مودم آنلاک هست ؟ برا کدوم اپراتور بوده ؟ مدل e3372s-153 هستش ؟ الان چه ورژنی رو مودم نصب هست ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم آنلاک هست ؟ برا کدوم اپراتور بوده ؟ مدل e3372s-153 هستش ؟ الان چه ورژنی رو مودم نصب هست ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل همون s-153 هست...برای ایرانسل هست ولی چون ایرانسل تو محلمون مشکل آنتن داشت من از سیم کارت همراه اول استفاده می کردم و آنلاک کرده بودم مودم رو...نقل قول:
ورژن فریموری که الان نصب هست رو از کجا میشه فهمید؟؟؟ بلد نیستم...
مرسی...
الان که دیگه صفحه وبتون بالا نمیاد درسته ؟ پس نمیشه ورژن رو پیدا کرد . شما پست بالایی لینک دادم داخل اون فریمور و وب یو ای مخصوص مودم شما رو داره اونو بزنید رو مودم ببینید جواب میدهنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقا صابر :n16:
من در خصوص آنلاک کردن مودم مبین نت مدل هووآوی B612s-25d سوال داشتم .
یه تاپیک هست به ادرس زیر منتهی من درست متوجه نشدم چون خیلی ابتدایی هستم.
ممنون میشم بهم لینک تاپیک آموزشی رو بدید که از صفر تا صد ماجرا و نحوه ی انلاک کردن این مودم رو یاد بده.
ویرایش : من تاپیک های موجود در این انحمن رو مطالعه کردم و متوجه شدم که فریم ور 11.196.01.02.1472 گویا اصلا انلاک نمیشه.
حالا سوالم این هست واسه اینکه مودمم رو انلاک کنم باید فریمور رو به یک ورژنی که فابلیت انلاک داره تغییر بدم یا کلا نمیشه هیچ کاری کرد ؟؟؟ حتی با مطالب و فایلهای این تاپیک :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=740285
باز هم ممنون و متشکرم :n12:
سلام دوستان مودم tk-2510 ایرانسل رو دارم . راهی هست آنلاک بشه و بتونم سایر سیمکارت ها رو بزارم روش؟
سلام مبین نت با ورژن 196 اصلا آنلاک نمیشه به اصطلاح میگن مودم EFUSE شده و کلا قابلیت دانگرید و آپگرید رو از دست داده و تمامی روش های دسترسی به مودم از طریق USB یا باز کردن پورت و لودر بسته شده و اگر هم روزی انلاک بشه فقط رو همون ورژن مبین نت انلاک خواهد شد و باز هیچ کس نمیتونه و نخواهد توانست فریمور این مودم رو عوض کنه و شخص انلاک کننده فقط میتونه همون فریمور رو شخصی سازی کنه و رو مودم بزنه . فعلا هم خبری از انلاک نیست .نقل قول:
مودم TDD هست ارزش نداره برا انلاک و فعلا کسی هم روش کار نکرده .نقل قول:
من دنبال راهی هست که سرعت مودم 2510 رو از توی خود مودم کاهش بدم بعضی مودم ها قسمت bandwih داره ولی این نداره راهی هست؟
سلام دوستان عزیز وقت بخیر
در خصوص مودم هووآوی مدل B612s-25d (مبین نت ورژن 196) یه سری سوال داشتم
ایسی فلش این مدل کدومشه و فایل فلش از کجا بیاریم؟
و ممنون میشم اگر کسی داره روی برد مشخص کنه .
با تشکر:n16:
با فلش کردن ای سی فلش هم مودم انلاک نمیشه اصلا امکان فلش کردن وجود ندارد و جواب نخواهید گرفت و باید cpu مودم کلا عوض شود .نقل قول: