سلام دوستان.
می شه بازی اصلی gta san andreas رو نصب کرد بعد دوبلشو تهئه کرد و بهش وصل کرد؟
بیشتر بازی ها می شدن.ولی اینو امتحان نکردم.
و این که کسی دوبلشو داره؟
آخه من می خوام نسخه ی اصلیه خودش باشه.ماشین های آمریکایی قدیمی زیاد داره حال می ده:31:
Printable View
سلام دوستان.
می شه بازی اصلی gta san andreas رو نصب کرد بعد دوبلشو تهئه کرد و بهش وصل کرد؟
بیشتر بازی ها می شدن.ولی اینو امتحان نکردم.
و این که کسی دوبلشو داره؟
آخه من می خوام نسخه ی اصلیه خودش باشه.ماشین های آمریکایی قدیمی زیاد داره حال می ده:31:
سلام من یه مدتی تقریبا هر بازی که نصب میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید آخرین بازی هم که خواستم نصب کنم GTA IV بود که این ارور را داد در ضمن ویندوزمم 7 هست
هادی جان یه برنامه ای به نام directX توی خود بازی ها هستش اونو بعد از نصب بازی نصب کن تا بازی اجرا بشهنقل قول:
سلام
این binkw32.dll چیه ؟ که میگه missing from your computer .........برای Bad Company 2!
من بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath نصب کردم،اون کارایی که واسه کرک لازم بود مث ادیت کردن فایل cnc.reg و کپی کردن کرک رو انجام دادم...وقتی بازی رو اجرا میکنم آرم بازی میاد و نشون میده که میخواد بره تو بازی اما بعدش دیگه خبری نمیشه...نه اروری میده نه میره تو بازی...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه...
سلامنقل قول:
اینو دان کن بریز توی پوشه ی system 32 توی فولدر window درایوی که ویندوزت توش نصبه:
کد:http://www.dll-files.com/binkw32.zip?0VLiXBXLiW
نقل قول:
خب چه کاریه ... هون نسخه فارسی رو نصب کن ... بعد فایل ماشینهاشو با فایل ارجینال بازی اصلی عوض کن ... همین ... خوراکش یه کپی پیست ناقابله
تو همین ادرس که معرفی کردین یه جا نوشته Fix Errors که بعد نرم افزار fix my registry رو دانلود میکنه.نقل قول:
این گونه نرم افزارها به درد میخورن؟؟ ...سریالش رو میخوام ........کار نمیکنه!
با سلامنقل قول:
شما اینجا برو :31:اونو نمیخواد
روی Download binkw32.dll کلیک کن.کد:http://www.dll-download.net/binkw32.html
یا اینجا برو
کد:http://www.dlldll.com/getdll/647.html
این ایراد رو مرتبا تکرار میکنه و وارد بازی نمیشه:41: چی کار کنم؟نقل قول:
بازی رو درست کرک کردی؟؟نقل قول:
اگه اینطوره مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد...
والا کرک نداشت بدون کرک نصب شد.نقل قول:
رم 2گیگ
گرافیک 1 گیگ
هارد 500
روی لیپ تاپ 5i Inspiration با گرافیک 1 و رم 4 هم نمیاد:41:
اگه کاری که خودم می گم رو بکنم فقط باید فایل های صدا رو کپی کنم اما اگه کاری که شما می گید رو بکنم باید فایل های data بسیار زیادی رو کپی کنم.نقل قول:
حجم اصلیش چقده؟500 و خردی درسته؟
با تشکر
نه عزیز جان اونا نرم افزارهای تبلیغاتی هستن و زیاد به کار نمیاننقل قول:
مشکلت حل شد؟:10:
سلام دوستان. ممنون میشم یکی این مراحل رو فارسی توضیح بده :
مربوط به انتهای این پست هست :نقل قول:
- From the Taskbar, click on Start, and then select Run.
- In the Open: box, type: msconfig and click OK.
- Once the System Configuration Utility opens, select the Services tab.
- Place a check in "Hide All Microsoft Services".
- In the list of checked services locate and uncheck:
- CA Pest Patrol Realtime
- Click OK, and then click Restart.
- To restore the computer to use Normal Startup after playing the game, follow steps 1-4 and simply select Normal Startup.
- Click OK, and then click Restart.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4396729&postcount=10567
سلام
چطور میشه لول بازی ها رو تو LOG های مختلف ویندوز یکی کرد ؟ (مثلاً یک بازی تو LOG ادمین لول 11 هست و تو LOG یوزر لول یک)
البته مسیر زیر رو رفتم و دیتاشونو یکی کردم ولی فرقی نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\Documents and Settings\Mahdi\Application Data\Activision
اینجا C درایو نصبی اکتیو ، Mahdi ادمین با لول اصلی و Activision بازی مربوطه است .
سلام
بازی جدیدی رو نصب کردم خواستم اجرا کنم این اررور رو میده لطفا راهنمایی کنید
جدیدترین نسخه Microsoft NET Framework از لینک زیر دانلود و نصب کنید.نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=41&SrcFamilyId=0A391ABD-25C1-4FC0-919F-B21F31AB88B7&SrcDisplayLang=en&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2f9%2f5%2fA%2f95A9616B-7A37-4AF6-BC36-D6EA96C8DAAE%2fdotNetFx40_Full_x86_x64.exe
با سلام و عرض خسته نباشید....مشخصات سیستم من اینه:
Motherboard Name Asus P5LD2-X/GBL
CPU Type DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200
RAM 2 GIGA
GRAPHIC PALIT 9500GT DDR2
که فکر نکنم واسه اجرای بازی PES2011 نامناسب باشه..اما موقع بازی یه دفعه قفل میکنه و بعد از حدود 5 ثانیه توقف دوباره اجرا میشه البته با سرعت زیاد ک باید دکمه PAUSE رو فشار بدم تا از اون حالت دربیاد و به حالت عادی برگرده..اول گرافیک سیستم من 512 بود که من فکر کردم مشکل از گرافیکه و اونو به 1 ارتقا دادم حتی رزولیشن بازی رو روی پایین ترین حد ممکن هم که میذارم بازم مشکل پابرجاست...خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم...ببینم گیر کار من کجاست....با تشکر
در مورد بازی NFH2 و سرویس پک 3 چینقل قول:
برای اجرای بازی باید چیکار کنم
بچه ها میتونید راهنمایی کنید منو؟
من بازی GTA San Anderias نصب کرده بودم قبلا. بعد Hot cafee شم نصب بود (سانسور نداشت). بازی کرده بودم و کلی رفته بودم. تا اینکه فایل GTA.exe رو آنتی ویروس، ویروس شناخت و پاک کرد یه دفعه.
الان مجبور شدم بازی رو دوباره نصب کنم.
بعد از نصب بازی Save هاشو نگه داشته بودم کپی کردم به My Document.
الان که میخوام بازی رو لود کنم از بازی خارج میشه و dont send میده.
اما وقتی که New Game میکنم و از Save ها استفاده نمیکنم اجرا میشه.
مشکل از کجاست؟ چی کار باید بکنم؟
اون همه save و مرحله...:41:.
بچه ها زحمت نکشید حل شد:31:.
باید Hot Cafee رو دوباره نصب میکردم.
علیرضا جان فکر نکنم مشکل از سیستمت باشه به احتمال زیاد مشکل از بازیه یه نسخه دیگرو امتحان کن ببین چی میشه؟!نقل قول:
من یه مشکل داشتم که بازی گیر می کرد ولی بعدش نمی رفت رو توربو :27::31:نقل قول:
وقتی صدای بازیو میزارم رو ساراند اونجوری میشه ولی روی استریو مشکلی نداره !!
Microsoft NET Framework4.0 رو هم نصب کردم بازم همین اررور رو میده چیکار کنم؟نقل قول:
شما تمامی برنامه های در حال اجرا رو ببند .نقل قول:
سپس روی ShortCute موجود در دسکتاپ کلیک راست و سپس Properties رو بزن .
