فقط باید مد1.4 رو داشته باشینقل قول:
Printable View
فقط باید مد1.4 رو داشته باشینقل قول:
هوش مصنوعی در واقع وقتی با کامپیوتر بازی میکنی هوشش هرچه بیشتر باشه هوش مصنوعیش بیشتر .وسخت تر عمل میکنه:n18:نقل قول:
هوش مصنوعی یعنی هوشی که مصنوعیه دیگه :دینقل قول:
یعنی هوش حریف کامپیوتریت
مثلا گاه پیش میاد که بعد نصب یه مود میبینی حریف نه ساخت و ساز میکنه و نه حرکت
اون موقع میگیم حریف هوش مصنوعی نداره
بعضی مودها هم هستن که هوش مصنوعیشون شدیدا بالاست و تا میای یه ساخمان بذاری زمین میبینی سروکله چن تا سربازش پیدا شد و همون اول کار زد داغونت کرد :دی
اینجاس که میگیم هوش مصنوعی بالاس
نقل قول:عالیه . خیلی به این نیاز داشتم . یه ساله بازیو دارم تازه دوهفتس فهمیدم چه داستانی داره این بازی.نقل قول:
واقعا ممنونم
.
.
من اینو دانلود کردم 5تافولدره یه اسمه . طبق اموزش خودش کپی کردم. ولی از کجا بفهمیم هوش مصنوعیش زیاد شده یا نه ؟
میشه یه مد جدید معرفی کنین
کنترا۰۰۸ دددددددددددددددنقل قول:
بچگانه که نیست مثلا با یک لول کل بیس حریف منفجر بشه از اینجور چیزا
مدی میخام که مثلا هواپیمای جدید به بازی اضاف کنه،تیم جدید،تانک جدید
بچه ها من جنرالم حذف شده دوباره نصب میکنم با این ارور مواجه میشم the system cannot find the path specified
خبنقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مد واقعا قشنگه حرف نداره اگه دانلود نکنید پشیمون می شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 347.26mb
اگه اون حجمش زیاده این به دردت میخورهنقل قول:
سلام دوستای گلم
امروز واسه طرفدار های بازی زیبای جنرال زیرو هور یک مد جدید آماده کردم اسم این مد هست پایان روز آخرین ورژنش همینه حجم :168.77mb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]