احساس نمیکنی یکیشو یادت رفته. اونی که نصفش ادم بود و نصفش هم خزنده همونی که یه چیز عجیب هم از پشتش در میومد. یا اون هیولاهای ژله ای.
Printable View
احساس نمیکنی یکیشو یادت رفته. اونی که نصفش ادم بود و نصفش هم خزنده همونی که یه چیز عجیب هم از پشتش در میومد. یا اون هیولاهای ژله ای.
اه اه بعد از كرازر من اونو ميزارم:27:نقل قول:
خيلي غول بدي بود :2:
عجيبه من با اين كه 3 بار اين بازي رو تموم كردم ولي اون غولي رو كه اين دوست عزيزم ميگه بياد ندارم
يه چيزه ديگه اگه بازي رو با easy انجام داده باشيد مي بينيد كه ---- وارد مرحله ي ماز يا همون مارپيچ نميشه
يه چيز جالبم براتون بگم:
اگه اون جايي كه اشلي گير افتاده و شما بايد با semi-rifle از دور اون حلقه ايي كه اونو به ديوار وصل كردن رو بشكنيد اگه با دوربين تفنگ به بالاي پا هاي اشلي نگاه كنيد اشلي با خجالت پا هاشو جمع مي كنه و يه چيز جالب ميگه:
what are you looking at, you pervert
به چي نگاه مي كني منحرف
البته فقط توي نسخه ي پلي استيشن 2
توي نسخه pc بايد اونجايي كه توي دهكده ميريد بالاي اون برج كنار راه مخفي كه منتهي ميشه به كليسا وقتي اشلي در كنارتونه بپريد پايين و با دوربين از پايين به پاهش نگاه كنيد تا همي جمله رو براتون بگه
اي بابا مگه ميشهنقل قول:
همون غوله كه توي كابين هاي سه قسمتي هي از سقف خفت آدمو ميگيره:31: خيلي هم كنه هست:27:
اين تيكه خيلي جالب بود شما ها هم چه دقت هايي ميكنيد من كه همين طوري بازي ميكنم و ميرم اصلا توجه نميكنم اينا چي ميگن:31:
سلام
من بازی RE4 را نصب کردم ولی بعد از اینکه فیلم های اول بازی را نمایش داد تصویر سیاه زیر را نشان می دهد.
به من بگویید که مشکل از کجاست و باید چه کار کنم.
در ضمن ویندوز من XPsp2 و کارت گرافیک GeForce4 MX 4000 - 128MB و رم 768MB و سی پی یو 3200+ AMD هست.
DirectX همرا برنامه را نیز نصب کردم.
لطفا کمک کنید
تصویر صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://zarei.parsehgig.com/uploads/pictures/Error-in-RE4.gif
نقل قول:
منم یه همچین مشکلی را دارم ولی برای من ته لودینگ گیر مکنه
نقل قول:
شاید virtual memory کمه که می تونی زیادش کنی بذارش min:1024 و max:2048
چی جوری؟
کارت گرافیکت خیلی ضعیفهنقل قول:
آپدیت کن اگه نشد راهی نیست.
البته virtual memory رو هم بیشتر کن ولی فکر نکنم موثر باشه.
صد در صد از گرافیکته چون پیکسل شیدر رو ساپورت نمیکنه و همین هم باعث سیاه شدن تصویر بازی میشه.
شاید با تری دی انالیز کارت درست شه.
اسمش U3 بودنقل قول:
عجيبه من با اين كه 3 بار اين بازي رو تموم كردم ولي اون غولي رو كه اين دوست عزيزم ميگه بياد ندارم
یکی از محصولات آزمایشگاه های سدلر. موجودی مابین انسان، حشره و خزنده که البته انگل هم درون خودش داره. بسیار قدرتمند، سریع و مقاوم. انگل بدنش که سری محکم و مقاوم داره، هنگام مبارزه خودشو نشون میده.
اینم چند تا عکس از این موجود.