پس از آن به آخر آدرس موجود در زبانه ی ShortCute یعنی گزینه Target این عبارت را اضافه کن .
no-sandbox یا --in-process-Plugins--
پ.ن : قبل از هر چیزی شما باید درایو کارت گرافیکتون رو بروز کنید اگر این کار رو نکردین حتما انجام بدید .
موفق باشید :11:
مشکل حل شد !!!!!!!!!!!!!!!
سلام همه رو به روز کردم و گفته شما رو انجام میدم پیغام میده ok میزنم دوباره پروپرتیر میزنم آدرس اضافه شده پاک شده save نمیشهنقل قول:
کارت گرافیک 260.99
c+2005 /c+2008 /c+2010
Net_ 4.0
Directx_ jun2010
دوست عزیز درایو کارت گرافیک رو بروز کنید و سپس وارد بازی شید اگر ارور داد فرمان ShortCute رو اجرا کنید ! نه اینکه هر دو رو با هم اجرا کنید !نقل قول:
bazi mashti va gerafic bala mikham ???
درخواستتونو باید تو این تاپیک مطرح کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738
مشکل با بازی مکس پین 1
این بازی مکس پین 1 بازی لود میشه ولی وقتی میخاید وارد بازی اصلی بشه چند درصد لود میشه و بعد یهو از بازی بدون هیچ اخطاری خارج میشه روی چندین سیستم مختلف هم چک کردم به همین صورت بوده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
یه نسخه دیگه از بازی رو تهیه و نصب کنید اگه مشکل حل نشد رو آیکون بازی راست کلیک کنید و از توی properties و تب compatibility تیک ویندوز xp رو بزنید
اگه حل نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگو
راستی با چه سیستم عاملی بازی رو Run کردی??!!
سلام
دوست عزیز من بازی NEED FOR SPEED '' Hot Pursuit
رو نصب کردم درایو کارت گرافیک مربوط به ویندوز سون رو هم که در برنامه بازی بود نصب کردم . نمیدونم چرا وقتی میخواهم بازی رو اجرا کنم خطای زیر می اید. خواهش میکنم راهنمایی کنید
.d3dx9_42.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
سلام مجید جان توی dvd بازی برنامه ای به نام DirectX وجود داره اونو نصب کنی حل میشه
سلام دوستان
وقتی رو آیکون بازی angrybirds کلیک میکنم این ارور ظاهر میشه:
آخرین آپدیت کارت گرافیک وdirectx رو هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد!!!
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان من اولین بار ویندوز 7 64 بیت نصب کردم
الان بازی Call Of Duty رو هر کاری میکنم اجرا نمیکنه NFS رو میاره
همه ی دایرکس های تمام بازی ها رو هم نصب کردم
احتمالا ورژن قدیمی DX رو میریزی بهت پیشنهاد میکنم اول از همه DX توی DVD خود بازی رو نصب کنی اگه جواب نداد ایندفعه از اینجا دانلود کن:نقل قول:
اگع بازم جواب نگرفتی مشخصات کامل سیتمت رو بگذار...کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=3B170B25-ABAB-4BC3-AE91-50CEB6D8FA8D
سلام دوستان.من تو بازی god of war 2 مشکل دارم.اون جا که که زنجیر عذابو از دست او تایتان پاره میکنه اونم کریتوس رو با انگشتاش بلند میکنه یهو بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه بازی کرد.خیلی ضد حال خوردم داشت به جاهای خوبش میرسید.کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟:18:
دوست من
در dvd بازی فایل Physx 9.07 وجود داشت که خواستم نصب کنم . چون کارت گرافیک خودم که nvidia st 220 هستش پیغام داد که ان جدید تر هستش .فایل دیگری هستش که ان ATI Catalist بود که فکر کنم مربوط به کارت گرافیک ATI باشه .خلاصه هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم همون error قبلی رو میده.
ترا به خدا راهنمایی کنید ممنون