دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی مشکل کریر تو فیفا همیشه همین بوده و هست وقتی که ستاره ها سنشون بالا میره دیگه بازی نمیتونه ستاره جدیدی خلق کنه و عملا بعد از 3 فصل بازی کیفیت خودشو از دست میده......نقل قول:
Printable View
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی مشکل کریر تو فیفا همیشه همین بوده و هست وقتی که ستاره ها سنشون بالا میره دیگه بازی نمیتونه ستاره جدیدی خلق کنه و عملا بعد از 3 فصل بازی کیفیت خودشو از دست میده......نقل قول:
آقایون میشه یه تیم معرفی کنید برای کریر مود؟ البته تو وورد کلاس!!! :n02:
راستش با هرتا و ناپل و کاستیا و اسپرز بازی کردم...
دسته دوم باشه و ازلحاظ سرعتی تیم خوبی باشه!!! :n02:
بنظرم یه تیم از دسته سه انگلیس بردار و باهاش ادامه بده، هم بازیت پیشرفت میکنه هم جذابیتش بیشترهنقل قول:
من با میلان همه جاما رو درو کردم اونوقت آرسنال و لیورپول تو لیگشون 4 و 5 شدن و توی My Jobs بودن . بهشون پیشنهاد دادم سرمربیشون بشم گفتن نه نمیخوایم کاندیداهای بهتر داریم ! از کسی که قرهمان سری آ و جام حذفی و CL شده دیگه کی بهتر میخوان ؟! اولم که خودشون منو خواسته بودن !
مشکل کار کجاست ؟ هیچ جا قبولم نمیکنه(حتی فیورنتینا : دی) و مجبورم تو میلان بمونم .
اگه تیمی توی My Jobs نباشه میتونم خودم بهشون پیشنهاد همکاری بدم ؟
سلام
کسی هست انلاین بازی کنه با ایکس بکس؟
نقل قول:مشک آن است که خود ببوید!نمیدونم چی چی عطار بگوید!Dنقل قول:
از کسی که قرهمان سری آ و جام حذفی و CL شده دیگه کی بهتر میخوان ؟!
این قسمت فیفا طی الگوریتم خاصی نیست که مثلا شما همه جامارو درو کنی وزیر وکیل برات صف بکشنD
تاجایی که من میدونم چنین امکانی نیست...
من دسته پلی 2 رو به پی سی وصل کردم ولی چندتا مشکل دارم تو بازی.
اول اینکه دروازه بان رو پنالتی ها نمیپره. با چه دکمه ای باید پرید؟
بعد مشخصات بازیکنا رو چجوری میشه دید؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی گل میزنی یا تعویض میکنی حدود 10 ثانیه و بیشتر باید خوشحالی یا قیافه بازیکنا رو ببینی. هیچ راهی نیست که اینا رو skip کنیم؟
فيفا بايد يه فكري به حال اين كريرش بكنه امسال اصلا بازي اون چيزي كه فكر ميكرديم نبود يعني پيشرفتش اونقدر زياد نبود
به شخص نميدونم چرا همچين امكاناتي بازي نداره ولي يه سال يادمه وقتي توي كرير تموم ميشده يه فهرستي از بهترين هاي هر پستي رو ميزاشت كنارشم ستاره فصل و پديده جوان رو انتخاب ميكرد
مثلا بايد تيما رنكينگ داشته باشن مثلا اگه ارسنال رنكش 12 باشه وقتي چند بار قهرماني هاي مختلف رو كسب كني رتبت بره باالا بشي تيم بهتر و بعد اين رو رو خريدهات تاثير مستقيم بدن مثلا تيمي كه اول هست بازيكنا تمايل بيشتري نشون بدن برا رفتن به اون تيم يا اخر فصل كفش طلا يا توپ طلا رو اضافه كنن تيم هاي كلاسيك بهتره بازيكناي شناخته شده باشن اخه الان كي روليو زيكو شيلتون بوتنگرو رو يادشه اينا بازيكناي بزرگي بودن شكي نيست اما بهتره پله ماردونا زيدان باجو مالديني كانتونا انري ندود اينارو اضافه كنن كه حداقل ادم چند تا بازي ازشون ديده باشه يه چيز ديگه اگه من رئال بردارم دوس دارم مثلا ژاوي حداقل 4 فصل ديگه بازي كنه و تيم هاي قدر كمتر دستخوش تغيير بشن تا نيم فصل ميري جلو ميبيني روني رفته بايرن يا اوزيل سر از منچستر در اورده و اين برا من به شخصه از جذابيت بازي كم ميكنه و بازي رنگ غير واقعي به خودش ميگيره يه چيزي هم كه تو ذوق ميزنه اينكه نوع مراسم هاي قهرماني اخر بازي اصلا قشنگ نيست و فوق العاده مسخرن خدا كنه فيفا بعد حداقل يكم اين تغيرات رو توش داشته باشه نه اينكه نهايتا يكم رو گيم پلي بازي كنن و همون نسخه قبلي رو تحويل بدن
اين سوال اول http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558042&page=336&p=7554461#post755 4461نقل قول:
شما برو توي قسمت تركيب تيمت قبل بازي بعد رو بازيكن مورد نظر برو و L1 , R1 بزن وشماره بازيكنا مثل قدرت استاميناو اينارو برات به نمايش در مياره
سوالم اخرم جوابت نه هست اينم از شاهكار هاي فيفا هست خدا كنه نسخه بعدي حل شه
در مورد اسکیپ کردن شادی گل خودتون میتونی با زدن همزمان L1 و R1 هنگام شادی گل این کار رو انجام بدی ...نقل قول: