منظور شما کدام لینک است؟
شما از چه ورژنی استفاده میکنید ؟ لطفا عکسی از ارور آپدیت بذارید
Printable View
منظور شما کدام لینک است؟
شما از چه ورژنی استفاده میکنید ؟ لطفا عکسی از ارور آپدیت بذارید
سلام
من هر چی گشتم تاپیک اینترنت یکسوریتی را پیدا نکردم پس تو همین انتی ویروس کسپر اسکای می گم
من امروز kis2009 را نصب کردم و کی را هم دادم بهش و اپدیتش کردم
حالا یه مشکل دارم باهاش یعضی برنامه ها را اجرا نمی کنه
الان می خوام با برنامه ی IDM دانلود کنم اما نمی زاره
اگه لازمه عکس هم بزارم
پیشاپیش از کمکتون تشر می کنم
نقل قول:
View report رو بزنین و اون جلوی اون برنامه مورد نظر تیک های سبز رنگ رو فعال کنید.
سلام.نقل قول:
منظورم این لینک بود.
از اینترنت سکوریتی 8.0.0.357 استفاده می کنم.من در قسمت انتخاب سرور, سرور اول رو دست نخورده گذاشتم و فایلی رو که دانلود کرده بودم به عنوان سورس دوم قرار دادم.به اینترنت وصل شدم و چند مگا بایت از آپدیت رو دانلود کردم که یه دفعه اینترنتم قطع شد.بعد کسپر ادامه دانلود رو از روی فایل سورس انجام داد.
به هر حال از شما ممنونم
دوست عزیز دلیل اینکه بصورت معمولی نتوانستید بطور دستی آپدیت کنید این است که اصلا فایل زیپ دریافتی از سایت کسپرسکی
برای ورژن 7 بوده نه 8 ... اصولا برای نسخه 8 چنین تمهیداتی درنظر گرفته نشده
اما اینکه شما با یه اتفاق ساده توانستید این فایل زیپ را به خورد نسخه 8 کسپرسکی بدهید جالبه
سلام
من اپدیت کسپر اسکای را گذاشتم روی اتوماتیک و هر روز معمولا 3 بار اپدیت می کنه خودش را
اما بعد از اپدیت میگه که ریست کن اما من نمی خوام بعد شکلش عوض میشه
حالا کاری نمیشه کرد حتما باید ریست بشه ؟
در خصوص Restart كردن سيستم بعد از آپديت بايد عرض كنم كه هميشه اين اتفاق نميافته.فقط در مواقع خاصي كه يك اصلاحيه يا Patchي براي محصولات كاسپر منتشر بشه بعد از آپديت نياز به ريست كردن سيستم ميباشه كه بصورت پيغام زير خودش رو نشون ميده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اختيار ريست كردن آنهم با شماست.اگر مشغول انجام كاري هستيد كه نميتونيد سيستم را ريست كنيد ميتونيد اين كار را به زمان ديگري موكول كنيد.
درسته اما یه سوال دیگه داشتم موقعی که می گه ضروری هست ریست کردن و اگه من ریست نکنم اگه یه ویروس از یه طریقی (فلش مموری) بیاد داخل سیستم ایا کسپر کار می کنه در این وقتنقل قول:
شما هيچ نگراني در اين خصوص نداشته باشيد چرا كه حتي اگر ريست هم نكنيد كاسپر كار خودش را بخوبي انجام ميده و اين امر هيچ تاثيري در عملكرد كاسپر نداره.نقل قول: