نقل قول:نقل قول:
مرسی از پاسختون. الان می خوام از شرکت ماهان نت adsl 512 20gb بگیرم کسی اطلاعی از کیفیت این شرکت و پینگی که می ده نداره؟ باتشکر.نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
مرسی از پاسختون. الان می خوام از شرکت ماهان نت adsl 512 20gb بگیرم کسی اطلاعی از کیفیت این شرکت و پینگی که می ده نداره؟ باتشکر.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اساس کار اینه که با هرکسی همونطور که قرار داد بسته شده عمل بشه. من و شما جمعه هامون رایگانه چون تو قرارداد ذکر شده
دوستان کسی جدیدا از این مودم های جدید مبین نت استفاده نکرده؟
همین WiFi جدیده که یه کم بدقواره هست
میخوام ببینم عین FBR-105 ایرانسل از چه استانداردی استفاده میکنه
برای سرویس بالای 128 باید چیکار کنیم ؟
اگر کارمند شرکت باشیم یا شرکت داشته باشیم ، چجوری میشه 512 گرفت ؟
یه نامه می نویسی،تو سربرگ شرکت،که از طرف شرکت گواهی می کنه آقا یا خانم فلانی،جهت کارهای تحقیقاتی نیازمند استفاده از اینترنت پرسرعت در منزل می باشد!!!!
مهر و امضای رئیس شرکت هم لازمه.
سلام من تو پوشش بیرونی هستم کلا چقدر خرجش میشه وایمکس بگیرم؟
با مودمو هزینه نصبو همه چی؟
راستی با جواز کسب میتونم سرعت بالاتر بگیرم؟
سلام دوستان!
من میخواهم در اهواز وایمکس بگیرم. نمیدونم ایرانسل بگیرم یا مبین نت. کسانی که اهواز هستند لطف کنند اطلاع بدهند.
شهرهای دیگر هم اگر میدانند کدام بهتره لطف کنند بگویند.
ممنون
دوستان اگه ما بخواییم مودم outdoor داشته باشیم و بخوایم اون رو روی سیستم اصلی نصب کنیم و بخواییم اون رو با سوییچ به کامپیوتر های دیگه share کنیم باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟
دوستان ،تو منطقه ی پاسداران کسی نداره ؟
کلا می خواستم بدونم از ایرانسل بهتره یا نه ؟
دیروز رفتم یه دفترش گفت ما یا یه ساله می دیم 150 تومن با مودم رایگان معمولی ولی گفتم وای فای می خوام نمیشه 180 تومن بدم یه ساله مودم wifi بگیرم گفت: نه!
حالا می خواستم بدونم دوستانی که از این شرکت گرفتند هر دفعه حتما باید یه ماهه شارژ کرد یا خیر؟
من دارم!!:31:نقل قول:
یه 2 صفخه قبل کلی شکایت کردم و غر زدم!!!اگه از خوشون بپرسی،می گن سیگنالمون تو پاسداران عالیه!بشنو ولی باور نکن.
سرویس من 512ه که خیلی بده.
من نمی دونم ماله ایرانسل اینجا بهتره یا نه.ولی واسه شرکتمون که تو خیابون دولته اینترنت از پتیاک گرفتیم،از زمین تا آسمون فرق می کنه.یه 100 تومن واسه آنتن و مودم بیشتر میدی ولی باور کن بهتره!!هم سرویس و پاسخگویی عالی دارن،هم سرعتشون واقعیه.
من یک ماه پیش طمع کردم و گفتم 100 تومن ارزونتره،از این می گیرم.الان مثله چی پشیمونم .......