بله اینجور که معلومه هر دو حالت pal - ntsc رو ساپرت میکنهنقل قول:
بله اینجور که معلومه هر دو حالت pal - ntsc رو ساپرت میکنهنقل قول:
اکثر تلوزیون هایی که توی ایران هست Multisystem هست و هردو رو ساپورت می کنهنقل قول:
بچه ها کدوم فروشگاه اینتر نتی خوبه؟( واسه بازی ها Xbox)؟:13:
2. این فروشگاه پینیتا ... بازی هاش چه شکلیه ؟ ( منظورم اینه که کاور داره ؟ ...روی DVD هاش عکس و اینجور چیزا که داره؟):46:
:10:ممنون:10:
سلام من امروز میخوام برم xbox بگیرم خونمون هم اهواز هست حقیقتش یه 250 ÷ول دستم اومد خواستم بزارم به حساب یادم به xbox افتاد مطالبتونو تقریبا خوندم و خیلی بارم شد که چی به چیه حالا چندتا نکته: بردش جاسپر باشه ( با توجه به آداپتور 150 واتی و ساخت 2009 به بالا بودن ) سیستم پال باشه و lt 1.1 نصب باشه . lt 1.1 چیه و اینکه آ÷دیت کردن xbox سخته یا راحته و اینکه قیمت دسته بدون سیم چه قیمته و با این ÷ولی که دارم چه مدلی بخرم فقط میخوام هارد داشته باشه و اینکه سابتایتل فیلم دی وی دی رو هم میشه دید با تشکر میدونم خیلی ور زدم ولی لازم بود خواهشا اساتید کمک کنند
شما مدل آرکید حدود 230 رو تهیه کنید و در آینده هم یک هارد 120 گیگ حدود80تومن هست بخرید تا هم گرمای دستگاه کمتر بشه و هم لنز دستگا دیگه خراب نمیشه... و مهمترین مزیت داشتن هارد = اجرای سریع تر بازی ها + هنگ کردن کمتر در حین انجام بازی هایی مثل GTA IVنقل قول:
LT 1.1 فریم ور درایو کنسول هست که با داشتن اون میتونید بازی های کپی رو اجرا کنید..
بله زیر نویس فیلم رو هم نشون میده.
آها ÷س روی مدل آرکید هم میشه بعدا هارد نصب کرد یا بصورت جاگانه با کابل بهش وصل میشه و یه چیزه دیگه نمیشه هارد اکسترنال کامپیوتر رو بهش وصل کرد؟ و اینکه اگر dvd rom خراب بشه میشه عوضش کرد ؟ این دیگه آخریش بود خیلی ممنون
تا سقف 32 گیگ ، اگر هم بیشتر بهش نصب کنید 32 گیگش رو بیشتر نمیفهمه . (برای هارد و USB اکسترنال)نقل قول:
هارد خودش هم که تا هر چه قدر که شرکت بیلی داده باشه بیرون که فکر کنم 250 گیگ باشه :46:
بچه ها یه سوال ! بازی DJ HERO رو کسی بازی کرده ؟ با دسته خود Xbox هم میشه بازی کرد یا باید میکسر مخصوصشو بخریم؟
با دسته خود xbox360 هم میشه بازی کرد:20:نقل قول:
بچه ها یه سوال ! بازی DJ HERO رو کسی بازی کرده ؟ با دسته خود Xbox هم میشه بازی کرد یا باید میکسر مخصوصشو بخریم؟
سلام، آره پيناتا خوبه و بازي هاش روي ridata هست و من خودم خريدم.(كارش درسته) هم كاور بلو ري داره و هم چاپ روي ديسك.نقل قول:
اگه هم كسي ديگه هم فروشگاه بازي هاي 360 خواست بهم پ.خ بزنه.
شما عمودي بزار و ديگه هم چيزي نمي خواد زيرش بزاري، در ضمن در جايي قرار بده كه تهويه ي مناسبي داشته باشه.نقل قول:
اين ديسك ها متعلق به مالزي هست كه كيفيتش خيلي بده و با سرعت بالا هم رايت ميشه، و اصلا ازشون استفاده نكن.
دو تا شون خوبن، خوب انتخاب ها سليقه اي هست، ولي فكر كنم gamespot بهتر باشه.نقل قول:
البته سايت هاي ديگري هم براي نمره دادن وجود داره:
مثل: 1up , gamespy , gameinformer , gamesradar كه ميتوني سري به اين سايت ها بزني و از امتيازاشون ميانگين بگيري.:31:
آره شما مي تونيد ديسك دوم رو كه فكر كنم حجمش كمتر از 2 گيگ هست رو روي فلش 4 گيگ نصب كني و چند تا ماشين و پيست و مسابقه كه داخل ديسك دوم هست رو روي فلش نصب كني.
