اون دکمه کلا وایرلس و بلوتوث رو قطع و وصل میکنه. دکمه ای که گفتید در صورتی کار میکنه که نرم افزارش ATK نصب شده باشه. وقتی میزنیم یه عکس خوشگل میاد تو صفحه که اگه رو لن کلیک کنی شبکه ی وایرلس قطع میشه و اگه رو بلوتوث کلیک کنی هم بلوتوث قطع میشه.
صفحه نمایش من که نه خوفه ... زیاد هم روشن میذارم ولی خوب مونده. ایسوس خرکار تر از این حرفاست.
fn+f1 میشه همون خوباب ... Sleep که در واقع همه چیز خاموشه فقط ساعتی 4 درصد باتری واسه نگه داشتن اطلاعا روی رم مصرف میشه. دقیقا عین هایبرنیت با این تفاوت که اون رو هارد میریزه و برق مصرف نمیشه ولی این رو رم میریزه و برق هم مصرف میشه. البته 4 درصد خیلی کمه ولی خب بالاخره که مصرف میشه.
fn+f8 برای تعویض مانیتورهاست.
fn+space برای تغییرا 4 حالت مصرف برق. یعنی تو هر حالت سرعت کرات گرافیک و سی پی یو فرق میکنه که مصرف برق میزون بشه. مثلا های پرفورمنس همه چی تا آخرشه و باتری سیوینگ همه چی برای طولانی شدن زمان دشارج شدن باتری میزون میشه.
fn+c هم برای تغییر نور صفحه بیده و fn+V هم روشن کردن وب کم و لانچ کردن برنامه ی Life نمیدونم چی چی هستش که از وبکم ضبط میکنه و اینا ...
گارانتی من که بد نبود. ویستا ... مادربورد رو بی هزینه تعویض کردند و بهانه هم نیاوردند البته یه طور مشکل رو نوشته بودم که یارو خوند فکر نکنه یه اصطلاح الکی بگه من گول میخورم.
قیمت نمیدونم ...
من کلا توصیه میکنم صبر کنی پل شنی با گرافیک جی فورس سری 500 بیاد. این 4 هسته ای 45 وات مصرف داره و اونها 35 بوات. چون ترانزیستورهای 32 نانومتری داره ولی مال این 45 نانومتریه. گرافیک سری 500 جی فورس هم که تابلوئه با داشتن CUDA و Optimus نسبت به این بهتره. البته مدل 520 530 به بالاش فکر کنم این طوری باشه. تازه یک مزیت دیگر ... اگه دو هسته ای بگیری روش گرافیک اینتل هم داره که با کاری که کمپانی Lucid کرده همزمان میشه از قدرت گرافیک اینتل و اون کارت گرافیک جدا با هم استفاده کرد و این خیلی مهم هست ... چرا که گرافیک های اینتل که روی سی پی یوهای Core i3 نسل دوم هست در حد یه 5470 قوی هستند.!!
صبر کن یه کم .. فکر نمیکنم ضرر کنی ...
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
من 2 3 بار کلا رفتم توش. همین چند روز پیش یه بار تصادفی رفته بودم توش و گفتم حالا که اومدم یه کم ور برم. متصل شدن به مودم وایرلسم در حد 10 15 شاید 20 ثانیه هم نشد. منظور از زیاده اگه بیشتر از 1 دقه باشه غیر طبیعیه.
با توجه به تجریم بودن ما بعید میدونم زبان فارسی رو برای این اگسپرس گیت فعال کنند. کاریش هم نمیشه کرد ... تا جایی که من میدونم البته:11::11::11: