اسم کاراکتراشون رو اگه بگین ممنون میشم. راستی من همون normal mode برم خوبه دیگه؟نقل قول:
شما که تازه شروع کردید بهتره برید سرور 1 بازی کنید چون یک سری از دوستان رفتن سرور 1 ....
کسی نیست Build واریور Deatheater رو به ما بگه.
Printable View
اسم کاراکتراشون رو اگه بگین ممنون میشم. راستی من همون normal mode برم خوبه دیگه؟نقل قول:
شما که تازه شروع کردید بهتره برید سرور 1 بازی کنید چون یک سری از دوستان رفتن سرور 1 ....
کسی نیست Build واریور Deatheater رو به ما بگه.
نقل قول:
من اسمشون رو تو سرور 1 نمیدونم چون من لایت هستم ( طرف مقابل ) ....
NM که به 40 برسی HM باز میشه و Build هم 5 STR خوبه
نقل قول:
یعنی تا آخر همشو فقط STR زیاد کنم؟
من تو سرور 1 هرچی تو Chat مینویسم کسی فارسی چت میکنه کسی جواب نمیده.
اینجا کیا سرور 1 ،Fury هستن؟
ما فعلا هنوز کامل نیومدیم سرور1 /نقل قول:
هنوز بیشتر وقتمون سرور2 هستیم .
شما که حتما باید با نرمال مود شروع کنی. بعد که 40 شدی بیخیالش شی و هاردمود رو شروع کنی.
Build هم به نظر من 4str/1dex برای کسی که تا لول 40 می خواد بازی کنه خوبه.
بهتره سعی کنی دوستای اونوری هم پیدا کنی . تو بازی یدونه دوست زیاد نمی تونی حال کنی.
نقل قول:
یعنی الان هیچکی از اینجا تو سرور 1 نیست؟
نقل قول:
شما که حتما باید با نرمال مود شروع کنی. بعد که 40 شدی بیخیالش شی و هاردمود رو شروع کنی.
Build هم به نظر من 4str/1dex برای کسی که تا لول 40 می خواد بازی کنه خوبه.
مرسی.
خودمم همین Build بستم. الان لول 7 ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش چند نفر هی میومدن جلو Invite میکردن. ولی من Cancel میزدم چون نمیشناسمشون. حالا چه کنم؟ همه رو قبول کنم؟نقل قول:
بهتره سعی کنی دوستای اونوری هم پیدا کنی . تو بازی یدونه دوست زیاد نمی تونی حال کنی.
کلا چیکار میتونم بکنم که لولم زودتر بره بالا؟
فعلا که لول پایینی همه رو قبول کن . و با بقیه پارتی بگیر ! مخصوصا اگه لولشون از تو بیشتر بود.نقل قول:
راستش چند نفر هی میومدن جلو Invite میکردن. ولی من Cancel میزدم چون نمیشناسمشون. حالا چه کنم؟ همه رو قبول کنم؟
کلا چیکار میتونم بکنم که لولم زودتر بره بالا؟
نقل قول:
دیشب همین کارو کردم، سه نفر بودیم رفتیم دهن مپو سرویس کردیم:31:
اگه خودم پارتی بگیرم باز لوللم زودتر بالا میره؟
فرقی نداره کی پارتی بگیره ! فقط پارتی بگیر . سعی کن با لول بالا تر از خودت بگیری تا مب های قوی تری رو بتونین بکشین.نقل قول:
آقا این که گفتین برو اپیک لول 43 رو انجام بده . من انجام دادم ولی شمشیر اله دار نداد یه دستکش داد ...
الان با HM رفتم PVP تو گایا.عجب PVP دارن ولی leader خوبی ندارن.جات خالیه محمد.
در ضمن Evo هانترهای خفنی داره.همه رنک 9 و بالاتر هستن.