداي يك دستگاه خودرو به تماشاگران در حالي برگزار شد كه اكثر حاضران ورزشگاه را ترك كرده بودند و شمار اندكي از هواداران كه بيشتر آنها هوادار استقلال بودند، حضور داشتند.
*احمدرضا عابدزاده به شوخي به برگزاركنندگان مراسم قرعهكشي گفت: لطفا يك خودرو هم به من هديه بدهيد.
محمدحسن انصاري فر: به جذب بيك زاده همچنان اميدوار هستيم
مدير عامل باشگاه راه آهن شهر ري با اشاره به تلاش اين باشگاه براي به خدمت گرفتن هافبك استقلال تهران براي نيم فصل دوم ليگ برتر گفت: همچنان اميدواريم تا "هاشم بيك زاده" را با موافقت مسئولان ليگ برتر و باشگاه استقلال به راه آهن منتقل كنيم.
محمد حسن انصاري فر، مدير عامل باشگاه راه آهن شهرري به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نيم فصل نخست ليگ هشتم و در ابتداي رقابت ها تيم ما نتوانست نتايج خوبي بدست بياورد ولي با تعويض كادر فني و شوكي كه كادر فني جديد به بازيكنان وارد آورد تيم ما به مرور هماهنگ تر شد و توانستيم نتايج ضعيف ابتدايي فصل را جبران كنيم هر چند بايد بهتر از گذشته در نيم فصل دوم نتيجه بگيريم و در رتبه هاي بالايي جدول باشيم.
وي افزود: براي تقويت تيم با هماهنگي كادر فني قصد داريم بازيكنان جديدي را در پست هايي كه در آن دچار ضعف هستيم جذب كنيم تا در رقابت هاي آتي حضور پرقدرت تري داشته باشيم هر چند تيم جوان كنوني ما پتانسيل بالايي دارد و مي تواند پشتوانه مناسبي براي ما در آينده باشد.
"انصاري فر" درباره شرايط حضور اين تيم در شهر ري گفت: هنوز استانداردهاي ورزشگاه شهرري براي بازي هاي راهآهن مناسب نيست ولي در تلاش هستيم تا با كسب استانداردهاي لازم هرچه سريعتر مجوز بازي در شهرري را كسب كنيم.
علي عليزاده:
اميدوارم با استقلال قهرمان ليگ برتر شويم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد اميدوارم در اين فصل به آنچه كه شايسته آن هستيم دست پيدا كنيم.
علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال استقلال به باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال به لحاظ فني و بازيكن مشكل خاصي ندارد و اين تيم به واقع شانس اول كسب قهرماني در ليگ برتر است.
وي ادامه داد: استقلال با حضور امير قلعه نوعي از انسجام و قدرت بالايي برخوردار شده است كه هيچ حريفي در مقابل ما كار آساني پيش رو ندارد.
مهاجم تيم فوتبال استقلال خاطر نشان كرد: تعطيلات نيم فصل بهترين فرصت براي كسب آمادگي دوباره و قدرت بيشتر براي ادامه مسابقات و حضور پرقدرت در جام باشگاه هاي آسيا است
قلعه نوعي:
اميدوارم برنامه دقيقي براي ادامه فصل تدوين شود
سر مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در نيم فصل نخست مسابقات با توجه به برنامه ريزي خوبي كه براي انجام مسابقات شده بود، اما گهگاهي شاهد تعطيلات بيش از حد و شايد بي مورد بوديم كه اين موضوع باعث وقفه در روند حركتي تيم ها مي شد.
امير قلعه نوعي به باشگاه خبرنگاران گفت:اميدواريم در نيمه فصل دوم مسابقات ليگ با توجه به حساسيت ديدارها مسئولان سازمان ليگ برنامه ريزي مناسبي داشته باشند و مجددا شاهد وقفه هاي بي مورد و طولاني مدتي كه به حضور تيمها مي شود، نباشيم.
وي تصريح كرد: استقلال براي نيم فصل توانست در جايگاه خوبي قرار گيرد،ما بايد به اين روند ادامه داده و سعي كنيم تا پايان فصل بدون نوسان راه خود را براي رسيدن به قهرماني هموار كنيم و بار ديگر شاهد قهرماني استقلال در ليگ برتر باشيم
خسرو حيدري:
ليگ امسال قابل پيش بيني نيست
خسرو حيدري هافبک راست استقلال تهران که نظر قلعه نوعي را در فصل جاري جلب کرده و در اکثر بازيهاي اين تيم به ميدان رفته است ، پيشبيني قهرماني در ليگ برتر را مشکل دانست.
خسرو حيدري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال براي حفظ صدر نشيني کار سختي در پيش دارد و با توجه به نتايج خوب ذوب آهن ليگ امسال قابل پيشبيني نيست.
وي افزود: در بازي مقابل داماش گيلان خوب حمله کرديم اما به دليل ترس از تساوي و يا باخت کمي استرس داشتيم که پس از گل اول کار راحتتر شد و تيم ما روانتر بازي کرد.
وي تصريح کرد: تا کنون تنها يک کارت زرد گرفتم و نميدانم سه اخطار که در مورد من عنوان ميشود به چه دليل است ما در بازي مقابل سپاهان محرومي نداريم و تنها مجتبي جباري را به خاطر مصدوميت در اختيار نداريم.
وي در پايان گفت:هميشه در خدمت تيم هستيم ما کاملاً به بازي سپاهان آشنا هستيم و با بازي دور رفت فرق ميکند زيرا اوايل فصل هماهنگ نبوديم و اکنون هفته بيستم ليگ برتر است و ديگر حق اشتباه نداريم
طيري:
براي مربيگري به ازبكستان نمي روم
مربي تيم فوتبال استقلال كه سابقه مربي گري در ازبكستان را دارد گفت: براي گذراندن تعطيلات به ازبكستان مي روم و قصد جدايي از استقلال را ندارم.
امير طيري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از چند تيم فوتبال ازبكستان پيشنهاد دارم اما براي گذراندن تعطيلات به اين كشور مي روم و قصد جدايي از استقلال را ندارم و جدايي من از استقلال شايعه است.
وي ادامه داد: دوستان زيادي در ازبكستان دارم و براي ملاقات آنها و گذراندن تعطيلات به اين كشور مي روم كه در مطبوعات شايعه شده، قصد جدايي از استقلال و پيوستن به يك تيم اين كشور را دارم.
وي تصريح كرد: در سفر كوتاه مدت به ازبكستان شرايط حضور در يك دوره كلاس مربي گري در اين كشور را فراهم مي كنم تا با پايان ليگ در آن شركت كنم.
طيري خاطرنشان كرد: در اين كشور به دنبال فيلم بازي هاي نماينده ازبكستان در جام باشگاههاي آسيا هستم تا در صورت قرار گرفتن در يك گروه با استقلال براي آناليز از آنها استفاده كنيم
حسن زاده:
تعطيلات نبايد به ضرر استقلال تمام شود
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال با اشاره به شرايط خوب تيم فوتبال استقلال در اواخر نيم فصل نخست و صدرنشين اين تيم گفت: بايد كادر فني استقلال از تعطيلات نيم فصل براي كسب قواي بيشتر و آماده سازي استفاده كند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رضا حسن زاده، گفت: در حال حاضر استقلال در بهترين شرايط قرار دارد و در چند بازي اخير نشان داده كه با برنامه و هدف مشخص به كار خود ادامه مي دهد، شروع تعطيلات نيم فصل روند موفقيت هاي استقلال را متوقف مي كند به هر حال تيم ها براي استراحت نياز به زمان دارند و استقلال نبايد اين موقعيت را از دست بدهد، اين تيم مي تواند با شروعي قدرتمندتر نيم فصل دوم را نيز مقتدرانه آغاز كند.
وي افزود: استقلال نيمي از راه رسيدن به قهرماني را طي كرده و براي ادامه كار دشواري در پيش خواهد داشت، مسابقات ليگ حساس تر خواهد شد و تيم ها با انگيزه بيشتر به ميدان خواهند رفت.
وي تأكيد كرد: با توجه به اينكه استقلال بايد در دو جام ديگر هم به رقابت بپردازد، مطمئناً كادر فني و مسئولان باشگاه برنامه ريزي خوبي را براي موفقيت اين تيم در نظر خواهند گرفت.
بازيكن مقدونيهاي در تمرينهاي استقلال
قلعهنويي:
اين بازي نمايش عشق بود
در تركيه دو بازي تداركاتي انجام ميدهيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم برگزاري مسابقات خيرخواهانه ادامه پيدا كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) امير قلعهنويي پس از برتري 4 بر 2 تيم منتخب استقلال و پرسپوليس در بازي مقابل منتخب ليگ برتر اظهار كرد: اين اقدام بسيار زيبا بود و نشاندهندهي علاقهي ما شيعيان در تمام جهان به حضرت علي (ع) بود و به همين دليل دو تيم استقلال و پرسپوليس تيمي متحد را تشكيل دادند.
وي افزود: اين بازي بار فني نداشت اما به نظر من اين بازي نمايش عشق بود و بايد از بنياد بينالمللي غدير، سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين ديداري قدرداني كرد.
قلعهنويي با بيان اين كه طبيعي بود كه تيم منتخب پرسپوليس و استقلال هماهنگتر از حريف بازي كند، دربارهي شعارهاي تماشاگران عليه يكديگر نيز گفت: بايد در كنار هماهنگيهاي انجام شده ميان تيمها، ليدرهاي تماشاگران و كانونهاي هواداري دو تيم نيز با يكديگر هماهنگ ميشدند تا اين مسائل رخ ندهد اما در هر صورت تماشاگران استقلال در اين ناسزاگوييها شركت نداشتند.
سرمربي استقلال در گفتوگو با خبرنگار ايسنا دربارهي سفر اين تيم به تركيه نيز گفت: ساعت 14 فردا عازم تركيه ميشويم و اردوي شش روزهاي را در آنتاليا برگزار ميكنيم و قرار است دو بازي تداركاتي نيز در اين اردو انجام دهيم كه نام حريفان هنوز مشخص نشده است.
قلعهنويي همچنين از حضور يك بازيكن مقدونيهاي در تمرينهاي استقلال خبر داد و افزود: احتمال آن كه اين بازيكن را جذب كنيم وجود دارد.
نسخه چاپي ارسال به دوستان
پس از مسابقه منتخب ليگ و منتخب سرخابي
ياوري: جاي قلعهنويي و پيرواني بودم تيم را بيرون ميكشيدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منتخب ليگ گفت: اگر جاي امير قلعهنويي و افشين پيرواني بودم به دليل ناسزاگويي تماشاگران، تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از شكست 4 بر 2 تيمش برابر تيم سرخابي در جمع خبرنگاران گفت: اين يك مسابقه نمادين بود.حركت سازمان ليگ بسيار باارزش بود. تماشاگران گل هاي زيادي ديدند و از تماشاي مسابقه لذت بردند.
وي افزود: اتحاد بازيكنان حريف بهتر از بازيكنان ما بود. اين موضوع با توجه به اينكه بازيكنان ما از سراسر ايران انتخاب شده بودند امري طبيعي به نظر ميرسيد.
ياوري در مورد ناسزاگويي تماشاگران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر اظهار داشت: زماني كه مديران دو باشگاه و مسئولان كلان فوتبال چنين حركت ارزندهاي را ترتيب ميدهند بهتر است تماشاچيان نيز با يكديگر هماهنگ باشند و حرمتها را نگه دارند. بايد ليدرهاي تماشاگران نيز آدمهاي فرهنگي باشد.
وي تاكيد كرد: اتفاقي كه امروز روي سكوها افتاد براي فوتبال ما بد است. به خصوص اينكه اين مسابقه از شبكههاي ماهوارهاي نيز پخش ميشد.
ياوري تصريح كرد: به امير قلعهنويي و افشين پيرواني گفتم ؛اگر جاي آنها بودم و ميديدم كه تماشاچيان دو تيم عليه يكديگر شعار ميدهند تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم، زيرا اين مسئله زيبنده فوتبال ما نيست.
/حاشيه ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي/
قلعهنويي مانع شعار هواداران استقلال عليه پيرواني شد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال تهران از تماشاگران تيمش خواست عليه افشين پيرواني شعار ندهند.
به گزارش خبرگزاري فارس در اواخر ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي هواداران استقلال افشين قطبي را تشويق كردند و خواهان بازگشت او به پرسپوليس شدند. آنها عليه پيرواني نيز شعار سر دادند كه امير قلعهنويي از تماشاگران تيمش خواست اين حركت خود را متوقف كند.
*مراسم قرعهكشي اهداي يك دستگاه خودرو به تماشاگران در حالي برگزار شد كه اكثر حاضران ورزشگاه را ترك كرده بودند و شمار اندكي از هواداران كه بيشتر آنها هوادار استقلال بودند، حضور داشتند.
*احمدرضا عابدزاده به شوخي به برگزاركنندگان مراسم قرعهكشي گفت: لطفا يك خودرو هم به من هديه بدهيد.
پس از ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي
قلعهنويي: ليدرهاي دو تيم بايد با هم هماهنگ ميشدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از آغاز مسابقه بايد كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس با هم هماهنگ ميشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 4 بر 2 تيم منتخب سرخابي برابر تيم منتخب ليگ در جمع خبرنگاران گفت: بازي زيبايي بود. تماشاگران 6 گل ديدند. اين مسابقه مسايل فني زيادي ندارد. من ميخواهم درباره حركت زيباي سازمان ليگ و بنياد غدير صحبت كنم كه كار بسيار خوبي انجام دادند تا همه بدانند ما شيعيان ارادت خاصي به اميرالمومنين(ع) داريم.فوتبال امروز فوتبال عشق بود.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر گفت: اين دو تيم سال هاست است كه با يكديگر رقابت دارد. در زمان علي پروين نيز چنين اتفاقي افتاد. بايد پيش از مسابقه بين ليدرها و كانون هواداران دو تيم هماهنگيهاي لازم انجام ميشد تا شاهد چنين اتفاقاتي نبوديم.
/حاشيه ديدار منتخب سرخابي و منتخب ليگ/
شعار هواداران استقلال عليه نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: هواداران استقلال تهران عليه نيكبخت واحدي شعار سر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران استقلال و پرسپوليس با وجود اينكه بازيكنان اين دو تيم در قالب تيم سرخابي به ميدان آمدند اما عليه يكديگر شعارهايي سر دادند. هواداران استقلال عليه عليرضا نيكبخت واحدي شعار دادند.
*بين دو نيمه محسن حاجيلو يكي از مجريان تلويزيون براي ليدرهاي استقلال و پرسپوليس يك مسابقه ويژه ترتيب داد.
*بازيكناني كه در تركيب اصلي تيم سرخابي به ميدان رفتند در نيمه دوم ورزشگاه را ترك كردند و به خانههاي خود رفتند.
*داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه در بين دو نيمه ورزشگاه را ترك كرد.
پولى كه بايد تهيه شود
پروژه ۴ ميلياردى استقلال
استقلال از تابستان امسال پروژه احداث كمپ تمرينى خود را كليد زد تا بنا بر آنچه مسئولان باشگاه ادعايش را دارند صاحب يكى از پيشرفته ترين اماكن تمرينى - رفاهى منطقه شوند. البته اين پروژه در عين اينكه اسم زيبايى دارد نيازمند تأمين اعتبارات فراوانى است و اگر پول آن به موقع تأمين نشود، كار احداث راكد مى ماند و از برنامه عقب مى افتد. بر اساس خبرى كه صبح ديروز به دستمان رسيد، استقلال براى تكميل پروژه فوق بايد چيزى حدود ۴ ميليارد تومان اعتبار تهيه كند و با اتكا بر آن روند ساخت و ساز را پيش ببرد چون در غير اين صورت احتمال اينكه دچار مشكل شود زياد است.طبق اعلام يكى از مسئولان استقلال، در مرحله اول كار چيزى بالغ بر يك ميليارد و ۶۰۰ ميليون تومان صرف احداث زمين چمن، سكوهاى تماشاگران و سالن رختكن خواهد شد و مابقى هم در فازهاى بعدى براى ساخت خوابگاه، استخر و سونا هزينه خواهد شد. البته قرار است بخش قابل توجهى از اين رقم با روش سرمايه گذارى مشترك تأمين شود و سازمان تربيت بدنى هم در عين حال كمك هاى مستمرى به باشگاه استقلال داشته باشد. ظاهراً قرار است كمپ استقلال حداكثر تا ۲ سال ديگر به بهره بردارى برسد.
همه از هافبك و مهاجم حرف مى زنند اما...
حكايت استقلال و مدافع خارجى
اين روزها همه از جذب هافبك نفوذى و مهاجم براى استقلال حرف مى زنند و حتى خود امير قلعه نويى هم صراحتاً بر آن صحه مى گذارد اما مسأله مهم اينجاست كه بازى هاى اخير اين تيم نشان داده استقلال در خط دفاع هم مشكل دارد. آنها ۲ بار در تهران مقابل داماش قرار گرفته اند و روى هم ۳ گل از اين تيم پايين جدولى دريافت كرده اند كه براى يك مدعى جدى كسب عنوان قهرمانى ركورد ضعيفى محسوب مى شود و قلعه نويى بايد هرچه سريعتر فكرى به حال رفع آن بكند. در همين ارتباط از گوشه و كنار خبر مى رسد كه احتمال دارد در آخرين لحظات، روند بازيكن گيرى استقلال دستخوش تغييرات كوچكى شود و اين تيم در كنار هافبك نفوذى و مهاجم، يك هافبك تدافعى يا حتى يك مدافع بخرد.آبى ها فعلاً در ليست خود ۳ جاى خالى براى ليگ قهرمانان آسيا دارند.
اگر اول فصل مى رفتم استقلال، برهانى بايد در ليگ يك بازى مى كرد
ميرقربانى: بهتر است برهانى به جاى حرف زدن به فوتبالش فكر كند
ديروز آرش برهانى در مورد تعويض شدنش با صابر ميرقربانى مهاجم تيم سايپا صحبت هاى تندى را انجام داد. ميرقربانى كه از صحبت هاى برهانى بشدت شاكى است، صحبت هايى را به زبان آورد كه در نوع خود جالب بود. گزيده صحبت هاى وى را در ذيل مى خوانيد: خدمت آقاى برهانى عرض كنم كه من درفصل گذشته ۱۲ گل به ثمر رساندم در حالى كه او فقط ۶ گل زد. پس ۲ برابر برهانى گل زده ام. فصل پيش ۱۵ برابر برهانى براى صنعت نفت پنالتى گرفتم و از اين بابت هم كاملاً سرتر از برهانى هستم. او كه از ۲ قدمى دروازه توپ را به بيرون مى زد، چطور به خودش اجازه داده در مورد من صحبت كند.
• در ابتداى فصل از تمام تيم هاى ليگ برترى پيشنهاد داشتم و فقط به خاطر يك اشتباه سايپا را انتخاب كردم. اين در حالى است كه برهانى را فقط تيم هاى دسته اولى مى خواستند و به اين در و آن در مى زد تا در استقلال بماند.
• در ابتداى فصل اشتباه بزرگى كردم و به پيشنهاد استقلال جواب رد دادم. اگر آن موقع استقلال را برمى گزيدم، برهانى جايى در اين تيم نداشت و بايد در ليگ دسته اول بازى مى كرد.
• من از همه نظر از برهانى سرتر هستم چرا كه او فقط به خاطر شهرتش اين حرف ها را به زبان مى آورد. هم در پاس گل دادن، هم در گل زدن و ... عملكرد بهترى نسبت به برهانى داشته ام.
• اگر استقلال اين همه هوادار نداشت، نه تنها برهانى ۱۳ گل نمى زد كه جايى در تركيب استقلال هم نداشت.
• برهانى آدم خوش شانسى است و اگر من نيمى از اقبال برهانى را داشتم اكنون آقاى گل ليگ بودم. او از روى شانس خود در استقلال گل مى زند و به شهرت خود مى افزايد.
• واقعاً تاسف آور است كه يك بازيكن مثل برهانى چنين صحبت هايى را به زبان مى آورد. او كه مثلاً الگوى (!) استقلالى هاست چرا بايد اينگونه در خصوص من صحبت كند.
• در حال حاضر هم سر خواستن من بين تيم هاى ليگ برترى دعواست اما به خاطر اينكه با سايپا قرارداد دارم نمى توانم به تيم ديگرى بروم.
• بهتر است برهانى تمركزش را صرف گل زدن كند تا اينكه در مورد اين و آن اظهارنظر نمايد. او اگر كمتر حرف بزند بيشتر به چشم مى آيد.
اگر آرامش مس را در استقلال داشتم
امير حسين صادقى: الان بايد بازيكن ثابت تيم ملى بودم
امير حسين صادقى مدافع مس در بازى مقابل استقلال اهواز با اشتباهى كه كرد باعث گل خوردن مس شد. خودش به اين اشتباه اعتراف كرد و گفت: با اشتباهى كه من كردم باعث شد يك گل بخوريم و بعدش هر چه سعى كرديم نتوانستيم جبران كنيم و توپهايمان در چهارچوب دروازه استقلال قرار نگرفت. وى افزود: مس از لحاظ فنى و تكنيك و كادر فنى مشكلى ندارد، فقط حاشيه هاى در بيرون از باشگاه است كه با عث ضربه خوردن تيم شده و اين حواشى مسائل ريز فوتبال هستند كه بايد مورد توجه قرار بگيرند. من در اين مورد با مدير عامل و مربى تيم صحبت كردم و مشكلات تا حدودى حل شدند به خاطر همين توانستيم نتيجه هاى خوبى در بازيهاى اخير بگيريم و اگر تمام آنها حل شدند مس مى تواند قهرمان ليگ شود. صادقى خاطرنشان كرد : مس يكى از ۵ گزينه ام براى سال آينده است. مطمئنم اگر اين آرامش را در استقلال داشتم مى توانستم خيلى بيشتر پيشرفت كنم و بازيكن ثابت تيم ملى باشم.
گل مى زنند، مى برند و شادى مى كنند اما...
مدافعان، ترمز استقلال در آسيا
استقلال پس از پشت سر گذاشتن بحران آغاز فصل، هفته به هفته بهتر شد و كار به جايى رسيد كه در پايان دور رفت عنوان دوم جدول را مال خود كرد. سير صعودى آبى پوشان همزمان با آغاز نيم فصل دوم ليگ حرفه اى هم تداوم پيدا كرد به طورى كه آنها حالا از بالاترين نقطه جدول به رقيبان خود مى نگرند. اين مسأله وقتى ارزش دوچندان پيدا مى كند كه مى بينيم قلعه نويى و شاگردانش در زمانى صدر جدول را ربوده اند كه مجتبى جبارى هم به واسطه مصدوميت سكونشين شده بود و در پيروزى هاى اخير اين تيم نقشى ايفا نكرد.
پاشنه آشيل صدرنشين
استقلال هم اكنون تهاجمى ترين تيم ايران محسوب شده و انصافاً مقابل هرتيمى توانايى گلزنى دارد. آنها با اتكا بر همين قدرت رقبايى همچون ذوب آهن، پيكان و سايپا را مقهور كرده و برخى حريفان را نيز گلباران كرده اند. از سوى ديگر هم اكنون يك سنگربان بسيار آماده به نام وحيد طالب لو نيز در اين تيم وجود دارد كه واقعاً كمك حال قلعه نويى است اما با تمام مواردى كه برشمرديم، نمى توانيم از كنار يك ضعف بزرگ بى تفاوت بگذريم. واقعيت اين است كه خط دفاعى استقلال در ديدارهاى اخير ضعيف عمل كرده و خوردن ۳ گل مقابل داماش آن هم در ورزشگاه آزادى (در چهارچوب ۲ ديدار جام حذفى و ليگ برتر) كاملاً بر صحت ادعاى ما مهر تأييد مى زند. در واقع خط دفاعى يا شايد بهتر است بگوييم ساختار تدافعى استقلال اصلاً در حد اين تيم نيست و در برخى مواقع رشته ها را به راحتى هر چه تمام تر پنبه مى كند.
زنگ خطرى براى ليگ قهرمانان
ليگ قهرمانان آسيا در پيش است و تمام تيم هاى حاضر در آن از هم اكنون به دنبال حل مشكلات خود براى كسب نتايج مطلوب در اين تورنمنت بزرگ هستند اما برخلاف انتظار، قلعه نويى دنبال تقويت خط آتش تيمش است حال آنكه مهاجمان استقلال عملكردى مطلوب داشته اند و اگر قرار بر تقويت باشد بدون شك خط دفاع در اولويت است زيرا اگر تحولى در عملكرد خط دفاع آن صورت نگيرد بدون شك اين خط دفاعى براى استقلال در آسيا دردسرساز و بعضاً خطرآفرين خواهد بود.
قلعه نويى و مجيدى به امارات مى روند
امير قلعه نويى و فرهاد مجيدى، سرمربى و كاپيتان تيم استقلال ۷ ژانويه جهت شركت در مراسم انتخاب بهترين بازيكن آسيا به امارات خواهند رفت. در اين سفر قلعه نويى و مجيدى ميهمان كنفدراسيون فوتبال آسيا (afc) خواهند بود و تمامى هزينه هاى اين سفر بر عهده مسئولان afc خواهد بود. گفتنى است ناصر حجازى، مربى سابق استقلال هم يكى از داوران اين مراسم است و تقابل وى با قلعه نويى مى تواند در نوع خود جالب باشد.
علیرضا و محمدرضا ممنون از خبرها.
می خوان برهانی رو به حاشیه ببرند.
جانواريو:
مردم در خيابان ميگويند تو بهتريني
خيليها معتقدند در نيمفصل اول بهترين هافبك ليگ ايران بودي و حتي در مسابقه sms برنامه 90 هم نفر اول شدي و بالاتر از ايوان پتروويچ قرار گرفتي.
فرداي آن نظرسنجي، خيليها در اين مورد با من حرف زدند و گفتند بهترين بازيكن خارجي ليگ هستم. من از اين اتفاق احساس غرور ميكنم و خيلي خوشحالم، مثل بسياري از فوتباليستهاي ديگر در ايران يا خارج كه هميشه بهترين هستند. وقتي برخورد تماشاگران را در تمرين ميبينم يا در خيابان هستم، خيليها به من ميگويند تو بهترين بازيكن استقلال هستي و اين برايم خوشحالكننده است.
خودت چه فكر ميكني؟ واقعا بهترين بازيكن استقلال و بهترين خارجي ليگ ايران هستي؟
نميدانم جواب اين سوال را چطور بدهم ولي از عملكرد خودم راضي هستم. در اين مورد بايد از سرمربي يا آنهايي كه در مورد فوتبال ايران اطلاعات زيادي دارند و حرفشان اهميت دارد، سوال كنيد.
اما در بازيهاي ابتداي فصل در حد انتظار نبودي.
آن اوايل جو استقلال براي من ناآشنا بود و تازه داشتم با فضاي جديدي كنار ميآمدم؛ در ضمن با ديگر بازيكنان هماهنگ نبودم و احتياج به زمان داشتم. آن روزها قلعهنويي خيلي با من حرف ميزد و اميدوار بودم هرچه زودتر خواستههايش را در زمين اجرا كنم.
اگر جباري مصدوم نميشد، شايد عملكرد تو اينقدر به چشم نميآمد؛ اين موضوع را قبول داري؟
قبول ندارم، چون من و جباري در تركيب 11نفره در يك نقطه قرار نميگيريم و به طور حتم از هم جدا هستيم و وظايف خاص خودمان را داريم، شايد در بعضي از مسائل سبك بازي ما دو نفر شبيه هم باشد، ولي من كار خودم را در زمين انجام ميدهم. خوشحالم كه استقلال بازيكن خوبي مثل جباري دارد. اميدوارم او هرچه زودتر به تركيب تيم ما برگردد.
در هفتههاي ابتدايي كه استقلال نتيجهنميگرفت، خيليها از سيستم 2-5-3 و تفكرات قلعهنويي ايراد ميگرفتند، بهنظر تو چه اتفاقي افتاد كه به يكباره روند نتايج شما تغيير كرد و بدون تغيير سيستم به صدر جدول رسيديد؟
بهنظر من هيچ اتفاق خاصي رخ نداد كه ما صدرنشين شديم، حتي آن زمان هم كه بد نتيجه ميگرفتيم هم اتفاق خاصي رخ نداده بود و اين طبيعت فوتبال است. در هيچ جاي دنيا نميتوانيد تيمي را پيدا كنيد كه از هفته اول تا آخر همه بازيهايش را ببرد و قهرمان شود. هميشه مشكلاتي وجود دارد كه در اول، وسط يا آخر فصل تيمها با آن مواجه ميشوند ولي در مورد استقلال حساسيتهايي بهوجود آمد كه حالا ثابت شده چندان هم منطقي نبودند.
اما خيليها معتقدند كه استفاده از سيستم 2-5-3 در دنيا منسوخ شده.
يك مربي براي پيادهكردن تفكراتش بيشتر از اينكه به سيستم احتياج داشته باشد، به بازيكن نياز دارد و مهرهها نقش مهمتري را ايفا ميكنند. بهنظر من سيستم فقط يك مكمل است. در ضمن هنوز خيلي از تيمها هستند كه از دفاع سهنفره استفاده ميكنند.
كاركردن با قلعهنويي چطور است؟
من هيچ مشكلي در استقلال ندارم و رابطهام با قلعهنويي خوب است. او در هر بازي وظايف من را مشخص ميكند و احساس ميكنم كه از عملكردم راضي است.
قبول داري كه از لحاظ قدرت بدني كمي ضعف داري؟
منظور شما چيست؟
يعني اكثرا در درگيري هاي تن به تن و فيزيكي بازنده هستي؟
بهنظر من هيچ فوتباليستي در دنيا كامل نيست و نكات منفي در بازي همه فوتباليستها وجود دارد. البته در اين مورد كه شما اشاره كرديد، هيچوقت مشكل نداشتهام.
استقلال قهرمان ميشود؟
حالا كه خيلي زود است در اين مورد حرف بزنم ولي ما تيم خوبي داريم كه ميتواند قهرمان شود.
اصليترين رقيب استقلال چه تيمهايي هستند؟
ذوبآهن، پيكان، پرسپوليس و سپاهان.
سلامنقل قول:
عمرآ:31::31::31::31:
با جان واریو کلآ حال میکنم... هم خوش اخلاقه هم بازیش خوبه
در کل نمونه یه بازیکنه خوبه
نصرتی در استقلال؟
تیم فوتبال استقلال در آخرین دیدار لیگ با نتیجه 4-2 داماش گیلان را شکست داد تا با صدرنشینی به تعطیلات نیم فصل برود.
در روزهایی که مهاجمان استقلال خوب گل می زنند، مسئولان این تیم سخت به دنبال جذب مهاجم هستند. دیروز قلعه نویی از حضور مهاجم مقدونیه ای در تیمش خبر دارد اما به نظر می رسد مسئولان باشگاه استقلال و شخص قلعه نویی برای حضور پرقدرت در لیگ و بازی های آسیایی به دنبال جذب یک مدافع میانی هستند.
استقلال برای بازی هایی آسیایی سه جای خالی دارند و احتمالاً برای پر کردن این جای خالی یک مدافع میانی به خدمت خواهند گرفت. محمد نصرتی که با باشگاه النصر امارات به بن بست رسیده است، محتمل ترین گزینه قلعه نویی است که در اول فصل هم به دنبال این مدافع بود اما به واسطه حضورش در پرسپولیس فصل گذشته از خرید وی منصرف شد.
ابراهیم تقی پور نیز از شرایطش در استقلال راضی نیست و همین موضوع باعث می شود تا قلعه نویی برای به خدمت گرفتن یک مدافع جدید تعجیل کند.
باشگاه تون خوب پول داره ها
مگه نصرتی چقدر میارزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه 7 .. 8 ملیون اونم برای باشگاه داماش هم چیزی نیست.نقل قول:
نصرتی در استقلال؟
تیم فوتبال استقلال در آخرین دیدار لیگ با نتیجه 4-2 داماش گیلان را شکست داد تا با صدرنشینی به تعطیلات نیم فصل برود.
در روزهایی که مهاجمان استقلال خوب گل می زنند، مسئولان این تیم سخت به دنبال جذب مهاجم هستند. دیروز قلعه نویی از حضور مهاجم مقدونیه ای در تیمش خبر دارد اما به نظر می رسد مسئولان باشگاه استقلال و شخص قلعه نویی برای حضور پرقدرت در لیگ و بازی های آسیایی به دنبال جذب یک مدافع میانی هستند.
استقلال برای بازی هایی آسیایی سه جای خالی دارند و احتمالاً برای پر کردن این جای خالی یک مدافع میانی به خدمت خواهند گرفت. محمد نصرتی که با باشگاه النصر امارات به بن بست رسیده است، محتمل ترین گزینه قلعه نویی است که در اول فصل هم به دنبال این مدافع بود اما به واسطه حضورش در پرسپولیس فصل گذشته از خرید وی منصرف شد.
ابراهیم تقی پور نیز از شرایطش در استقلال راضی نیست و همین موضوع باعث می شود تا قلعه نویی برای به خدمت گرفتن یک مدافع جدید تعجیل کند.
باشگاه تون خوب پول داره ها
نه انشالله.این نصرتی هم خوب نیست.اگه خوب بود النصر نگهش میداشت.نقل قول:
گل مى زنند، مى برند و شادى مى كنند اما...
مدافعان، ترمز استقلال در آسيا
استقلال پس از پشت سر گذاشتن بحران آغاز فصل، هفته به هفته بهتر شد و كار به جايى رسيد كه در پايان دور رفت عنوان دوم جدول را مال خود كرد. سير صعودى آبى پوشان همزمان با آغاز نيم فصل دوم ليگ حرفه اى هم تداوم پيدا كرد به طورى كه آنها حالا از بالاترين نقطه جدول به رقيبان خود مى نگرند. اين مسأله وقتى ارزش دوچندان پيدا مى كند كه مى بينيم قلعه نويى و شاگردانش در زمانى صدر جدول را ربوده اند كه مجتبى جبارى هم به واسطه مصدوميت سكونشين شده بود و در پيروزى هاى اخير اين تيم نقشى ايفا نكرد.
