حالا یعنی هیچ راهی نیست که بشه سرعت شبانه را درست کرد؟اقدامی،کاری،چیزی؟دوست ان یک راهنمایی بکنید.
Printable View
حالا یعنی هیچ راهی نیست که بشه سرعت شبانه را درست کرد؟اقدامی،کاری،چیزی؟دوست ان یک راهنمایی بکنید.
سلام
ديشب سيم تلفن كشيدم همه چي خوب بود تا اينكه دوباره قطع شد دوباره رفتم تو حياط مودمو اونجا وصل كردم ديدم اونجا هم كار نميكنه ساعت 7 صبح تلفن زدم پشتيباني بازم همون جوابو داد كه مشكل از خط حالا ميگيد من چيكار كنم از خير ADSL بگذرم
سلامنقل قول:
راهش اینه که شرکت درستش کنه ، ما هم امیدواریم این کارو بکنن
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
سلام اگه از سیم های تلفن منزل اطمینان دارید، یعنی از سیم اصلی تلفن که مخابرات داده یه چک بکنید مودمتونونقل قول:
اگه اشکال داره ، تماس بگیرین پشتیبانی دوباره یا اینکه زنگ بزنیم خرابی تلفن ببینی خطتون بدون مشکل رانژه یا نه
ببینید سرعت دانلود بنده 250 اما دلیل نمیشه که این جوری تموم بشه ضمنن انتی ویروسم هم اورجینال و همیشه اپدیت هست که روزی 200 کیلو بایت اگه دانلود داشته باشهنقل قول:
من میخوام بدونم مگه میشه که یک گیگ در 4 روز تموم بشه ضمن این که من هیچ ویدئو ای هم نمیبینم!
اون برنامه که گفتین رو هم نصب کردم و باید تست کنم
خوب اکانت منو چه جوری میتونن -- کنن؟نقل قول:
مودمم level one هست که سیستم وایرلس هم WPA2-PSK هست که فکر نکنم از این جدیدتر دیگه باشه!
نمیشه که!نقل قول:
پس منم بیام نمایندگی ایرانسل بزنم تو اصفهان بگم چون من یه شهر دیگم دلم میخواد که به جای این که دقیقه ای انقدر بیوفته من 20 تومن گرون تر میگیرم(البته مثال بود)
به هر حال سیستم اصفهان به تهران وصله چون برای خرید ترافیک پول باید به حساب تهران ریختع بشه
اما من نفهمیدم که چرا صبانت هنوز روی سایتش خرید ترافیک رو با کارت اضافه نکرده!
البته من یه مشکل دیگه هم دارم که چند روزه اتفاق افتاده اونم مربوط به PING هست پینگم قبلا واسه سرور 70 بود حالا رو صد و گاهی اوقات 200 هست که نمیدونم موقته یا نه
شما مطمئنی از چیزی که میگی؟ بنده مودم خیلی از دوستان رو نصب کردم که هیچ کدوم مشکلی در روشن شدن چراغ لینک نداشتن ولی برای همشون اسپلیتر گذاشتم چون 100% مطمئن هستم در صورت مستقیم وصل شدن کابل به مودم بعد از یه مدت دچار مشکل میشهنقل قول:
فکر نمی کنم ، مطمئن هستمنقل قول:
در ضمن من حاج آقا نیستم
موفق باشید
سلامنقل قول:
سرعت شبانه صبانت به صورت دوره ای تو یه سری از مناطق کم و تو یه سری از مناطق نرمال هست
فرض کنید شما تو مرکز مخابراتی A هستید و دوستتون تو مرکز مخابراتی B ، الان که سرعت شبانه شما پایینه ممکنه دوستتون که تو مرکز مخابراتی B هست سرعتش خوب باشه و بالعکس
تنها موردی که میشه گفت اینه که یه مدت صبر کنید
مال شما هم پایینه؟ از قبل هم پایین تر شده برای من.:19:نقل قول:
ممنون از جوابتون دوستان،پس یک مدت دیگه هم صیر می کنیم ببینیم چی میشه!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:نقل قول:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7:
چه عادی هست!!! :27::27::27::27::27::27::27::27::27:
بازی کردن با مردم!!!:2::2::2::2::2::2::2::2:
میدونم رفیق،ولی خب چیکار کنیم؟؟!!من رفتم اونجا،طرف دراومده انقدر چرت و پرت میگه ،که من کم مونده بود کل شرکتشون را بیارم پایین.هرچی هم که بهشون میگی،میگن کاربر زیاد شده و پهنای باند کمه و از این حرفا!!!
دیشب سرعت منم آشفته بود ولی یه بخش عجیب هم داشت. همیشه تورنت یه لیست برای دانلود داره و شبهای دیگه با سرعت حدود 160 میگرفت ولی دیشب شده بود 15 الی 40. ولی وقتی با یه دانلود منیجر مثلاً IDM میذاشتم دانلود کنه سرعت بین 200 تا 220 بود! ولی افسوس که کار من فقط با تورنته..... خلاصه یه جای کار شبکه میلنگه.