salam
agha framore man 3.90 m33-3 hastesh
chetor mitunam copy khor daem ba framore jadidesh konam.
mamnooooooooooon
salam
agha framore man 3.90 m33-3 hastesh
chetor mitunam copy khor daem ba framore jadidesh konam.
mamnooooooooooon
با سلام
من یه پی اس پی 1004 دارم و اینو چند ماه پیش کپی خور دائم کردم به این ورژن 5.50 Gen
بعد از آن دوتا آپدیت دانلود کردم و روی دستگاه نصب کردم که الان
ورژنی که روی دستگاه نشون می ده 5.50 Prome-4 هست
حالا مشکل اینه که بیشتر بازیهایی که روش می ریزم ارور 80010087 یا 8002014C رو میده
بازی فوتبال 2012 رو هم که امروز ریختم اجرا می کنه ولی خیلی کند هست
به نظر شما چیکار باید بکنم
سلام
من یه psp 2000 slim که کپی خور دایم میشه دارم و میخوام بفروشم.
نسبتا تمیزه . در باتریش شکسته . بقیه چیزاش سالمه.
حدودا چقدر برمیدارن ازم مغازه ها؟
واسه فروش کجا برم خوبه ؟
میدون امام خوبه ؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما میتونی دستگاهت را به فریمور 6.60me آپدیت کنی.
با اجرای بازی های جدید مشکلی نداره.
آموزش در تاپیک مربوط به آپدیت و کپی خور کردن هست.
سلام.نقل قول:
پست ها تبلیغاتی توی این انجمن جایی ندارن.
پست شما از یک نظر تبلیغاتی هست از یک طرف مشاوره.
به نظر من طرف مغازه دار نری بهتره.چون میخواد مفت برداره.به یک آشنا بتوانی بفروشی بهتره.البته اگه من بودم کلا نمیفروختم.
دستگاه شما اگه قابلیت کپی خور کردن با پاندورا داشته باشه با توجه به این که در باتریش شکسته و نگفتی مموری داره یا نه طرف 110 تا 120 میتونی بفروشی.
شاید هم بیشتر که بستگی به زرنگی خودت داره.
از اینکه جنبه تبلیغاتی داشت معذرت میخوام.نقل قول:
یه رم 8 که مجیگ گیت نداره دارم.
با پاندورا کپی میشه ولی نمیشه باهاش پاندورا نرم افزاری ساخت
چرا نفروشم؟
بازی جدید و خوب که واسش نمیاد.
1 ماه دیگه هم که ویتا میاد
سلام
دوستان مدل دقیق دستگاه psp و همچنین ورژن دقیق فریمور رو از کجا باید متوجه بشم . ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام میشه با psp go کپی خور شده انلاین بازی کرد
این ارور ها برای رم است رم شما چی هست ؟؟؟ حتما باید از رم اصل سونی سرعت بالا استفاده کنی من هم همین مشکلو داشتم حتب توب ویدئو ها هم ارور میداد . 2 تا رم سوزوندم آخرش یه رم اصل گرفتم مشکلم حل شد .نقل قول:
خواستی بگو برات پ خ کنم از کجا بگیری .
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------
برای ورژن از منوی اصلی به این آدرس برو :نقل قول:
settings/system settings/system information
مدل دستگاهم که کاملا مشخصه از روی شکل دستگاه و روی کارتن نیز نوشته .
سلام میشه با psp go کپی خور شده انلاین بازی کرد
سلام
این گلوله گرده(نمیدونم اسمش چیه) که سمت چپ پایین پی اس پیه و برای حرکت کردن تو بازیه به مشکل خورده
وسط بازی یه دفعه حرکت میکنه به چپ ( ظاهرا حرکت نمیکنه ولی تو بازی میبینیم که بازیکنمون داره حرکت میکنه)
چه جوری میشه غیر فعالش کرد؟
اون رو که غیر فعال کنی که دیگه نمیتونی بازی کنی !نقل قول:
این مشکل به این خاطر پیش اومده که اون وسیله با برد درست ارتباط برقرار نمیکنه ! حالا یا پیچ های PSP که اون منطقه رو نگه میدارند شل شده یا یک لاستیکی زیرش هست که از داخلش یک رشته سیم مسی رد شده ، خیلی وقتها اون له میشه و قدش یه مقداری کوتاه میشه که باید عوضش کنید .
من تا حالا بیشتر از ۲۰ تا PSP که این مشکل رو داشتند درست کردم .
من از اون استفاده نمیکنم
البته شاید برای یک سری بازی ها مثل فوتبال بهش نیاز نداشته باشید ، ولی به طور کلی بازمش دارید توی ۹۰% بازی ها .نقل قول:
اگر نمیخوایدش خیلی راحت پیچ های پشت PSP رو باز میکنید و از جاش درش میارید هیچ لحیم کاری یا چیز اضافه ای هم نداره دوباره جا انداختنش هم از آب خوردن راحت تره .
دوستان سلام
میخاستم بدونم فرق psp1004 با psp3004 به غیر از مقدار رم که 32 مگ کمتره تو چیه؟
اخه یدونه 3004 داشتم به خاطر کرک موقت که میپرید فروختمش (2سال پیش ) حالا یدونه 1004 مفت گیرم اومده میخام بخرمش میخاستم ببینم تمام بازی های 3004 رو اجرا میکنه یا نه؟(god of war و تیکن رو ران میکنه)!!دی
کلا فرقش چیه؟فکر کنم lcd ش هم کیفیتش کمتره درسته؟
1004 کرک دایم هست درسته!یعنی یه بار ورزن بخوره باتریش تموم بشه یا در بیارم دیگه نمیپره؟
ببخشید زیاد شد اگه کمک کنید ممنون میشم ....
سلامنقل قول:
من فقط یه چیزی که میدونم تمام بازی های 3004 به 1004 نمی خوره خودمم 3004 دارم
1004 یکم سنگین تره در ضمن یه بار یه بازی 1004 رو که مال پسر خالم بود برای 3004 خودم ریختم کار نکرد
دیگه بستگی به شما داره چی بپسندید:thumbsup:
ممنون دوست من :40:
کسی نیست یکم بیشتر راهنمایی کنه! اون 32 مگ رم کمتر چقدر تاثیر داره این طور که فهمیدم خیلی کمه درسته؟
راستی از کجا بفهم تعمیری نیست اخه باز شده ولی برای تعویض قاب
خودم میتونم بازش کنم میشه فهمید که تعمیری یا نه یا قطعه ای تعویض شده!
لطفا کمک کنید عجله دارم!
ممنون میشم
کسی نیست!
راستی الان روش فریمور 639 pro-b هست اما بعد از خاموش شدن دو باره باید فریمور رو اجرا کنم تا بازیها ران بشه!
فکر کنم دایم نیست درسته!
چه فریم وری روش بریزم؟
کسی نیست!
لطفا پست پاک بشه....
دوستان من تازه وازدم...هم به این سایت هم به دنیای بازی ها
قصد خرید یک کنسول دارم، ماکزیمم پولی هم که میخوام بدم بالای دویست و پنجاه تومن نیست
مردد هستم بین psp go و ps2 ....چون هر دو تو همین قیمت هستن....با ps 2 آشنایی دارم اما با psp go خیر
سوالاتمو اگه میتونین پاسخ بدین (در مورد psp go) ضمنا تو خونه اینترنت وایرلس هم دارم
1. بنظرتون ایا بهتره ps2 بخرم?
2. آیا psp go بازیهاش موجوده یا فقط باید از سایت سونی دانلودش کرد؟ اگه باید دانلود کرد حجم هر بازی چقده؟
3. میدونم psp go به تلویزیون وصل میشه ایا لذت بازی کردنش مثه ps 2 هستش؟و کیفیت اون پایین نیس؟
4. کلا اینجور که تحقیق کردم psp go محدودیت زیاد داره و انگار همه چیزش دانلودیه و قابل انتقال نیس..این بحث کپی خور کردنش چی میشه
دوست من اینجا دیگه کسی سر نمیزنه فقط منو شما هستیم!
این دوتا قابل مقایسه نیستن ولی در کل من go رو ترجیح میدم (هر چند کپی دایم نیست و فقط 100 و 2000 کپی دایم هستند)
بازیهاش هم همون بازیهای psp قبل هست و تو بازار فراونه اما من اگه جاتی شما بودم میرفتم یدونه 2000 slim میخریدم و خیال خودمو راحت میکردم یک بار فریمور بزن کافیه و بعد فقط حال کن(من قبلا 3004 داشتم و فروختم و یدونه 1004 گرفتم خیلی راضیم هر چند یکم امکانتش کمتره که قابل صرفه نظره)
نقل قول:ممنونم ...تنهایی هم عالمی داره اشکال نداره...:31:نقل قول:
قیمت 1004 چنده الان؟ فقط میشه به تلویزیون وصلش کرد یا نه؟
سلام من به یه مشکل در psp goبرخورد کردم.امروز که به کامپیوتر وصلش کردم تا روش بازی بریزم دیدم که مموریشو (حافظه داخلی 16 گیگ)نمیشناسه فقط یه مموری با حجم 40 مابایت میشناسه که توش پوشه هایی مثل font و... هست.همچنین میتونم به همه عکسا و فیلما و بازیها از داخل pspدسترسی پیدا کنم ولی نمیتونم با کامپیوتر بازش کنم.مشکل از کجاست؟میخواستم تا مموریشو فرمت کنم ولی توش یه برنامه هست به اسم 635 pro-a updaterکه وقتی از حالت کپی میام بیرون از طریق اون میتونم دوباره کپی خورش کنم.میخواستم ببینم اگه فرمتش کنم میتونم دوباره اون برنامه رو بدست بیارم یا نه؟
خواهش میکنم :46:نقل قول:
1004 که فکر نکنم نوش باشه من دست دو خریدم
خروجی tv هم نداره ولی تو بازار مدل 2000 slim هست که هم نازک تره و هم کیفیت تصویر بهتری داره(خروجی tv هم داره) و رمش هم 64 هست (البته تاثیرش کمه) با فریمور 6.6 هم میتونی کپی دایم کنی و ازش لذت ببری!
سلام من الان حافظه psp ام فرمت شده.دستگاه در حال حاضر کپی خوره با فریمور 6.35 pro a-4 میخوام کاری کنم که اون فایلی که قبلا توش بود که میتونستی باهاش دوباره دستگاهو کپی خور کنی داشته باشم.که فکر کنم واسه اون کار باید دوباره دستگاهو از حالت کپی خوری در بیارم و دوباره کپی خورش کنم.لطفا بگین چجوری اینکارو بکنم.(یعنی دستگاهو از حالت کپی خور در بیارم)
نقل قول:
وقتی به کامپیوتر وصل میکنی میتونی با برنامه ی ریکاوری اونو برگردونی
می شه psp 2000 کپی موقت رو آنبریک کرد؟
سلام
Psp 3000 هم دیگه بیدا نمیشه نو؟ یک فروشگاه زنگ زدم گفت مدل go دارم 270 گرونم شده. psp go جالب نیس کشویه و صفحه کوچیک خوشم نمیاد.
3000 بازی های باحالی داره کبی خوره دایمه همه بازی ها اجرا میشه؟ هنوزم برای این مدل بازی میاد؟
vita که باحاله .لی هم اولا مشکل دارن هم قیمتی خوشگلی داره
کلا 3000 برای سن کم بدرد میخوره یا قابلیت هایی داره برای سن 20 سال
ممنون
سلام پی اس پس 3004 انبریکش اومده لطفا بگید
سلام،من بازی Patapon 3 را دانلود کردم ولی فایل بازی مثل بازی های دیگر با فرمت iso یا cso نیست.اسم فایل هست EBOOT.PBP آیا باید مثل بازی های دیگر در پوشه ISO کپی شود؟
ببخشید. من زیاد وارد نیستم. یه PSP Goدست دو گرفتم 150. سه ماه کار کرده... به نظرتون قیمتش مناسبه؟
ورژن نرم افزارش رو pro nightly نوشته. نیازی به آپگرید داره؟
نسخه کرک شده 6.39 رو دیدم براش اومده. ارش آپ کردن داره؟
ممنون از همه.
شما بازی رو بریز تو مسیرنقل قول:
PSP/GAME/EBOOT.PBP
خیلی خوب خریدی!!نقل قول:
نیاز به آپدیت نداره با توجه به اینکه زیاد وارد نیستی
در نهایت هم نیاز به آپدیت نیست چون بازیهات اجرا میشه همه
من می خوام یک PSP بخرم مدلش 2000
مشخصاتش با 3000 زیاد فرق نداره
قیمتای این 2 تا رو دارین بگین؟
موندم اینا چه فرقی با هم دارن؟
ممنون
هیچ فرقی باهم ندارننقل قول:
فقط ظاهرشون یکم باهم فرق داره و گوشه های 3000 گرد تره
قیمتم اینجا بپرس تا جواب دقیقتری بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا قیمت خودم دارمنقل قول:
psp 2000~250
psp 3000~325
کدوم بیشتر ارزش داره واسه خرید؟
شنیدم 2000 کپی دائم میشه!
به نظر من 2000 بهترهنقل قول:
بله کپی دائم میشه 2000
قیمتم همینه تقریبا
علی آقا دمت گرم فقط شمایی که جواب میدی ممنون:11:
تو گوگل سرچ می کردم یکی از فروما نوشته بود کپی دائم نگیرین
اینو نوشته بودمحتوای مخفی: نقل قول فروم بازی سنتر
حقیقت داره!؟من یکم شک برم داشت
میتونه حقیقت داشته باشه ، چون کنسولی که HomeBrew اجرا نکنه مفتش گرونه . این رو اپل به همه ثابت کرد .نقل قول:
ممنوننقل قول:
حالا به نظر شما دقیقا چه جوری بفهمم تقلبی نیست
چون من اولین بارمه این کنسول رو می خرم
دوست من هر کی این پست رو داده چرت گفته ...(عذر میخام)
شما موقع خرید یکم دقت کنی متوجه میشی دستگاه نو هست یا کارکرده...
PSP تقلبی هم نداریم....
البته دستگاه هایی تو بازار هست که شبیه PSP هستن اما اگه یکم دقت کنید از ظاهر و جای دکمه ها متوجه تقلبی بودن اونا میشید...
الان من 4 ساله مدل 1004 یا همون FAT رو دارم و تا حالا نشده گیمی روش بریزم جواب نده....!
فریمور هم الان روش 6.6 هست و کپی دایمه...
انشاالله که چرت باشه:31:نقل قول:
آخه شما 1004 داری من می خوام 2004 رو بگیرم
این منو شک انداخت برم یه PSP 2000 بگیرم یه 1000 بی افته تو پاچم!!نقل قول:
پی اس پی کپی خور دائم شامل PSP 1000 یا PSP 2000v1 یا PSP2000v2 که معمولا با اسم PSP1000 به فروش می رسند!