پاشنه آشيل صدرنشين
استقلال هم اكنون تهاجمى ترين تيم ايران محسوب شده و انصافاً مقابل هرتيمى توانايى گلزنى دارد. آنها با اتكا بر همين قدرت رقبايى همچون ذوب آهن، پيكان و سايپا را مقهور كرده و برخى حريفان را نيز گلباران كرده اند. از سوى ديگر هم اكنون يك سنگربان بسيار آماده به نام وحيد طالب لو نيز در اين تيم وجود دارد كه واقعاً كمك حال قلعه نويى است اما با تمام مواردى كه برشمرديم، نمى توانيم از كنار يك ضعف بزرگ بى تفاوت بگذريم. واقعيت اين است كه خط دفاعى استقلال در ديدارهاى اخير ضعيف عمل كرده و خوردن ۳ گل مقابل داماش آن هم در ورزشگاه آزادى (در چهارچوب ۲ ديدار جام حذفى و ليگ برتر) كاملاً بر صحت ادعاى ما مهر تأييد مى زند. در واقع خط دفاعى يا شايد بهتر است بگوييم ساختار تدافعى استقلال اصلاً در حد اين تيم نيست و در برخى مواقع رشته ها را به راحتى هر چه تمام تر پنبه مى كند.
زنگ خطرى براى ليگ قهرمانان
ليگ قهرمانان آسيا در پيش است و تمام تيم هاى حاضر در آن از هم اكنون به دنبال حل مشكلات خود براى كسب نتايج مطلوب در اين تورنمنت بزرگ هستند اما برخلاف انتظار، قلعه نويى دنبال تقويت خط آتش تيمش است حال آنكه مهاجمان استقلال عملكردى مطلوب داشته اند و اگر قرار بر تقويت باشد بدون شك خط دفاع در اولويت است زيرا اگر تحولى در عملكرد خط دفاع آن صورت نگيرد بدون شك اين خط دفاعى براى استقلال در آسيا دردسرساز و بعضاً خطرآفرين خواهد بود.
نصرتی؟:2:
صد رحمت به کوشکی و تقی پور
نقل قول:
به تیم شما که برای 10 هفته مربیگری 800 هزار دلار پول میده نمیرسه :21:
هادی عقیلی به دردمون می خوره که اوردنش غیر ممکن هست.
آمدن نصرتي همانا
بحراني شدنمان هم همانا
آره والا اصلا نصرتی بدرد نمی خورهنقل قول:
به نظر من اینارو از خودشون در میارن که نصرتی می خواد بیاد استقلال.من اصلا از این بازیکن نفرت دارم.
به نظر من چیزی که استقلال کم داره یک استعداد یاب خوبه تا یک بازیکن رو از پایه بسازند، کاری که غلام پیروانی می کنه.
پارسال که حجازی بود برا اینکار !نقل قول:
به نظر من چیزی که استقلال کم داره یک استعداد یاب خوبه تا یک بازیکن رو از پایه بسازند، کاری که غلام پیروانی می کنه
ولی نتیجش رو نگفتن چی بود ؟!
کلا توی 2 تا تیم پایتخت همچین چیزی نداریم
از اینجور افراد فقط تو شهرستانها زیاده
همون که میگه گشتم نبود نگرد نیست !!!!
باید بگم استقلال تجربه موفقیت در پرورش بازیکنان از پایه و تبدیل کردن انها به بازیکنان بزرگ را داره!
استقلال در یک مقطع تونست از طریق پایه ها بازیکنان بزرگی را به فوتبال معرفی کنه که از سر امدهای اونها میشه به پیروز قربانی،جباری،طالبلو،صادقی ،لطفی و چند تا دیگه اشاره کرد این یکی را مطمئن نیستم اما فکر میکنم جواد نکونام و تیموریان هم حاصل عصر طلایی بازیکن سازی استقلال هستند.
فکر میکنم اونی در مورد اون زمان اطلاعاتش بیشتر باشه
حقیقتش اینک چی شد که این بازیکن سازی ادامه نیافت برای من سوال هست!
بزرگترین دلیلی که سرخابی ها اصلا توجه ی به پایه ها و بازیکن سازی نمی کنند این هست که در این دو تیم مدیریت پایدار نیست و در نتیجه یک مدیر تنها به جلوی پاش نگاه میکنه و برای پرورش بازیکن که یک کار بلند مدت و حداقل 8 ساله هست نمی تونه برنامه ریزی کنه و در نتیجه میره سراغ خرید ستاره های سایر تیمها با هزینه ها هنگفت....
الان سپاهان در بازیکن سازی فوق العاده هست سپاهان الان هر فصل چند بازیکن جوان را به تیم بزرگسالانش میاره و همونها عصای دست تیم سپاهان میشند فصل پیش حاج صفی و پاپی و این فصل هم چند بازیکن جوان دیگه را معرفی کرده.
سپاهان الان یک سپاهان نوین هم داره اون تماما بازیکن جوان خوده سپاهان هستندکه بهتون قول میدم این فصل هم به لیگ برتر میاد!