ببخشید دوباره می پرسم . ولی شما خودت بازی کردی؟نقل قول:
والا خودم دیسکشو ندارم ولی خونه دوستمینا بازی میکردن با هم من فقط نیگاه میکردمنقل قول:
ببخشید دوباره می پرسم . ولی شما خودت بازی کردی؟
,m,jhhhhhhgk
هاااا....ای که گفتی یعنی .... چه؟:31:نقل قول:
سلام، آره پيناتا خوبه و بازي هاش روي ridata هست و من خودم خريدم.(كارش درسته) هم كاور بلو ري داره و هم چاپ روي ديسك.اگه هم كسي ديگه هم فروشگاه بازي هاي 360 خواست بهم پ.خ بزنه.
سلام دوستان بالاخره دیروز X360 رو خریدیم .
همه جا 320 می دادین ( حتی فتحی ) ما از نیما 307 هزار تومان با آبدیت و برد جاسپر و ... خریدیم .
می خواستم بدونم راهی نیست صدای این درایو و فن کم بشه ؟ ( البته صدای درایو رو با نصب بازی روی هارد کاهش می یابد . )
در توپخانه سی دی های ایکس باکس از چه نوعی هستند؟ ورباتیم یا مارک های به درد نخور؟
من به فروشنده می گم ورباتیم بده می خنده . چون هیچ فروشنده ای ورباتیم نمی فروشه . هرچی هم بگن دروغه .نقل قول:
مراقب باش بهت بازی دست دوم نندازن برو خدا رو شکر کن .
بهترین جنسی که پیدا می شه T-GATE هستش .
بچه ها من امروز چک کردم دیدم شماره سریال و آی دی داخل Setting Info داشبورد با شماره سریال و آی دی پشت کنسولم مغایرت داره بعد اونوقت این یعنی چی ؟
سلام رامتین خاننقل قول:
چقدر بهت گفتم 360 رو نفروش !!! آخه کی 360 رو میفروشه میره PS3 میخره تو این بازار مسخره !!؟؟
درسته که PS3 یک لذت واقعی هست ولی در کنار Xbox 360.
آخه مگه مردم میخوان با دیسک چیکار کنن که برن 4 5 هزار تومن پول بازی بدن !؟نقل قول:
طرف میخواد یک دفه بازی کنی بعد بازی رو بندازه اونور.
الان هم که اکثرا دارن Elite میخرن دیگه مشکلی نیست.
ولی خب باز اگه کسی Verbatim میخواد من کار میکنم .
به به به ...!:31:
ببین کی اومده!!
سلام داش سعید چه عجب!!
ایشالا مشکلت حل شده و میخوای بترکونیا!!:31:
این مشکلی نیست!نقل قول:
شما چیزی که باید چک کنید اینه که باید سریال داخل داشبورد با سریالی که در بالای ورودیهای USB هست یکی باشه.
سلام من امروز خریدم چیز مشتیه آرکید 2009 با برد جاسپر وقتی سوالات خفن از فروشنده ها می ÷رسیدم همشون جام میکردن که من اینارو از کجا میدونم همشونم اولش میخواستن فالکن بهم بندازن خواستم از همتون تشکر منم که تین تا÷یکو انقدر فعال نگه داشتین تا کسایی مثل ما کلاه سرشون نره من شاید کم پست بدم ولی همیشه به تاپیکا سر میزدم (از سال 2007 ) و همیشه هم هر مشکلی با پی اس پیم داشتم حتما رفع میشد شاید منو نبینید ولی من همیشه شمارو میپام !!! با تشکر
سلام دوستان یه سوال داشتم ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی فکر کنم بهتر میتونید جوابمو بدین ... اصطلاح بلاک باستر یعنی چی ؟ مثلا اینکه میگن یوبی سافت تو بازیه prince of persia forgotten sands قول یک بلاک باستر بزرگو داده یعنی چی ؟ خیلی خیلی ممنون .
Blockbuster به فیلمها و بازی ها و محصولات هنری دیگه میگن که خیلی مردمی و عامه پسند و همه گیر بشن. و فروش خوبی کنن.نقل قول:
بعضی وقت ها هم وقتی یه اثر از بعد هنریش دور میشه بهش میگن مثلا به کارگردانی که همش فیلمهای عام و پرمخاطب میسازه ولی چندان فیلماش هنری و دارای ارزش سینمایی نیست هم بلک باستر ساز میگن. (البته همیشه در تضاد با هنری بودن نیست)
ضمنا به همین نام Blockbuster یه فروشگاه زنجیره ای خیلی بزرگ هست که کارش کرایه فیلم و بازی هستش.
---delete--------
[QUOTE=joykiller360;4912191]1.نه دوست عزیز 3 چراغ دیگه نداره.
2.lt فقط کافی نیست . بایذ بازی هاتون استیلت پچ هم باشه .
3. نه نیست ولی اگه هم باشه هیچ گونه فرقی نداره با مدل های.
