۲ ساعته دارم جون میکنم این Pidgin رو دانلود کنم. نه سایت خودش نه سایت softpedia هیچ کدوم کار نمیکنه! آخر همشون یا 404 not forbidden میدن یا نمیدونم not found یا هر چیز دیگه ای!!! دارم شاخ در میارم دیگه...
Printable View
۲ ساعته دارم جون میکنم این Pidgin رو دانلود کنم. نه سایت خودش نه سایت softpedia هیچ کدوم کار نمیکنه! آخر همشون یا 404 not forbidden میدن یا نمیدونم not found یا هر چیز دیگه ای!!! دارم شاخ در میارم دیگه...
لینک خودتون رو داخل این بذارید ...نقل قول:
کد:http://www.iranrobocup.com/sourceforge/
دوباره سلام.نقل قول:
بله مطمئنم. من خودم تا به حال 7 8 تا CD همینطوری سفارش دادم و 10 15 روز بعد پستچی برام آورده.
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
چرا از طریق ترمینال نصب نمیکنی ؟نقل قول:
خیلی خیلی راحته.
ترمینال رو باز کن و بزن:
کد:sudo apt-get install pidgin
میخوام تمام فایل ها رو داشته باشم تا سری بعد ۲باره دانلود نکنم.نقل قول:
الان مشکلم سر v-p-n هست!!! همش ارور میده که متاسفانه نشون نمیده مشکل چیه... منظورم اینه که log نمیده.
یه مشکل دیگه هم پیدا کردم! هر چند دقیقه یه لحظه صفحه میپره! خیلی شدید هم هست انگار که مثلا یهو یه آهن روبا ببری نزدیک تلویزیون های CRT
البته من رو لپ تاپ نصب کردم...
اینی که منم گفتم فایلهات رو میتونی داشته باشی.نقل قول:
هر چی دانلود میشه تو مسیر زیر ذخیره میشه:
کد:/var/cache/apt/archives
بطور دستی چطوری خالی میشه؟ یا اتوماتیکنقل قول:
منظورت از خالی شدن چیه؟؟نقل قول:
اینجور که من فهمیدم باید با sudo یا سوپر یوزر برای توی دایرکتوری مربوطه و هرکاری میخوای باهاشون بکنی.
.
چه طوری می تونم فایل های اجرایی که مخصوص ویندوز هست رو توی اوبونتو باز کنم ؟
.
باید نرم افزار Wine رو نصب کنید.نقل قول:
ترمینال رو باز کنید و بزنید:
موفق باشید.کد:sudo apt-get install wine
منظورم اینه که مثل فولدر temp در ویندوز به مرور پاک میشه؟نقل قول:
اگه محتویاتش رو تو یه جای دیگه کپی کنیم و بعد دوباره اوبونتو رو نصب کنیم، با بازگردانی اون فایل ها، امکانش هست بدون نیاز به اینترنت نرم افزار ها رو نصب کنه؟