30 روزه؟.......من الان 6 ماهی هست که بازی One تریال رو دارم......خود بازی که محدودیت نداره.....فق بازی کردن باهاش محدوده
خوش باشی
30 روزه؟.......من الان 6 ماهی هست که بازی One تریال رو دارم......خود بازی که محدودیت نداره.....فق بازی کردن باهاش محدوده
خوش باشی
یونس آمزش کلاینت جدید رو میخوای من بزارم ؟ : د ی
lk من بازی پرنس رو دان کردم به حجم 23 مگنقل قول:
نصب کردم ولی بیشتر از یه دقیقه نشد بازیش کرد
راهی هست بشه از تریال درش اود
بازی های کرک رو میشه تا آخر رفت :20: بازی پرنس هنوز تریل هست و باید اونو بخرید تا بشه از تریل درش اورد :13:نقل قول:
والله راستش هنوز مطمئن نیستم امید...باید رو چنتا گوشی ناسازگار هم نصب کنیم...مثه 6120 و N73 5700... بعد دیگه فقط 1511 میزارم...:20:نقل قول:
شاد اشی:40:
نقل قول:
سلام ببین آقا یونس من فقط یک بار رو n73 امتحان کردم جواب نداد....... بقیه رو نمیدونم امتحانش ضرر نداره!!!
دوستان ان-گیج رو گوشی های تمام لمسی مثل 5800 کار میکنه نصب شدنش حتمیه بازی کردنش شک دارم!!!
جوا بدین
این سوال رو تا حالا چندین نفر پرسیدند .... فقط باید بگم هنوز صبر کن ببین چی میشه .... چون هنوز کلاینت مخصوصش نیومده .
سلام.دوستان من گوشیم N78 و میخواستم بازی های ngage روروش نصب کنم.خوب من رفتم از خود سایت Ngage (برای اطمینان) برنامشو دانلود کردم و رو گوشیم ریختم.ولی هیچ بازی رو نمیتونم رو برنامه نصب کنم و هر بازی که روش میریزم بعد از این که یکم فکر میکنه (preparing installation) مینویسه File is corrupted و بعد میگه میخوای پاک کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما دیروز یکی از فامیلامون بازی کرک شده one تونست اجرا کنه اما تو گوشیم کرک نشده بود!!!!!!این چه وضشه؟؟!!!.اونم نمیدونم چجوری اومد ولی بازیا ی دیگرو نتونست اجرا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نمیدونم من بلد نیستم یا که....!!دیگه اعصابم بهم ریخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالا میگید چیکار باید بکنم.2 بارم برنامه ها و 10 بارم بازیا رو تست کردم اما....!از آموزش اولین تاپیک انگیج هم سر در نیوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ممنون میشم یکی کمک کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----------------> دوستان گفتن که باید هک کنی قبل از نصب!درسته؟
چجوری باید هک کنم.
دوست عزیز، پیشنهاد می کنم کلاینت رو به صورت ریپک شده دانلود کنی.در مورد نصب و هک هم آموزشش تو پست اول همین تاپیک هست. شما مرحله به مرحله انجام بده، اگر هم به مشکلی برخوردی، مطمئن باش اگه تو همین تاپیک سوال کنی جوابش رو می گیری.نقل قول:
موفق باشی:11: