احتمالا به خاطر اینه که دو تا مودت مثلا با هم تداخل دارن . من هم این مود immersive رو که گرفتم دیدم هنوز پلاگینش از طرف skyRe نیومده . یعنی فعلا ورژن دوش رو داره . به خاطر همین هنوز بازی رو بازی نمیکنم تا اون بیاد .نقل قول:
لیست مودهات رو میدی؟
Printable View
احتمالا به خاطر اینه که دو تا مودت مثلا با هم تداخل دارن . من هم این مود immersive رو که گرفتم دیدم هنوز پلاگینش از طرف skyRe نیومده . یعنی فعلا ورژن دوش رو داره . به خاطر همین هنوز بازی رو بازی نمیکنم تا اون بیاد .نقل قول:
لیست مودهات رو میدی؟
خدمتت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا حتما" باید پلاگین ِ immersive بیاد ؟ مشکلش چیه همینجوری ( من هنوز با مد شروع نکردم بازیو )
راستی اونی که کرش میداد از SkyRe بود ، پلاگین ِ JaySusSword
میبینم که دستی نصب کردی همه رو . یه نصیحت : همه مودها رو با مودمنیجر نصب کن مگه اینکه یه جور دیگه باشه . مثلا اپدیت باشه یا دلبخواهی باشه و...نقل قول:
مثلا الان immersive رو ورژن 3.1 اش رو ریختی بعد در کنارش 3.2 رو هم ریختی که الان 3.1 فعاله توی عکس .
تو رو خدا یکی کمک کنه خیلی گیرم اصلا خماره این بازیم اعصابم بهم ریخته.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول اینو دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون برنامه رو باز کنین و Open رو بزنین. حالا این فایل رو باز کنین(ممکنه مسیر تو کامپیوتر شما فرق کنه) : C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data\Skyrim - VoicesExtra.bsa
یه پیغامی میده که OK رو بزنین. بعد Extract All رو بزنین و توی همون پوشه (C:\Program Files (x86)\The Elder Scrolls V - Skyrim\Data) ذخیره کنین.
به احتمال زیاد درست میشه ولی اگه درست نشد بگین
نه هیچ کدوم دستی نصب نشده. 2 تاش منوئال دانلود شده ولی بوسیله ی مدمنیجر ادد شده و نصب شده. بقیه ش هم توسط مد منیجر دانلود شده و هم نصب شده.نقل قول:
ایمرسیو 3.2 رو چون فایلهاشو میخواستم دستی بریزم توی فولدرش واسه همین با مدمنیجر کار نکردم.
درست شد دستتون درد نکنهنقل قول:
راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هست
تا 82 میرهنقل قول:
سلام به همگي
ميخواستم بپرسم همه shout هايي كه ياد ميگيريم 3 كلمه اند؟منظورم اينه كه اگه يه shout بگيريم يه كلمه ممكنه يه كلمه ديگه هم بهش اضافه بشه؟
اين چند كلمه اي بودن shout هارو يه توضيح بديد
ممنون
سلامنقل قول:
بله همشون سه تا قسمت دارن(ضعیف، متوسط و قوی)