اقا ما یک vt30 گرفتیم تی وی روی انا لوگ است هر کاری میکنیم روی دیجیتال نمی ره باید چه کار کزد سری R هستش
Printable View
اقا ما یک vt30 گرفتیم تی وی روی انا لوگ است هر کاری میکنیم روی دیجیتال نمی ره باید چه کار کزد سری R هستش
دوست عزیز یه گزینه بالای کنترل تلویزیونتون هست به نام tv اون رو باید پشت هم بزنید تا آنالوگ و دیجیتال تغییر کنه اگه تغییری نکرد برید به منوی شرایط حمل و تی وی رو از نو به تنظیمات کارخانه ای برگردونید و در ابتدای تنظیمات تیک تلویزیون دیجیتال رو بزنید.نقل قول:
بله با راهنمایی که شما کردین تونستم وارد منوی مخفی بشم و ساعت کارکرد دستگاه رو چک کنم.نقل قول:
VT30 من ۱۰ ساعت و ۳۱ دقیقه رو نشون داد که از دو روز پیش که تحویل گرفتم همین حدود روشن بوده به نظرم اولش احتمالا صفر بوده .
البته به دوستان واقعا توصیه می کنم اول خوب در مورد منوی مخفی مطالعه کنند بعد بار روشی که دوستان فرمودند ( نگه داشتن دکمه منفی ولوم روی پنل و سه بار زدن دکمه info روی کنترل ) وارد منو مخفی بشید . وقتی وارد منو بشید ( اگر مثل من بی تجربه باشید) واقعا گیج شده و ممکنه تنظیمات رو ناخواسته تغییر بدید . پس مواظب باشید .
حالا سوال من از دوستان اینه که هیچ روش دیگری برای خروج از منو نیست و حتماً باید سیم برق رو از پریز جدا کنیم ؟
و اگر احیاناً تنظیمات منوی مخفی به هم خورد راهی برای ریست تنظیمات کارخانه وجود داره یا نه ؟
و منوی مخفی غیر از ساعت کارکرد دستگاه چه امکانات مفید دیگری در اختیار کاربر قرار میده ؟
دوستان از نظر کیفیت تصویر هم sd و هم 3d شما بین vt30 و hx925 کدوم رو انتخاب میکنید? hx ارزش هزینه بیشتر رو داره؟یه مقایسه کوچولو بکنید ممنون میشم.
چند ثانیه دکمه exit رو فشار بدین منوی مخفی حذف میشه.ضمنا به هیچ عنوان منوی مخفی رو دستکاری نکنید.نقل قول:
برو تو این سایت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسو انتخاب کن بعد Start Upload رو بزن وقتی کار Upload تموم شد چندتا آدرس مینویسه شما اون آدرسی رو که جلوش نوشته Direct Link کپی کن یا همونو مستقیم تو انجمن قرار بده یا اگر میخوای عکس داخل انجمن نمایش داده بشه از بالای همین ویرایشگر انجمن که داخلش تایپ میکنی روی آیکون وارد نمودن عکس کلیک کن یه پنجره باز میشه بعد همون آدرس Direct Link رو Paste کن داخل کادر آدرس.
اگر سیم دو شاخه برق رو قطع کنی بعضی تغییرات روی سرویس منو Save نمیشه به همین خاطر راه مطمئن تریه ولی اگه دکمه EXIT رو نگه داری تغییرات Save میشن.نقل قول:
دوستان تا حالا شده پاناسونیک قیمت پلاسماها شو کاهش بده؟ (در واقع بانیان)
اگه پاسخ مثبت هست فکر میکنید VT30 تا چند برسه؟
نقل قول:
بله دوست عزیز با نگه داشتن 3 الی 5 ثانیه دگمه Exit میتونید خارج شید ولی با Save . ولی با خارج کردن دوشاخه از پریز مجالی برای SAve جهت تغییرات ناخواسته داده نمیشه . بنابراین امن تره . مثل تغییرات ناخواسته ای که بعضی از دوستان با TV ی سامسونگشون توو منوی مخفی انجام داده بودن و تغییرات ذخیره شدن . اگرم مشکلی پیش بیاد باید با یه منوی مخفیه دیگه تمام موارد رو تنظیم کنی و یکی کنی .
آقا به دادم برسید بد بخت شدم رفتم تو منوی مخفی اومدم بیرون پنلم دیگه روشن نمیشه چراغش چشمک میزنه :18::18::18::18::18::18:نقل قول:
به دادم برسید چیکارش کنم؟
:41: