دوستان کسی می دونه فن اوا پیش شماره 5214 هم ساپورت می کنه
Printable View
دوستان کسی می دونه فن اوا پیش شماره 5214 هم ساپورت می کنه
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما به لينك زير مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://payment.fanava.com/Forms/ShowCenter.aspx
خوب الان مشهد ساکن شدم حالا
به نظرتون صبا نت بگیرم یا فن اوا البته دو تا خط می خوام
music boy
عزیز شرمنده نمی تونم پیغام خصوصی بدم بنده رشته نرم افزار کارشناسی ناپیوسته در خیام قبول شدم
حاجی به نظر من اصلا طرف صبانت نرو ولی اگه می خوای وبگردی کنی بروD: فن اوا خوبی که داره همون نامحدودش هستنقل قول:
نقل قول:
من مخابرات دارم تا حالا قطعي نداشته نوسان سرعت نداشته ساپورتش 24 ساعته و خوبه 256 با قيمت 128!!ترافيك نامحدود در كل خيلي بهتر از اين شركتهاس
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پینگ چی؟میتونین بااین پینگ بازی انلاین کنین؟نقل قول:
نقل قول:
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا خودشونو لو نمی دن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یکیشونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که فهمیدم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه سرعتم اینه که می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شش گیگی میشه.
سامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی میدونه که پنل ای دی اس ال مخابرات چی هست ؟ واسه چک کردن میزان مصرف و اینا !! می دونم نامحدود هست ولی قبلا تو سایت tci-khorasan.ir بود ولی الان دیگه نیست میشه لینکش رو بزارید ؟ خیلی نیاز دارم :دی مرسی
نه بابا خیلی خوبه من 512 گرفتم از مخابرات ( نپرسین چجوری !!! ) که نامحدود هست و سرعتش روی 80 ثابت هست با ماهی 24 تومن !! کجاش بده ؟ :31::5: من شب تا صبح 1.8 گیگ دانلود می کنم ! ولی در طول 24 ساعت دقیقا 6 گیگ دانلود می شه که با توجه به نامحدود بودنش خوبه . خوب نیست دوستان ؟ :دینقل قول:
شما خطتون فیبر نوری هست؟کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول: