جوابی بس زیبا بود :دینقل قول:
Printable View
جوابی بس زیبا بود :دینقل قول:
از تابستون 85 كه اومدم تو آسياتك تا حالا بيش از 30 بار اين جمله رو شنيدم ، تازه زمستون سال 86 همش مشكل قطع شدن داشتم كه حتی بهم گفتن 3 تا مشترك ديگه تو كوچتون تا حالا چنين مشكلی نداشتن ،شما اولين نفر هستی!نقل قول:
سلامنقل قول:
من نمیدونم که تو آسیاتک چه خبره. من متاسفانه هفته پیش قبل از این مسخره بازی های شبانه به یکی آسیاتک را توصیه کردم. دیروز بهش گفتم که اینجوری شده، امروز از صبح صد بار گرفت این شماره مسخرشون تا ببینه تکلیف اون چیه، تا ساعت 4:30 هم با هر بار بیش از 40 دقیقه پشت خط موندن هیچکس جواب نداد. آخرسر تصمیم گرفت که کنسل کننه بره یه شرکت دیگه. وقتی از الان اینجوریه بخش فروش هم جواب نمیده اومدیمو اینترنت قطع شد و خدای نکرده خواستیم به این شرکت مشتری مدار خبر بدیم، باید یه هفته پایه تلفن باشیم.
هر شرکتی بریم از اینجا بهتره. حداقل یکی جواب تلفونو میده
من که میگم همینجا بموننقل قول:
با شارژ جدید همچیز از بین میره سرعت دانلود دیشب من . ساعت 11. 60 .ساعت 1.50 ساعت 2.30 تا ساعت 6 صبح 30 بود هرشب 1.5 گیگ دانلود داشتم دیشب تو 5 ساعت 500 مگابایت .جالبه کلا مدیا فایر تعطیل میشه برای من ساعت 2 به بعد. خلاصه خدا به همه صبر بده
دلیلی دارید کخ بمونه و نره با این وضع که اگه از همه چیز بتونیم بگذریم اصلا و ابدا از نیم بها شدن سرویس شبانه نمیشه گذشتنقل قول:
من که میگم همینجا بمون
من به طور معمول هر شب300 مگ دانلود میکنم اگه نیم بها حساب کنیم و به اضافه 50 مگ وب گردی که کم گفتم روزانه میشه 200مگ که ماهی میشه6 گیگ که قبل نیم بها شدن مصرف سه ماه من بود:13:
نیم بهای 512 بعد از دو شب دانلود = 1 گیگ حجم 5 تومنی پَر
درواقغ نیم بها رو اصلا نمیشه با شبانه رایگان مقایسه کرد اصلا
فقط ترفندی است برای اینکه حجم بیشتر بخرید
احتمالا آسیا دیده زمانی که شبانه ی رایگان نداشت وضعش بهتر بود شبانه ی رایگانو ترکوند تا به دوران طلایی غارتگریش برگرده
اینا چه غلطی میکنن؟:19: دیشب با 1 مگ حتی نمیتونستم به رپیدشیر وصل شم. قبلا شبی 1.4 گیگ دانلود داشتم:41:
نقل قول:
دوست عزیز از طریق پنل باید اعلام تخلیه خط انجام بدی یا کتبی براشون فکس کنی.
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
نقل قول:
به جهیزیه ننش خندیده مشتریها راضی هستن.
یه سوال الان 512 من سرعت دانلودش تو روز 120 اینطوراس..دوره سه ماهم عید تموم میشه...تمدید کنم سرعتم همینه دیگه؟؟؟