[/QUOTE]
بازی استیلت پچ یعنی چی من اینطوری که متوجه شدم اینکه فقط کنسول کپی خور بشود کافی نیست باید بازی هم استیلت پچ بشود تا بازیهای کپی را بتوان در کنسول اجرا کرد ایا منظور همین است
منظور من از LT کردن کنسول برای لایو شدن است که اگر به اینترنت متصل شدی دیگر دستگاه بن نشود سوال اصلی من این است که اگر دستگاه LTشود موقع لایو شدن دیگر مشکل بن شدن وجود ندارد یا اینکه مشکل بن شدن همچنان وجود دارد کمی در این ارتباط توضیح دهید:10::11:
1. بله سوال 1 همينه كه گفتيد.نقل قول:
2. بله با كپي كردن كنسول با LT مايكروسافت نمي تونه ديگه شما رو بن كنه البته يه سري شرط داره:
1) بازي شما wave patch نباشه.
2) ديسك بازي stealth patch باشه.
3) يه بازي رو قبل از عرضه تو LIVE بازي نكني.
4) LT1.1 براي بنكو و LT هم براي لايتون نصب باشه (ترجيحا 1.1) و اصلا هم با سامسونگ وارد LIVE نشد.
بچه ها بین درایو های Lite on و BenQ کدومش بهتره؟
اصلا دیگه بنکیو تولید میشه؟
Lite-on بهتره،. الان هم كه همه لايتون هست و اواخر 2009 هم كه همه ورژن دوم 9345 (آخرين سري درايو لايتون)هست، و ديگه بنكو توليد نميشه.نقل قول:
لایت آن بهتره هم از نظر کارکرد و هم راحتی کپی خور بودن اما بستگش مستقیم به حنس دیسک مصرفی هم داره:5:نقل قول:
ممنون ...نقل قول:
مارک دیسکو از کجا میشه فهمید؟!( روش که ننوشته ، اگرم باشه ، زیر برچسب:31: )
خیلی ممنون
راهنمایی می خوام شدیداً
چند روزه به سرم زده برم XBOX بخرم.از بس که این بچه های تاپیک Fifa World cup 2010 از این بازی تعریف کردن.
حالا یه سوال مهم دارم:
من نرم این کنسول رو بخرم و بعد از این بازی کنسول بمونه رو دستم؟ببینید من الآن یه PSP دارم و با کامپیوترم هم دارم صفا می کنم
عشق بازیهای فوتبالی و اکشن هستم.ایکس باکس منو راضی میکنه؟!!!
100 درصد.شک نکن.مخصوصا واسه فوتبال. با یه عالمه بازیه جدید که قبلا اومده و قراره بیاد.تا 4 سال هم تضمینه.نقل قول:
ایکس باکس منو راضی میکنه؟!!!
اق کسی نبود به داد ما برسه..من چجطوری این 360 رو به سیستم دالبی (5.1) متصل کنم پشتش هیچ پرتی نداره که................
منم راستش گرفتم تلفنی از فروشگاه فتحی تو تهران قراره فردا تی پاکسی به دستم برسه.فقط بازی ندارم.فردا باید برم بگیرم.دوستان لطف کنن چند تا بازی توپ به ما معرفی کنن.زیاد خشن نباشه.یه سری فانتزی هم میخوام و البته بهترین فوتبالها دقیقا کدوم هستن؟
دوست عزیز ... شما باید از lcd خروجی صدا بگیرید... کنسول رو با کابل HDMI به lcd وصل میکنید و بعد خروجی به سیستم صوتی.نقل قول:
یا حق:20:
ببین بذار من وضعیتو شرح بدم برات....نقل قول:
ببین الان کنسول با کابل hdmi وصله به lcd و سیستم صوتی هم با کابل hdmiوصله به lcd...حالا بگو چه کار کنم!!!
نقل قول:
اق کسی نبود به داد ما برسه..من چجطوری این 360 رو به سیستم دالبی (5.1) متصل کنم پشتش هیچ پرتی نداره که................
اگر بخواي صداي دالبي از 360 بگيري بايد يه AV receiver بخري برای 360 که حدود 15 تومن قیمتشه به علاوه باند يا يه سينما خانگی که ورودی اوپتیکال داشته باشه.
با کابل نوری یا همون اپتیک 360 رو به سینما یا باند وصل می کنی و صدای دالبی رو تجربه می کنی . جز این روش صدای دالبی رو نمی توانی داشته باشی .
ببین من یه چیزایی رو نفهمیدم....یه عکس از این AV receiver بذار ببینم چیه و همینطور ورودی اوپتیکال چجوریه...اونم یه عکس بذار ازش:10:نقل قول:
..ببین یه سوال مهم من کمی تو نت سرچ کردم فهمیدم دستگاه پخش باید ورودی اپتیکال داشته باشه( که مال من داره) ...اینجا یه مساله مطرح میشه من باید کابلی رو بگیرم که یه سرش usbهست ویه سر دیگه کامپونت؟؟؟ اگه نه اخه وقتی کابلHDMI رو وصل میکنی به کنسول دیگه کابل گنده بالایش جا نمیشه که!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها وسیله ی مورد استفاده برای optical cable همین تبدیل صدا هست.
البته کابل Component هم پورت Optic رو داره.
1:با استفاده ازین نمیشه از کابلHDMI هم همزمان استفاده کرد؟؟؟؟نقل قول:
.
2:.اسم این قطعه چیه؟