دوست عزیز فکرکنم شما یکی ازدست دررفتی واگرنه الان مدت هاست دو مگ شبانه رو داره رو یک مگ می بنده فقط گاهی شبا می ره دو مگ نه اینکه یک هفته رو دو مگ باشهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز فکرکنم شما یکی ازدست دررفتی واگرنه الان مدت هاست دو مگ شبانه رو داره رو یک مگ می بنده فقط گاهی شبا می ره دو مگ نه اینکه یک هفته رو دو مگ باشهنقل قول:
صفایی جان شما معلومه میخوای چکار کنی یا نه؟!نقل قول:
هر دفه میای میگی اسیاتک بد شد میخوای بیای های وب/ حالا که خوب شده میخوای اسیاتک بمونی.
دوباره چند روزه دیگه خراب میشه دو دل میشی بمونی یا نه؟!:n02:
امروز من یه نگاه به قیمتا کردم.گرون کردن...
سرویس 2 مگ 3 ماه 10 گیگ در ماه(در مجموع 30گیگ) که من با قیمت حدود 119 تومن داشتم شده 132 تومن!!در عوض کیفیت تکونی نخورده...
===
قابل توجه شما بگم من و همشهریم دو روزه داریم بالای 6 گیگ در ساعات رایگان دانلود میکنیم.
حالا شما در 7ساعت 6 گیگ میگیری ولی ما در 3 ساعت.
نقل قول:
باید صبر کنید تا وصل کنند.برای من دو روزه وصل شد(بغیر از 5شنبه و جمعه)
پیگیری کنید تا زودتر عملیات رانژه براتون انجام بشه.
منم اگه میدیدم مقطعیه بیخود پست نمی دادم بفرما :n23::n23:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علت این ماجرا به این برمیگرده سیاست آسیاتک تغییر کرده و دیگه کسی برای دانلود نامحدود که قانون مصرف منصفانه نداره رغبت نمیکنه بیاد آسیاتک .
در نتیجه پهنای باند محدود به علاوه پینگ اوضاع خوبی پیدا کردن:n05:
حالا ماه بعد تغییر سرویس میدم به کولاک 30 گیگی ببینم 1 تا 8 روی چند مگ میبندن:n13:
فعلا که اوضاع بعد از مدتها واسه 2 مگ حجمی عالی شده:n06:
خوش بحالت :n29: من تا حالا 2.5 بیشتر نشده شبی بگیرم ! ناامید شدم اصن از اومدن به های وب ...نقل قول:
قابل توجه شما بگم من و همشهریم دو روزه داریم بالای 6 گیگ در ساعات رایگان دانلود میکنیم.
یه نکته جالب:
الان با گیت وی 46.224.0.8 سرعتو تست کردم عالی بود.فقط پینگش بالاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گیت وی 46.224.0.5 و 46.224.0.7 و 46.224.0.6 تست کردم نتیجه این بود:
======
برای دیدن گیت وی:
عزیز چیو خوشبحالم؟!نقل قول:
تا دوهفته پیش اگر وضعیت مارو داشتی اشکت در میومد...شبانه من کلا تعطیل بود....به زور میشد 2گیگ بگیرم!!بعضی شبا هم به زور 1.2 گیگ میشد گرفت.
1 ماه پیش رو نگو که پینگ سر ظهر که میشد میومد بالای 400 اونم با داخلی!!!
حالا امیدوار باش شاید برای شما هم بلکه درست بشه......
من دان استریمم رو اول 8 مگ بسته بودن الان دیدم رو 3 مگه ! این میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون تا چند روز پیش سرعت روزانه ـم رو 400 میومد الان 250-300 بیشتر نمیشه !
فقظ واسه تهران تبریز و شیراز اینحوری شده اینترنت؟شهر های دیگه چی؟
یه عکس از داخل مودم قرار بدید نویزتون رو چک کنم.نقل قول:
احتمالا بخاطر نویز سرعت اتومات خودش اومده پایین!
===
اینم یه تست دیگه با گیت وی 46.224.0.8: